Annonse Marie Amanda » Kortfattet
September 9th, 2009

Hører på Imasheet. Venter på en. Tuller til bilder. Tror han jeg venter på er full. Jeg er trøtt. Facebook er stille. Nsbdama som leser bloggen min går meg på nervene. Jeg vurderer å jobbe 10 meter fra huset mitt bare for å ha noe å gjøre hver dag. Bloggproblemet mitt er fikset. Jeg setter pris på alle som vil hjelpe meg. Kontonummeret mitt er 1644 19 56642 om dere vil sette inn penger. 1 kr holder liksom. Den som overfører mest skal få en goodiebag. Jeg kulern.


Det er natt. Klokken er over 12 på natten. Abiel har bursdag. Gratulerer. Stikk innom Stress i Karl Johan og si happybdayframegtilhan.


Jeg skal sove borte i natt. Tipper jeg sitter våken hele natten for å henge. Jeg skal ta med pysj for jeg fryser alltid der jeg skal sove. Hvorfor sover man borte når man har egen leilighet? Jeg trenger en tur ut, blir sikkert sofasliter om jeg ikke gjør noe annet snart. Om blogging er kjipt? Nei, men jeg trenger noe mer å syssle med. Deltidsjobb? Ok.

5 Comments »

 • kul header du har!!

  Comment by say — September 9, 2009 @ 8:26 am

 • OMG!!!! hvordan kjenner du han ?
  hvor gammel er han? hvor bor han?
  *kjekk*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comment by streeeeeeeeessss — September 9, 2009 @ 5:15 pm

 • jeg som skrev over!!! kan du plis fortelle litt om han? :):)
  og bloggen din er foressten blitt super!
  Jeg leser den flere ganger om dagen men skriver skjeldent comments..
  Uansett virker det som om du er blitt kjempe uavhengig og voksen nå. forbile :)

  Comment by streeeeeeeeessss — September 9, 2009 @ 6:05 pm

 • Hei! Elsker tattoveringen din, (er den ekte?) ser folk tviler på det og har begynt å lure selv.. men hvor tok du den og hvor mye kostet den?
  Håper på svar! :)

  Comment by anonym — September 11, 2009 @ 12:25 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment