Annonse Marie Amanda » I’m gonna change your attitude.
September 9th, 2009

Jeg ble vekket av en utrolig søt dame i dag, og det passet veldig bra for jeg trengte å komme meg opp. Det er absolut ikke feil å våkne opp på den måten jeg gjorde. Damen i telefonen kunne nemlig fortelle meg at hun var rett utenfor hos meg med to designervesker. EN Chanel Jumbo og en Chloé Bay.  I kveld skal jeg på Toppfest, topp fyller 25 år og det må jeg jo nesten få med meg. Skal møte Silje og Gisle fra 730.no

Akkurat nå har jeg skikkelig vondt i magen, ikke sånn dårlig magefølelse men jeg klarer ikke en gang å stå opp for å lage meg frokost. På dager som dette skulle jeg ønske at jeg bodde hjemme hos mamma, så hun kunne komme med varmeflaske og litt frokost. Jeg kommer til å sulte i hjel i dag.

LittLuksus.no kan man leie designervesker til en veldig billig penge på ukesbasis, det er billig og råkult om du skal noe spesielt eller om du bare vil kjenne hvordan det er å ha en designerveske.


Chanel Jumbo - Jeg elsker den.


Chloé Bay - Gjett om den skal brukes flittig.

7 Comments »

 • Gjett om jeg skal klatre inn vinduet ditt og stikke av med dem, og nellyskoene. :)

  Comment by Maren — September 9, 2009 @ 1:50 pm

 • Heldig. Har nesten kunne drept for de veskene!

  Comment by Martine — September 9, 2009 @ 2:01 pm

 • Haha, hils Gisle fra 730.no fra meg! ;) Han ga meg 2 gratis Hovebilletter ^^

  Comment by Camilla Holt — September 9, 2009 @ 2:11 pm

 • Herregud du er heldig! Use them well! =)

  Comment by Maren Melstveit — September 9, 2009 @ 5:01 pm

 • hei marie amanda ! elsker bloggen din <3 leser den hver dag. men du? jeg lurte på om du kunne sende linken til den videoen der du er han knut og sånn? den er bare så rå. haha!

  Comment by connie — September 9, 2009 @ 5:33 pm

 • Kos deg masse på TOPPfest! ;)

  Comment by Tzatziki — September 9, 2009 @ 5:50 pm

 • wow, du er så heldig! Jeg skulle ønske noen kunne bare gi meg ting sånn helt uten videre! Det hadde vært noe det! Kos deg på topp fest!

  Comment by Tonje H — September 9, 2009 @ 6:16 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment