Annonse Marie Amanda » crown
September 16th, 2010

Mye på agendaen i dag og mye som skjer ellers, kommentarfeltet har ferie og jeg har hendene fulle av ting her hjemme i Oslo. Har ikke tenkt til å ha noen pause eller lignende, men akkurat nå har jeg så mye å gjøre at datatiden pr dag er forminsket til en liten halvtime. Er på vei ut døren for å hente den nye telefonen min fra LG, den splitter nye som jeg fikk før jeg reiste på ferie ble jo stjålet, men heldigvis får jeg ny. I kveld er det duket for hurrameirundtfest med Vixen, Oslo Nights, Vatle og Leash! Woohoo!

Ettersom kommentarfeltet er ute av drift, og det er noe du har på hjertet eller hva som helst, kan du sende mail til (Ikke glem EA på slutten).

Bukse og jakke fra BikBok, kjede fra Marimekko.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment