Annonse Marie Amanda » cid
cid
May 25th, 2010

CE.

Har enda et smykke fra Celine Engelstad. Kjøper betaler porto, ikke legg igjen bud om du ikke har penger nå, for jeg avsluter budrunden i morgen.

Nypris: 2200,- Budrunden starter på 500,- .

Høyeste bud er på 700,-

10 Comments »

 • Er du begynt å bli skikkelig fattig siden du plutselig selger alt du eier eller noe?

  Comment by Anonymous — May 25, 2010 @ 16:40

 • Anonym; Nei, men jeg rydder plass og det er jo ikke vits å ha masse ting man ikke trenger er det vel? :)

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 16:43

 • Så utrolig fint! :) Skal vurdere det i kveld, mulig jeg legger inn et bud om det ikke blir for sent.

  Comment by Lene J — May 25, 2010 @ 17:09

 • Kan du ikke blogge om noe annet enn klessalg snart? Jeg savner sånn som bloggen din var før.

  Comment by Ann — May 25, 2010 @ 17:16

 • Ann; eeeeeehhhhhh…. sorry men få huet ut av stumpen din, jeg blogger ikke abre om klessalg, jeg har gjort det i helgen (3 dager) men har da blogget annet også. Synes at du skal slutte å klage og heller sette pris på at jeg blogger. Blir så dumt å si “savner bloggen din som den var før” når det er 4 dager siden den var som den var “før”. kom tilbake neste uke i steden da vet du :)

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 17:37

 • Kjempebra at du selger ting du ikke har bruk for! En fordel for de som vil kjøpe billigere, og en fordel for miljøet ^^

  Comment by Karoline K — May 25, 2010 @ 17:51

 • Karoline; Fint at andre ser på det på samme måte som meg. Jeg ser ikke noe poeng i at smykkene til flere tusen skal ligge og støve når jeg har masse andre smykker jeg bruker, og det er dyre smykker og, så det er jo bare til fordel for de som vil ha det billigere.

  Synd at noen alltid skal sette spørsmålstegn når noen gjør noe som er fint.

  Comment by Marie Amanda — May 25, 2010 @ 17:54

 • Ah, okei! (Jeg som spurte om du var fattig) sorry om jeg virket frekk! :)

  Comment by Anonymous — May 27, 2010 @ 22:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment