Annonse Marie Amanda » hodet mitt er tomt og fult på én gang
April 26th, 2010

Jeg skulle skrive et langt innlegg til dere i dag, jeg hadde alt oppe i hodet mitt, har ligget i sengen i hele dag og tenkt på hva jeg skulle si og hvordan jeg skulle fortelle dere om det. Jeg var på god vei og det var rett før jeg satt meg ned for å få tankene ned på papiret, men så skjedde det noe som gjør at jeg ikke egentlig vet om jeg vil dele det noen. Jeg vil be dere om råd, jeg vil spørre dere om ting jeg lurer på, men jeg får ikke gjort det nå, for jeg er helt på trynet nå, klarer ikke dele noe.

Puh, I’m over it, men tror jeg venter med å komme med de altfor dype blogginnleggene på en stund, jeg kan ikke sitte og rable ned alt jeg tenker på akkurat nå, for det er så mye som skjer. Photoshoots for promobilder til tvgreiene, møter med stylister, produsenter og alt på en gang. Jeg får såvidt tid til å tenke over privatlivet mitt, som forsåvidt er så bra at det ikke er noe å tenke over, men det hadde jo vært greit å kunne sette seg ned og definere hvor jeg står.

Nå skal jeg pleie syke lille Magnus, og i kveld kommer Ingeborg og Maren på besøk, jeg skal lage mat til de men vet ikke helt hva enda. Kanskje mexikansk gryte, hva tror dere? Har dere noen gode middagstips?

8 Comments »

 • Appelsinbiff er nomnomnom!

  Comment by Lotte — April 26, 2010 @ 16:33

 • Du er nydelig, Marie <3

  Comment by SOFIE — April 26, 2010 @ 16:38

 • Kyllingsuppe med nudler er magi :)

  Comment by ME — April 26, 2010 @ 17:39

 • ME; det ble nu mexikans gryte da:P

  Comment by Marie Amanda — April 26, 2010 @ 20:26

 • du er nydelig.

  Comment by T for Tilla — April 26, 2010 @ 22:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment