Annonse Marie Amanda » klikka heeeelt
April 25th, 2010
11:23

Ting tar tid hjemme hos meg for tiden. I dag våknet jeg dødstidlig og selv om sengen min fristet mye mer enn stuen, ble det til at jeg satt meg i sofaen med en film og litt iskaffe til frokost. Nå har jeg nettopp sett A Cinderella Story, uten å egentlig ha så fryktelig mye glede av den. Den fikk tiden til å gå i allefall. I dag skal vi bare slappe av, spise lang frokost, se på obligatoriske Jersey Shore og sikkert lage en bedre middag med all den gode maten jeg har i kjøleskapet mitt.

Presseuka er over, hvilket betyr at det blir lite av dette fremover, tror jeg må finne noe mer å gjøre denne våren.

3 Comments »

  • Elsker søndager!

    Comment by linda-mari — April 25, 2010 @ 11:28

  • linda-Mari; jaa . drømte om deg i natt btw :P

    Comment by Marie Amanda — April 25, 2010 @ 11:42

  • hei hvor er veska fra ? utrolig tøff

    Comment by sol — April 25, 2010 @ 19:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment