Annonse Marie Amanda » love
July 22nd, 2010
09:23

God morgen. Jeg ble akkurat kjørt hjem av AD og Nancy etter å ha tilbragt kvelden og natten der i går. Føler meg ikke komfortabel med å bo hjemme, for jeg har hatt innbrudd og de har ekstranøklene mine så jeg tør ikke sove her. Nå er jeg hjemme for å slappe av, blir her resten av dagen/kveden tenker jeg.

I går var tidenes nedtur. Jeg så på ettermiddagen at jeg hadde fått mail fra NRK med spørsmål om jeg ville være med på sommeråpent. Hun hadde ikke nummeret mitt og fikk derfor ikke kontaktet meg i tide, kanskje like greit uansett. Måtte i tillegg avlyse plan nummer to i går, som var å få besøk av Natt&Dag for å ta bilder av leiligheten min, det får jeg altså ikke gjort, ettersom de som var her og stjal tingene mine stakk av med alt jeg hadde, til og med stekepanna mi og sånne helt unødvendige ting som likevel er nødvendig for meg. Skal ned til politet og annmelde det i dag, har jo ikke hatt tid før nå ettersom jeg har hatt 1000 andre ting å tenke på.


Yum, mine herlige venner på Adamstuen hadde laget brownies da jeg kom dit i går, nam nam nam.

11 Comments »

 • ahh. så dumt. håpre det ordner seg for deg. for det fortjener du! :]

  Comment by johanna renate — July 22, 2010 @ 09:56

 • æsj, dritt med innbrudd. håper de blir tatt!

  haha, jeg leste at du hadde fått brownies fra dine herlige venner i AMSTERDAM. tenkte bare haaasj med en gang…. av og til leser jeg bare det jeg VIL lese :- P

  Comment by supermarie — July 22, 2010 @ 10:17

 • tror ikke du gikk glipp av noe stort når det gjelder sommernytt(or what’s it called)

  Comment by Ana — July 22, 2010 @ 13:36

 • du må skifte lås da! :) Hvis de har ekstranøklene dine mener jeg.

  Comment by Anonymous — July 22, 2010 @ 13:38

 • Herregud jeg fikk lyst på brownies! :o

  Comment by Camilla — July 22, 2010 @ 17:40

 • Blir så sint. Innbrudd er bare dritt.

  Comment by Maren — July 22, 2010 @ 18:20

 • Jeg bor altså hjemme med foreldrene mine og vi har aldri låst huset så lenge jeg kan huske, utenom visst vi er vekke til seint på kveld. Vi har aldri hatt innbrudd, så er ganske heldige. Håper de som brøt seg inn hos deg blir tatt!

  Comment by amalie — July 22, 2010 @ 21:21

 • LIten forsikrinssvindel på gang?

  Comment by Ds — July 24, 2010 @ 08:01

 • Ds; Jeg har ikke innboforsikring jeg, så nei, det er ikke forsikringssvindel på noen som helst måte. :)

  Comment by Marie Amanda — July 24, 2010 @ 09:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment