Annonse Marie Amanda » fredagsbud
May 21st, 2010

Whey, det kom akkurat et bud på døren med to poser med masse fint i til meg og ikke minst til dere. Har fått beskjed om å avvente konkurransen til mandag, men sjekk innom her på mandag morgen så er det en konkurranse for dere. I posene var det Aussie Colour Mate Limited Edition, så bare GLED dere. Men jeg har et spørsmål, det skal jo være konkurranse på mandag, og jeg tenkte at dere kunne være med på å velge hvordan konkurranse jeg skal ha. Kom med forslag i kommentarfeltet er dere greie.

Nå skal jeg i et møte med en ny klesbutikk og så skal jeg bort til NRJ i et aldri så lite møte til og så har jeg fri helt til 22:30 i kveld, da skal jeg på Blå. Dette blir en bra fredag kjenner jeg.

6 Comments »

 • men MA…hvor blir det av kåringen av den forrige konkurransen din?

  Comment by ea — May 21, 2010 @ 13:47

 • syntes det hadde vært litt gøy med en fotokonkurranse eller noe :-)

  Comment by Anonymous — May 21, 2010 @ 16:09

 • wey, var såå fint det nederste bildet!

  Comment by ragnhild — May 21, 2010 @ 17:07

 • Fineste sommerbilde ? :)

  Comment by Andrea — May 21, 2010 @ 23:42

 • dette kan være konkuransen; alle skal skrive det ene ordet som slår de når de hører MarieAmanda, eller sommer :-D
  det kan også være ; skriv fem tinger jeg kunne gjort bedre ved bloggen, 5 tinger du liker ved bloggen, 5 grunner til at du leser bloggen, beste sommerminne osv :D

  Comment by siril — May 22, 2010 @ 11:35

 • Den serien er dødsbra, elsker disse produktene:)

  Comment by camilla:) — May 22, 2010 @ 12:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment