Annonse Marie Amanda » nudler
July 23rd, 2010
18:40

Lite er så fint som sommerbrune ben og Noodles. Sjekk ut alle Noodlesene her og kjøp deg et par om du tør. Jeg er veldig fornøyd med de fire parene jeg har og bruker de flittig for tiden. Seilersko er sånn man bare må hoppe ut i egentlig. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle bruke de og enda mindre hva de passet til. Ble sittende og føle at jeg måtte kle på meg typiske seilerklær for at det ikke skulle se corny ut, men vet dere hva? Det passer til alt. Alt. Alt. Alt.

Kan vise frem noen antrekk senere der jeg bruker de parene jeg har.

7 Comments »

 • åh det skal jeg søren meg gjøre, finnes de i rosa og?

  Comment by malene — July 23, 2010 @ 18:49

 • har lenge vurdert å kjøpe et par, men jeg aner virkelig ikke hvilken farge jeg skal ha…

  Comment by Line — July 23, 2010 @ 18:53

 • Jeg har hvite og blå noodles, elsker de så sykt mye!

  Comment by Julie Rebecca — July 23, 2010 @ 20:26

 • noodles <3 me want

  Comment by Renie — July 23, 2010 @ 23:35

 • Jaa legg ut bilder med antrekk!! Har så lyst til å kjøpe sånne sko jeg også, men klarer ikke finne ut hva de kan passe til!!

  Comment by Klara — July 24, 2010 @ 11:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment