Annonse Marie Amanda » jeg er visst i I VG i dag
October 1st, 2010

I dagens VG kan du lese hva jeg gjorde for de i går. De ringte meg tidlig torsdag morgen og spurte om jeg kunne sette sammen et billig og fint antrekk. Falt for min favorittjakke denne høsten som jeg har så utrolig lyst på, et par haremsbukser samt en søt og samtidig litt røff genser, alt fra BikBok.

Hvorvidt jeg er enig i VGs valg av bilde, for at alle jentene skulle komme godt, ut er et kapittel for seg selv, – for der gjorde de en sugen jobb. Men etter å ha mailet med fotografen fikk jeg tilsendt en hel haug med andre bilder som var hakket finere som jeg tenkte å vise dere. Om dere vil lese saken men ikke har mulighet eller lyst til å kjøpe VG, så kan dere lese den på nett,  HER.

foto_marius knutsen/vg

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment