Annonse Marie Amanda » kid
kid
April 26th, 2010
10:25

For noen uker siden hadde jeg en konkurranse der vinneren kunne vinne et gavekort på 1000,-  fra KID. Jeg har ikke fått kåret den før nå for det var to deltagere som pusset opp rommene sine og de ville så gjerne at jeg skulle vente.

Vinneren av gavekortet på 1000,- er Mia P,(si i fra om du vil at jeg skal linke bloggen din.)

Våknet opp med full mailinbox i dag med masse mail fra dere ang all reklamen på bloggen som må ha kommet i natt. Og jeg må bare få sagt at det ikke er jeg som la de ut, det er noen som har brukt bloggen  min til å legge opp koder i layoutkoden min slik at innleggene ikke kan fjernes. Jeg jobber med det, og i mellomtiden får dere bare smøre dere med tålmodighet.

6 Comments »

 • oh, thank lord, trodde det hadde rabla for deg!

  Comment by Linn-marion — April 26, 2010 @ 11:04

 • Fine bilder:)

  Comment by Kim Skoglund — April 26, 2010 @ 15:08

 • Reklame greiene er jo null stress! Man bør ikke få lov til å sitte på PCen hvis man blir SÅ påvirket av bloggere osv som noen påsto i forrige innlegget ditt, da er det jo livsfarlig for dem å gå inn på vg.no liksom,haha. ..

  uansett, Ha en fin dag videre søte! :D

  Comment by Kim Skoglund — April 26, 2010 @ 15:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment