Annonse Marie Amanda » tirsdagstanker
May 25th, 2010

Hei dere, ligger og mobilblogger fra senga. Har allerede vært på butikken og kjøpt egg, bacon og ferske rundstykker som vi skal spise når vi bestemmer oss for å starte dagen. Når det gjelder “bloggkrigen” som har utspilt seg mellom to andre bloggere, vil jeg bare si at DETTE er grunnen til at jeg i alle år som toppblogger har holdt meg unna lister osv…

Nå ser dere hvor mye tjas og mas det blir om lesertallene og kommentarer er det viktigste med bloggere din. Glad for at jeg blogger fordi jeg bare synes at det er gøy, minn meg på å fortsette å ha sunne bloggverdier.Dette er jo først og fremst en slags scrapbook av livet mitt.

28 Comments »

 • Hei. Har du vært sammen med en som heter Mats som bor i Brumunddal/Hamar? :)

  Comment by Anonymous — May 25, 2010 @ 10:49

 • hvem er det mellom?

  Comment by mia — May 25, 2010 @ 12:36

 • Den der krangelen der er jo bare teit syns jeg ;O

  Comment by Karoline K — May 25, 2010 @ 13:03

 • Jeg syns det er litt trist at det i alle blogger og alle medier blir omtalt som en bloggkrig mellom 2 bloggere. For strengt tatt ble vel den ene her ganske ufrivillig dratt inn i krigen til den andre..
  Syns det er så barnslig. Godt du holder deg for god for slike ting som dette :) Holder jeg med deg i ! :)

  Comment by Anette — May 25, 2010 @ 13:49

 • Smart av deg å holde deg unna topplista, man ser at innlegg og sånt blir mye mer spennende når man skriver for seg selv og ikke kunn for de andre. Jeg bare tenker at det er umulig at så mange gidder å bry seg om livet til voe. Ellerså er de innom fordi hun er pen(?) eller så driver blogg.no med mye bullshit.

  Comment by Ana — May 25, 2010 @ 14:02

 • Og det er derfor jeg liker deg Marie. Fortsett som før, du er toppen! ;)

  Comment by Heidi — May 25, 2010 @ 14:32

 • Agreed :-)

  Forresten har du tips til gode piercing/tattoo steder i Oslo? :-)

  Comment by Lena — May 25, 2010 @ 14:32

 • Jeg digger deg.

  Comment by Bahar D — May 25, 2010 @ 14:33

 • Deili at noen kan ha ett litt mer vettugt syn på hele det styret der fremfor å skulle hoppe på hysteriet ;)

  Comment by Lene — May 25, 2010 @ 15:23

 • ana; uansett så gir jeg f :) liker bloggen min og leserene mine, om dere er 50 tusen eller 10 stykker

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 15:35

 • anette; derfor jeg kalte det “bloggkrig” haha

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 15:36

 • Voe er en ganske god venn av meg, og er veldig hyggelig og slikt, men denne krangelen er bare dum.. Må si jeg synes Ida oppfører seg dumt som i det hele tatt la ut “ryktet” da men…
  Bra du er den du er Marie! : D

  Comment by Line — May 25, 2010 @ 16:10

 • Line; skjønner. Men jeg synes at voe burde ha ignorert det, sånn som vi ignorerer alle andre rykter som går :)

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 16:12

 • Den krangelen er ingenting annet en patetisk. Ved å fortsette den og involvere andre bloggere, tråkker de bare i sin egen dritt spør du meg!

  Har lyst til å komme meg vekk fra blogg.no egentlig, er så mye styr og problemer med den plattformen at jeg spyr snart…

  Comment by Anna — May 25, 2010 @ 16:37

 • Anna; Synd at det skal bli sånn her :)

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 16:42

 • syns hele krangelen er bare dritt barnslig og lame.

  Comment by LH — May 25, 2010 @ 17:23

 • RE: Ja, det er egentlig sant det..

  Comment by Line — May 25, 2010 @ 17:45

 • Skjønner faktisk godt av Voe tok igjen… Påstandene er jo helt latterlige. Men jeg støtter deg i å holde deg unna! Liker bloggen din som den er, veldig personlig og uformell. :)

  Comment by Linn — May 25, 2010 @ 18:09

 • Linn; Jeg får så mange rykter etter meg hele tiden, i dag var det lillesøsteren til kompisen til my man, som da at venninnene hennes sa at jeg ligger med alle.

  haha, jeg har ligget med samme personen de siste 8 mnd, klarer meg fint uten rykter og drittjenter som kun skal lage kvalme. :)

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 18:12

 • Du sier du overser og holder deg unna alt bloggtrøbbel, men måten du svarer på her provoserer jo? Jeg veit ikke, men: “to rosabloggere der begge har like lite mellom øra når det kommer til å holde kjeft og smile :) ”? Jeg tror det er to jenter som blir litt fornærmet når de blir omtalt på den måten?

  Jeg støtter deg her óg MA, men føler det du sier blir litt selvmotsigende?

  Men du er min favorittblogger #1 uansett

  SOL

  Comment by SOLVEIG bs — May 25, 2010 @ 22:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment