Annonse Marie Amanda » Hei NSB dere er kule YES YES YES
September 8th, 2009

09:08

Jeg blir så sykt irritert på nsb, de maser og maser om mndskortet jeg hadde i våres da jeg ble tatt i kontroll. Jeg har jo tatt bilde av det her!!!!
Nå skal jeg faen meg kaste alt som heter mndskort og bytte over til flexus, jeg lover flexus er bedre. Bye bye mndskort. Jeg skal brenne det i peisen.

9 Comments »

 • nsb kan BRENNE :D Alltid noe pes med dem !

  Comment by Kine — September 8, 2009 @ 3:42 pm

 • dette du annonserte at du måtte photoshoppe på facebook? lol

  Comment by maria — September 8, 2009 @ 3:44 pm

 • Hahahahahahahah! Dagens kommentar!
  Flexus er bedre? Er en grunn til at det er opprettet en egen #flexus og #flexusfail på twitter :)
  Gled deg til validatorer som ikke fungerer og konduktører som kjefter på deg fordi du ikke validerte.

  Comment by Didrik Sæther — September 8, 2009 @ 4:16 pm

 • Jeg trodde du het Marie Amanda Agapi?

  Comment by Aurora — September 8, 2009 @ 5:43 pm

 • Det er en selvfølge at man viser billett på toget! Med flexus skal man validere, men det går også på toget! Hva er problemet? Jeg vil også du skal vite at det ikke er nsb som har med AO kortene å gjøre. Det er trafikkanten og ruters takst system. Morro å se at folk lar alt gå utover oss i nsb, for vi er ansiktet utad for dere.

  Comment by Line — September 8, 2009 @ 9:42 pm

 • Line; Det er nsb jeg får brev fra når jeg klager på dette. Og du vet ikke hva som har skjedd før så ikke si noe. Jeg sier ikke at det er DEG det er noe galt med. Ikke ta deg nær av alt herregud

  Comment by Marie Amanda — September 8, 2009 @ 9:52 pm

 • Kunden har selv ansvar for å ha billettene i orden. NSB kjører på ruters taksystemer og trafikkanten sine regler. At det er kontroll på togene er en selvfølge. Om det isåfall er noe galt med billetten så ville jeg tatt en tur til trafikkanten. Jeg tar meg ikke nær av en dritt du skriver ;)

  Comment by Line — September 8, 2009 @ 11:36 pm

 • Line; SO?
  Hadde du visst historien så hadde du holdt kjeft. Du kommenterer KUN når jeg skriver om NSB. Herregud.
  Jeg ble tatt i kontroll selv om jeg hadde mndskort, og da hun hadde skrevet glemmegebyr til meg fant jeg mndskortet mitt. Men jeg fikk beskjed om at det ikke gikk an å "trekke tilbake" glemmegebyret. Dagene gikk og jeg glemte det bort og ventet på at nsb skulle sende post. Så reiste jeg bort og da jeg kom hjem hadde jeg fått to brev fra de pluss inkasso.

  Jeg hadde jo mndskort, så jeg mailet de et eksemplar, men det var feil mndskort. Så mailet jeg de eksemplar nummer 2, men det svarte de ikke på og lot saken gå videre til inkasso. Nå har jeg sendt mail for 3. gang og håper på det beste.

  Det er en @nsb.no mail jeg sender til, så hvorfor skal jeg ikke få legge "skylden" på de? Det er NSB det står all over brevene jeg får, så ikke prøv deg.

  Hvis du synes at det er så ille at du får skylden for alt i nsb så finn deg en jobb du slipper å forsvare hele tiden.

  Comment by Marie Amanda — September 8, 2009 @ 11:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment