Annonse Marie Amanda » yeah fuck my life
August 25th, 2010

Kleeint å ende opp ovenfor to jenter på bussen som utbryter ” Å herregud…AWKWARD” i det jeg setter meg ned på setet. Jeg visste ikke at jeg ene og alene var med på å lage awkward stemning på bussen, men det er jo tydelig at jeg er det. Puddertrynet som satt ovenfor meg var jo helt feilfri der hun satt med sine slitte uggs, mannehender, boblevest, friisveske og leopardhettegenser. Jeg mener, – jenter med ihjelretta år og så mye pudder er jo det mest normale man ser nå for tiden, så selvsagt var det awkward at jeg, i mine sorte shorts, blondebody og collegejakke, satt meg ned ovenfor de.

Det var ikke snakk om å prøve å skjule at de visste hvem jeg var og at de ikke likte meg, de satt og så på hverandre, himlet med øynene, og sendte den ene telefonen frem og tilbake tilhverandre. Men jeg som er så teit skjønner jo ikke at de sitter og skriver til hverandre, det er det jo bare de som forstår, for jeg har jo aldri tatt opp mobilen og skrevet en mld til venninnen ved siden av meg når jeg ikke kan si det høyt.

Jeg hadde tenkt til å spytte henne i trynet før jeg gikk, og satt og samlet opp en hel haug med spytt, enda jeg ikke liker spytt en gang. Det var ikke før venninnen hennes åpnet kjeften jeg skjønte at det ikke er pent på sparke de som allerede ligger nede. Èn ting er å gå i tights og hettegenser, men det som fikk meg til å svelge spyttet(tulla, jeg spyttet det ut da jeg gikk av bussen), var da jeg skjønte at det faktisk var synd på disse jentene. Jente nummer 2 begynte å fortelle en historie, og i denne historien klarte hun å flette inn ordene kjøpe, skikkelig og kino…bare at hun sa “Shøpe” “sjikkeli” og “shino”. Gah, jentene har allerede fått sin straff av Gud, i form av null stilsans og talefeil, nei vent ikke talefeil, men slurvefeil. Åh jeg er så awkward.

59 Comments »

 • Elsker deg! åh, du er bare så genial!

  Comment by Ragne — August 25, 2010 @ 16:15

 • I guess high school never ends..

  Comment by Anonymous — August 25, 2010 @ 16:19

 • Hahha, herregud så tragisk av de jentene!

  Comment by Anonymous — August 25, 2010 @ 16:21

 • Kjenner meg igjen i situasjonen… utenom at dei visste kven eg var. Hehe :p

  Comment by Emma Lovise — August 25, 2010 @ 16:22

 • YOU GO GIRL!

  Comment by mmaddiiee — August 25, 2010 @ 16:24

 • Jeg blir så trist når du opplever sånt Marie. Fatter ikke at det går ann. Men det er jo fint, så en ser at en selv faktisk ikke er helt awkward, men DE.

  Comment by Sunniva — August 25, 2010 @ 16:46

 • Uff jeg prøvde å ikke le nå, men jeg lo. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal ha så mye i mot deg, du virker da ikke så ille du?

  Comment by Silje Silje — August 25, 2010 @ 16:54

 • Lo av historien om jentene altså, inte dej :-)

  Comment by Silje Silje — August 25, 2010 @ 16:54

 • du tåler virkelig ikke noe som helst kritikk du. og så fort du får noe dritt så er du nødt til å drittslenge så sykt tilbake… voks opp og lev med at kjendiser (for det er jo det du er i bloggverden og blandt fjortisene) blir baksnakket. du burde klare å heve deg over slikt, og ikke synke like dypt som dem.

  Comment by Anja — August 25, 2010 @ 16:55

 • Haha love u. Er så bra det du skriver, er tydelig hvem som er den oppegående, for å si det sånn!

  Comment by Maria — August 25, 2010 @ 17:05

 • Hahaha.. Uff :p
  Du er nydelig forresten!
  :-)

  Comment by Nina — August 25, 2010 @ 17:06

 • Anja; Oh lord, hvorfor kan ikke møkkakjerringer som deg bare droppe å lese bloggen min? Det er tydelig at du bare MÅ lese hva jeg gjør selv om du ikke liker bloggen min………… så kul du er

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:09

 • silje ; hehe <3 nul stress det vel, ikke så dumt om du hadde ledd av meg heller

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:10

 • Silje; Jo du skjønner vel at man må hate en som har nye klær, som får være med på mye gøy og som har verdens fineste kjæreste og venner. SEFF må man hate det.. :) spesielt om man ikke har det selv.

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:11

 • Sunniva; yeah :) happy jeg altså det ser du vel og jeg smiler jo :D

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:11

 • anonym; HAHA som jeg skulle sagt det selv

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:13

 • anonym; De fikk sikkert masse spennende å snakke om

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:15

 • Emma; <3 lille søte ikke bry deg om det

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:15

 • Forresten Anja, disse jentene kritiserte meg ikke, så jeg skjønner ikke hvor du får det fra. De satt og gjorde narr av meg så åpenlyst at jeg så det, og derfor valgte å skrive om det etterpå. Skulle nesten tro at du hadde fått en pinne med bæsj stukket ned i halsen til frokost så jævla gretten og sinna som du er. SMIL for pokker fin jævla skjøge.

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:18

 • nina; DU er garantert like nydelig!<3

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 17:18

 • sv: Ja det er sant, det hadde jeg glemt, haha.

  Comment by Silje Silje — August 25, 2010 @ 17:53

 • *LOL* Anja følte seg tydeligvis truffet av det du skrev! :)

  Comment by NoName — August 25, 2010 @ 18:01

 • Haha, off! “AWKWARD”.. Jaja, det er heldigvis noen som greier å vokse opp! Uansett, they’re just jealous søta ;)

  Comment by Juliane Olivia — August 25, 2010 @ 18:18

 • Juliane; skjønner ikke hva som fikk henne til å tro at det er ok å sitte og gjøre narr av noen som åpenlyst skjønner det og sitter ovenfor deg. noen folk ass

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 18:38

 • Opplevd det før jeg og … 14-årige brunkremtryner som er såååå kule. På trikken. Bak meg. Bare at de “hvisket”, og trodde jeg ikke hørte det. “Ææææsj, se på den buksa da!” o.l. ting sa de, og til slutt snudde jeg meg og sa “Heeeeiii! Vet dere hva? I dag møtte jeg noen brunkremtryner som baksnakket meg og trodde jeg ikke hørte det!” og så gikk jeg av. Alt jeg sa var i en overhyggelig tone, selvfølgelig, så de skjønte hva jeg mente.

  Comment by minspiration — August 25, 2010 @ 18:46

 • min inspirasjon; Æsj, ble kvalm av å lese det. Bra du satt de på plass

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 19:00

 • men det artigste med hele situasjonen her er at du “aldri” har baksnakket noen i hele ditt liv, eller vært slem mot noen for den saks skyld. Du har jo bare gått rundt å gitt ut klemmer så lenge du har vært på denne jord, så dette fortjener du ikke!

  Comment by - — August 25, 2010 @ 19:26

 • Åhh , skjønner hvordan du tenkte !, på skolen er det FULLT av jenter pudra til de er oransje i ansiktet, overtuper hår , tights&hettegenser og kaller det mote. Jeg blir lei ass ..

  Comment by Ingeborg — August 25, 2010 @ 19:34

 • Jeg har lest bloggen din lenge. Du skriver mye bra. Men når noen skriver noe kritisk, så MÅ du ikke slenge dritt tilbake? Du er pen, virker smart og ålreit – hev deg over det, istedenfor å synke så lavt og slenge verre dritt tilbake!

  Mvh Hanne, som hverken har fått bæsj i halsen, er ei skjøge, hore eller hva annet du har tenkt til å kalle meg nå…

  Comment by Hanne — August 25, 2010 @ 19:47

 • hahahah åh. man kan ikke annet enn å le, herreguud!

  Comment by Maria Ljung — August 25, 2010 @ 20:30

 • Haha, tragisk i grunn :) du er nydelig!

  Comment by Siw Linda — August 25, 2010 @ 21:01

 • digg da, det var meg i forkledning. hahaha! nææææt. hadde jeg vært der hadde de fått HØRE og FØLE hva awkard egentlig betyr. mihiihihi

  Comment by Dagens Outfit — August 25, 2010 @ 21:12

 • Skjønner ikke at det er mulig! Noen jenter trenger en skikkelig vekker, altså :p

  Comment by Helene — August 25, 2010 @ 22:35

 • hanne; Jeg har ikke tenkt til å kalle deg noe som helst, men jeg skjønner ikke hvordan du kan være så innmari trangsynt at du ikke skjønner at for meg, som leser samtlige kommentarer fra alle leserene mine, og utifra det ser jeg hvem som kommenterer ofte og hvem som aldri kommenterer. Når en som konsekvent skriver dritt til meg, sier at jeg ikke takler kritikk, setter jeg ut piggene. Det du ikke forstår er at jeg får så inderlig mye usaklig dritt, og det i seg selv er litt å finne seg i.

  Dette er min blogg, og for deg så er det kanskje vanskelig å forstå, men om noen hadde kommet og malt huset ditt blått og du egentlig vil ha det rødt, så farger du det røst igjen og viser den som malte det blått at det skal være rødt , slik at de ikke kommer tilbake for å male det blått. jeg tvinger ingen til å lese bloggen min og jeg er ikke redd for å si at jeg gjerne ser at de heller finner på noe annet enn å gi meg mer arbeid i kommentargodkjenningen min.

  Du er nok litt for voksen for denne bloggen, hanne, på tide å finne noe annet som du kan engasjere deg i, for dette er tydeligvis ikke noe for deg, for hadde du klart å se ting fra mitt ståsted hadde du ikke tatt deg tid til å skrive at jeg ikke skal slenge dritt tilbake. Jeg vet nemlig hvordan dette funker, og uansett hvor lenge du har lest bloggen min, så er det JEG som sitter med esset i ermet, og jeg som vet hvordan dette fungerer i lengden. :)

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 22:50

 • ingeborg; heeeeheee eeeeeeeeeee

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 22:52

 • Hvordan har du fått de sjuke lårmusklene? :D Hva/hvordan trener du?

  Comment by Meg — August 25, 2010 @ 22:53

 • Meg: Jeg trener ikke i det hele tatt, jeg tar typ 10 knebøy hver 9. mnd og så går jeg endel _:)

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 23:02

 • - ; Nei det sier jeg ikke, skjønner ikke hvor du får det fra. :)

  Comment by Marie Amanda — August 25, 2010 @ 23:03

 • Du må være en av de tøffeste bloggerne i gata! :)

  Comment by Marte — August 25, 2010 @ 23:54

 • hahah ilu!

  Comment by Anonymous — August 26, 2010 @ 10:19

 • Du er herlig, traff deg litt på et vors for noen år siden, var uhøffelig.
  Det de jentene gjør har mye med sjalusi og gjøre.
  Du virker som en kjempe digg jente, og jeg tror vi hadde hatt det gøy ute en gang.
  Får se hva verden bringer oss. Nå bor jeg i Paris, men elsker fortsatt bloggen din ;)

  xoxo – K

  Comment by K — August 26, 2010 @ 12:12

 • K; Tusen takk, jeg lar ikke sånt gå inn på meg så det er antageligvis derfor jeg ikke husker åha møtt deg og at du var uhøflig. Jeg pleier somregel å slette sånne folk fra hukommelsen min :) men fint at du liker bloggenmin og kult at du bor i paris, misunner deg! :)

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 14:38

 • Trener du virkelig ikke i det hele tatt? Wow! Da har du naturlig najse lår.

  Jeg går også en del, går 35 x 2 minutter hver dag (til og fra uni) men har ikke slike definerte lår. Jaja, folk har vel forskjellig fasong fra naturens side:)

  Comment by Meg — August 26, 2010 @ 16:38

 • Meg; Det er nå det siste året at det har blitt sånn. Har fått meg kjæreste og går kanskje i snitt 5-6 km hver dag :) Danset i mange år, så det henger nok litt igjen derfra og nå som litt av fettet fra lårene er borte, så synes musklene mer :) Tusen takk for at du sier at de er fine, det gjør at jeg vil trene de mer :)

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 17:14

 • åh, sånt er så unødvendig gjort.. jeg vet at fjortisser er fjortisser, men går nesten ikke ann å unngå å bli irritert. Du takla det veldig bra i allefall, det vet jeg ikke om jeg hadde gjort. you go! du vet at det er mange flere som digger deg, enn som er sjalue på deg.

  du er forresten utrolig nydelig :)

  Comment by mira — August 29, 2010 @ 08:25

 • Det ER sånn man sier skikkelig da LOL, eller sier du virkelig ut k-en? Det er feil det, awkward!

  Comment by Nina — August 29, 2010 @ 12:38

 • Herlig innlegg! Du er rå!

  Comment by Cathrine — August 30, 2010 @ 15:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment