Annonse Marie Amanda » DJMARIEAMANDA
December 14th, 2009

Dans, dans dans oppå bordet. Jeg har fått mer info ang. festen som Vixen arrangerer på onsdag. Jeg skal være på lag med Marianne som er redaktør i Vixen i en djbattle. “So you think you can DJ” – dance off. Vi skal ut og finne kostymer så fort vi får tid, og så skal vi klekke ut en plan om hvordan musikk vi skal spille. Dette kommer til å bli kjempekult og jeg gleder meg masse. Jeg har allerede fått invitere med meg 10 av mine nærmeste venner som skal feste på et lukket party før det braker løs senere på kvelden.

Nå må jeg komme meg hjem så jeg får ryddet, dere får være hotte og herlige i mellomtiden, årh, nå er jeg jammen i godt humør.


Er det rart jeg elsker TOPP? Sjekk bildeserien i det nyeste nummeret(kommer ikke ut før nyttår)

6 Comments »

 • Så moro!

  Comment by Madeleine — December 14, 2009 @ 15:15

 • maddi; samme kommentar på to innlegg. heeehee :P

  Comment by Marie Amanda — December 14, 2009 @ 15:38

 • får dårlig samvittighet nå :-/

  Comment by Maren — December 14, 2009 @ 16:50

 • gledermeg!

  Comment by Frida — December 15, 2009 @ 19:27

 • hun er bare 15 år vettu :) hun modellen.

  Comment by Anonymous — December 18, 2009 @ 11:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment