Annonse Marie Amanda » dere er så bra, vet dere det?
July 22nd, 2010
22:03

Jeg har alltid sagt at dere blogglesere betyr mye for meg, og jeg digger dere. Dere støtter meg med ord, bilder tanker og dere deler ting og opplevelser med meg. Jeg er aldri alene og det merker jeg. Da jeg skrev at mitt fine canon 1000D var stjålet, gikk det bare et par dager før en som leser bloggen min dro og kjøpte et kamera til meg. Jeg fikk et splitter nytt Canon G11 i posten av en som leser bloggen min. Tusen takk Dave!

Canon syntes også synd på meg da de leste at jeg hadde blitt frastjålet kameraet, så jeg har fått et nytt 1000D av de. Wow. Tusen takk. Nå mangler jeg bare stekepannenen min, kjelene mine, dvdene mine, cdene mine, sengetøy, kniver, pistol(så jeg kan skyte nestemann som prøver å bryte seg inn), lysestaker og diverse ting som man trenger for at en leilighet ikke skal se ut som et skjelett, men det er jo det den gjør etter at jeg hadde innbrudd her på tirsdagen.

Uansett, takk for at dere stiller opp med gode ord og tusen takk for at dere gir meg gaver. <3

20 Comments »

 • Digg med gratis kameraer da! :) Blir det mindre cambilder da? Wiii!

  Comment by madeleine — July 23, 2010 @ 09:11

 • Du er heldig da:) Men hvem stjeler stekepanne og sengetøy?? Må jo være noen rumenere..

  Comment by :) — July 23, 2010 @ 10:36

 • Så bra at du har mange som støtter deg! Jeg drømte om deg i natt, det var helt sykt, du hadde en konkurranse og vi skulle synge en sang om det ordet du sa og den som vant fikk noen kjempefine hårprodukter!:P

  Comment by thea — July 23, 2010 @ 11:53

 • Dårlig kvalitet på bilder!

  Comment by jeg — July 23, 2010 @ 12:30

 • marie! kjære, kjære deg.
  jeg lurte på om du kunne prøve å hjelpe meg med en liten sak? kjæresten min er på ferie i thailand akkurat nå, og han kommer hjem to dager før bursdagen sin. har du et godt tips om hva jeg kan gi han i bursdagsgave? jeg syns det er så utrolig vanskelig å finne en fin gave å gi til en gutt…

  Comment by Ida — July 23, 2010 @ 13:10

 • så snilt av han!!

  Comment by silje skog — July 23, 2010 @ 16:31

 • Ida; beklager jeg vet faktisk ikke ;:P

  Comment by Marie Amanda — July 23, 2010 @ 17:30

 • jeg; fodi de er tatt med webcam, dust

  Comment by Marie Amanda — July 23, 2010 @ 17:30

 • :) ; Nei :) det er en skrullehomse fra helvete

  Comment by Marie Amanda — July 23, 2010 @ 17:30

 • særriøst ????????????? kor fælt!:(

  Comment by sandra — July 23, 2010 @ 18:03

 • Du er så utrolig søt :-) SMIL!

  Comment by Karianne — July 23, 2010 @ 18:23

 • Omg, Dave is no kind.

  Dave, if you’re reading this, at first I thought you were creepy, but now I see that you only want what’s best for Marie and buying her a new camera is so nice of you.

  x Ragnhild

  Comment by Ragnhild Pethrus — July 23, 2010 @ 18:51

 • Omg, Dave is SO kind.

  Dave, if you’re reading this, at first I thought you were creepy, but now I see that you only want what’s best for Marie and buying her a new camera is so nice of you.

  x Ragnhild

  Comment by Ragnhild Pethrus — July 23, 2010 @ 18:52

 • AH, hr siklet LENGE på G11 fra Canon! Har et kompaktkamera nå, og et eos 500d (om det sier eg noe).. Synes eosen er så stort til å dra rundt på og skulle gjerne hatt noe mindre med BRA. Er ikke fornøyd med det jeg har nå. Kan du skrive litt om hva du synes om G11, evt hvor enkelt det er å ta det med seg rundt osv, i og med at det er sånn melllomstort kamera? Håper ting ordner seg litt i leiligheten etterhvert, søta. Utrolig kjipt at dette skulle skje :/

  Comment by Hanne — July 24, 2010 @ 17:56

 • Hanne; takk for det :) kan skrive litt om det, har brukt gserien før. men du mener vel at du har et speilreflekskamera eos 500d. for det er jo ikke et kompaktkamera. g11 er et kompakt speilreflekskamera :)

  Comment by Marie Amanda — July 24, 2010 @ 18:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment