Annonse Marie Amanda » Tenue du week end!
October 27th, 2009
09:12

Hei hopp søte og herlige mennesker!
Marthe ligger og sover på sofaen min, skjønner ikke hva det er med den sofaen som er så bra, men alle ser ut til å sovne på den. Uansett, jeg skal gå på butikken, kjøpe melk, og så komme tilbake og lage chai latte til henne. Så skal vi se den nyeste episoden av Gossip Girl. I skrivende stund innså jeg at den kanskje ikke har kommet ut i dag, for jeg hørte noe om det. Men om det skulle være tilfelle, så finner jeg det ut når dette innlegget er postet.

Det å starte dagen sånn her er veldig fint for meg, har et par ting å gjøre i dag, og jeg orker ikke å komme dit sliten og uopplagt. Hvordan står det til med dere som er på skolen, er det noe press allerede nå i forhod til eksamen?

Time to go.


Jeg blir aldri lei av kjolen på disse bildene, kjøpte den for en evighet siden, men mønsteret, stoffet og hele formen er så herlig. Jeg kan bruke den til jeans, som kjole, og uansett hva jeg velger å bruke den som, så er den like fin. I tillegg har den verdens søteste kant nederst, åh som jeg elsker denne kjolen.

11 Comments »

 • du er alltid fin du. og den kjolen var kjempesøt
  vi har allerede begynt å forberede oss på eksamen. ha prøveeksamener og slikt. Det er helt vilt.

  Comment by Sara — October 27, 2009 @ 09:59

 • Jeg har den samme kjolen, og den får meg til å føle meg fin uansett hva jeg bruker den til :)

  Comment by Silje — October 27, 2009 @ 11:40

 • Den ER fin :- D Vet ei, jeg går ikke på skole. DIGG. men venninnene mine stresser :- )

  Comment by Marie — October 27, 2009 @ 12:03

 • Det er ikke sofaen folk sovner av, det er deg;)

  Neida..haha

  Comment by sara — October 27, 2009 @ 12:47

 • Jeg tror den kjolen er så søt fordi du har den på deg;-)

  Jepp, det er stress som bare det, men jeg er så glad i skolen. Wierd, I know:D

  Comment by MariaKristine — October 27, 2009 @ 16:34

 • hørtes ut som en fin start på dagen:)

  eksamenstiden nærmer seg skrekkelig, men vi får så evig med studieoppgaver som skal leveres inn hele tiden, så blir aldri tid til eksamenslesing. sykt dårlig opplegg. koker i hodet mitt av alt som må gjøres. så frister å leve av å skrive blogg atm;) du er heldig!

  Comment by Maria — October 27, 2009 @ 16:40

 • Så fin outfit!

  Comment by Anonymous — October 27, 2009 @ 17:35

 • Så fin outfit!

  Comment by Monica — October 27, 2009 @ 17:36

 • hadde eksamen for to-tre uker siden, jeg. og har to nye i desember, yeey.

  Comment by skypus — October 27, 2009 @ 19:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment