Annonse Marie Amanda » sweet love
January 4th, 2010

Hva synes dere EGENTLIG om Alexander Rybak? Og hvorfor?

56 Comments »

 • han er søt og veldig flink. jeg liker han.

  Comment by maria — January 4, 2010 @ 12:15

 • Liker ikke han, og liker musikken enda mindre

  Comment by Siw Linda — January 4, 2010 @ 12:33

 • Herregud du er jo en korka liten unge^^ Du reklamerer høyt og lavt av vi lesere IKKE får lov å ha en eneste mening om deg fordi vi ikke kjenner deg, og blir drittsur når vi for eksempel ytrer at “vårt intrykk av deg er at du er en irrasjonell liten baby”. Men du poster et helt innleg der du spør hva vi “EGENTLIG” syns om Alexander Rybak? Du er sikkert gøy å henge med på byn og sånn, men gidd å lat som om du har så veldig mye oppi topplokket når du er så lite reflektert…

  Comment by Ida T — January 4, 2010 @ 14:24

 • Ida; Jeg har da aldri sagt at jeg ikke liker rybak, har til og med møtt han. Du behøver ikke ta alt opp i verste mening, dette var ikke slemt ment. Men sangen var så fin, så jeg tenkte at etter at folk har sett denne så kanskje de liker han mer. Herregud skulle tro du hadde en pinne med bæsj langt nede i halsen så sur som du er.

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 14:33

 • hahaha, slutten på kommentar 8 fikk meg til å le :D ikke av deg, med deg :-) jeg vet ikke helt hva jeg synes om rybak, men jeg vet at jjeg er lei av fairytale :-P

  Comment by vilde — January 4, 2010 @ 14:45

 • jeg er vel egentlig helt nøytral. Jeg er ikke en hater, men jeg har ikke helt sånn musikksmak :) Jeg liker en sang av han da. Funny Little World!

  Comment by Alessandra Maria Hellwig — January 4, 2010 @ 14:49

 • Det er ikke det at jeg ikke liker han, for han virker veldig hyggelig og sånt, men musikken hans er ikke min stil. Kan godt høre på sangene på radioen og sånt uten at jeg blir gal, men de går ikke på repeat på dataen hjemme liksom. :)

  Comment by Lotte — January 4, 2010 @ 14:50

 • selvopptatt , arrogant og usmaklig

  Comment by Stine — January 4, 2010 @ 14:54

 • syns han er en prkåt dust som har prøvd seg på ca 80 prosent av alle jenter som bor i dette landet.

  Comment by line — January 4, 2010 @ 14:58

 • han er fæl, tåler ikke trynet hans

  Comment by Anonymous — January 4, 2010 @ 15:03

 • Line; 80% litt å ta i kanskje?

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 15:06

 • anonym; heeeeheeeeeeee eeeeee skal du møte han hver dag da?

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 15:06

 • Søt, og flink! ;)

  Comment by Elise Frederikke — January 4, 2010 @ 15:14

 • det er ett eller annet med han som jeg ikke liker. + at han høres ut som en dau fisk.

  Comment by Anna — January 4, 2010 @ 15:30

 • Satt og tenkte på det i ste, faktisk. Er jeg den eneste som virkelig elsker Alexander Rybak. Han er kjempeflink, og gud så pen. Har til og med ikke gått lei av fairytale enda :-)

  Comment by Bonita Kjerns — January 4, 2010 @ 15:35

 • hvorfor ble du så snill mot han på svarene på kommentarene plutselig? :p du sa jo faktisk at du hatet han og sa endel stygge ord og oppfatninger om han da du var live?

  Comment by k — January 4, 2010 @ 15:48

 • syns egentlig at han er ganske så søt jeg! ikke min type musikk, men jeg finner ingen grunn, som flere over, til å si at han er usmakelig, eller andre stygge ting. han har hatt suksess, og myeeee creds for det! hvis han hadde vært så dårlig som alle skal ha det til, hadde han nok ikke sørget for at vi fikk mgp til norge igjen! så! flink fyr, og han har i grunn ganske så fin stemme, så til dere som ikke liker han, bare …..
  love you blogg, marie !

  Comment by Helle — January 4, 2010 @ 16:07

 • line: er du en av de 20% som han ikke har prøvd seg på enda da, iom at du er så forbanna på han? pressen selger han. han er talentfull. Hadde du ikke sett så mye på tv og hengt så mye på internett så hadde du nok ikke vært så irritert. Og Marie, husk at han er en person. Ikke et objekt. Hva om jeg legger ut på min blogg “HVA SYNS DERE EGENTLIG OM MARIE AMANDA?”

  da ber man jo om bråk..

  Comment by gidderikke — January 4, 2010 @ 16:18

 • han er litt klein syns jeg, blir flau av å se på han

  Comment by thea — January 4, 2010 @ 16:19

 • Jeg syns han er søt, jeg :) skjønner ikke hvorfor det er så mange som skal hate han..

  Comment by Ellinor — January 4, 2010 @ 16:22

 • Jeg synes han virker sjarmerende, snill og glad :) Grunnen til at noen ikke liker han, er jo bare pga at de er KJEI han, musikken og sånt. Er jo ikke noe feil med Aleksander av den grunn :) Jeg synes han er flink!

  Comment by Lena — January 4, 2010 @ 16:25

 • lena; funny little world er jo søt

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 16:36

 • GIDDERIKKE: SKULLE TRO DU VAR ALEKSANDER RYBAK SÅ SINNA SOM DU VAR… IIIIM IIIIN LOOOOOVE WITH AAAAAA FAIRYTAAAALEEEEEEEE

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 16:37

 • gidderikke; og forresten, folk skriver det om meg på sine blogger hele tiden :) heeeheeee nuss nuss

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 16:37

 • yeah thats right. tok meg der – store klemmer fra Alex

  Comment by gidderikke — January 4, 2010 @ 16:39

 • Han virker grei og snill, og han er veldig flink til å synge. Jeg er bare litt lei av sangen fairytale for den spilles jo hele tiden. Jeg kan jo ikke si jeg hater han for jeg har jo ikke møtt han!

  Comment by Martine — January 4, 2010 @ 16:53

 • jeg er skikkelig usikker. liker den nye plata, catchy musikk! og han er jo forsåvidt kjekk, sjarmerende i alle fall! han er jo svært begavet, i og for seg. SAMtidig er det noe jeg ikke kan sette fingeren på, han er så altfor glad i seg selv. men det kan vel være positivt det og!:D

  Comment by MariaKristine — January 4, 2010 @ 17:09

 • syns han er nasty

  Comment by silje — January 4, 2010 @ 17:14

 • Han er hyggelig og snill mot fansen. Derfor liker jeg han. Pluss at han er søt :D

  Comment by Karianne — January 4, 2010 @ 17:53

 • karianne; hyggelig mot fansen er viktig ;D

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 17:56

 • Jeg er egentlig ikke så glad i han Rybak jeg.
  Synes han er litt flørtete av seg . Aner ikke hvorfår :P

  Comment by Andrea — January 4, 2010 @ 18:30

 • Jeg er egentlig ikke så glad i han Rybak jeg.
  Synes han er litt flørtete av seg . Aner ikke hvorfår :P

  Comment by Andrea — January 4, 2010 @ 18:30

 • For å si det slik; DET ER EN GRUNN TIL AT IDOL DOMMERNE LO AV HAN!
  Jeg er stolt over at norge for en gangs skyld vannt mgp.
  Men at vi måtte vinne med en så forferdelig låt?
  Jeg synes det er flaut. Jeg er flau på veine av Europa, folk hører på så mye bullshit. Så for å være saklig: han har en svak stemme, og han bruker vibratoren på stemmen sin 24/7- som gjør at han høres ut som en sau. Sangene hannes ligger i de letteste toneartene, som beviser at de fleste kunne sunget sangene hans bedre.
  Bare fordi du har møtt han, og synes han virker grei betyr ikke at han blir en bra musikker av den grunn.Det er vell en grunn til at du ga vekk de billettene du hadde til konserten hannes i sommer(?).. Nei, jeg er ikke sur. bare gir en saklig mening om rybak, siden du spurte etter den!:)

  Comment by josefine — January 4, 2010 @ 18:41

 • josefine; heeheee, jeg har vært ironisk i alle de andre kommentarene babe ! ;D

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 19:04

 • Jeg synes han er søt og veldig talentfull :) Dessuten er han unik fra andre, så det er jo et pluss! Sangen der var kjempesøt :)

  Comment by Ia Karita — January 4, 2010 @ 19:04

 • kem til deg og alex/gal fan 15 ;D

  Comment by Marie Amanda — January 4, 2010 @ 19:11

 • Så sykt lei av hele rybak. Sangene er crap, og han er lite sjarmerende.. Ikke kjekk heller, ew. Det mener jeg da, sånn egentlig :)

  Comment by Kristine — January 4, 2010 @ 19:20

 • Likte både han og musikken hans i starten, men nå hater jeg både han og musikken!
  Han er så høy på pæra at jeg blir kvalm!
  Når han presterer i et intervju å si: at det eneste jeg ser etter hos en jente, er utseende så blir jeg enda mer KVALM!
  Han er i ferd med å bli syk i hodet…

  Comment by Elisabet — January 4, 2010 @ 19:44

 • Flink drittunge

  Comment by Louise — January 4, 2010 @ 20:10

 • Jeg liker’n ^^ Aner ikke hvorfor.

  Comment by June — January 4, 2010 @ 21:15

 • han er så utrolig søt :)

  Comment by Christiane — January 4, 2010 @ 21:20

 • sangstemme har han, men det at torsdag kveld fra nydalen har pariodert han, gjorde at jeg rett og slett ble lei han og så på han som et ekstremt tilfelle av en pr-kåting. hvis ikke fairytale hadde gått 127 ganger hver eneste dag på radioen, hadde jeg kanskje fortsatt å høre på han.. men for all del, han er ekstremt talentfull, bare jeg som ikke klarer å høre på han så mye.. mye av grunnen er nok: “suddenly im famous, and people know my name. a thousand girls are waiting, and therefor its a shame….” ellernoe.. den setningen ødelegger veldig. men som sagt, det er ikke mange som har så mye talent som han, det skal han ha. syntes at folk overdriver

  Comment by liv oda — January 5, 2010 @ 09:54

 • Tror det er fordi han ser søt og sjarmerende ut og oppfører seg slik også.. Kjenner han, og vet at han er flink til å sjarmere damer og er lett å bli venn med og å stole på, og han kunne ikke skadet en flue :P
  Og han har en god sangstemme og er veldig musikalsk, men det det han synger er vel smak og behag. Media har jo blåst opp han og hans “greie” noe helt ekstremt siden MGP og han, som alle andre som hadde hatt sjansen, tar vel og bruker det han kan for å vise verden det han kan. Så det er vell derfor, han er lett å like :)

  Comment by Sofie — January 5, 2010 @ 10:24

 • EI veninne av meg hadde visst snakket med han fordi hun har ei venninne som kjenner han og hun sa han var litt overlegen. men igjen, jeg kjenner han ikke. han er helt grei..

  Comment by IneLee — January 5, 2010 @ 14:29

 • jeg liker han ikke… synes han er litt sånn ‘alle jenter liker meg så da kan jeg gjøre hva jeg vil’. litt sånn holdning. musikken er heller ikke min smak, men han er sikkert grei om du blir kjent med han. men inntrykket mitt nå er at han er … ja. vet ikke helt hva jeg skal si. som om han ’stoler’ på at han er søt og flink på fiolin liksom :)

  Comment by marte — January 5, 2010 @ 14:57

 • Jeg liker ham ikke fordi alle sammen forteller meg at han ligner på eksen. Hver gang jeg hører en av hans sanger eller navnet hans tenker jeg dermed på eksen og blir trist. Dessuten synes ikke jeg at de to ligner, så det er irriterende at folk sier det. aleksander er stygg og synger & spiller ikke pent :-)

  Comment by Anonymous — January 5, 2010 @ 16:56

 • Rybak ser skjønn ut, er sympatisk og man har egentlig bare lyst til å putte ham i sukkerskåla og servere ham til jordbæra. Musikken gidder jeg ikke å bry meg om, så lenge han fenger bestemor-generasjonen rundt om i Europa. :-) )

  Comment by Turi — January 5, 2010 @ 17:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment