Annonse Marie Amanda » Hei, en liten hilsen fra meg i bare trusa
September 8th, 2009

10:12

Unnskyld! Jeg er elendig. Jeg dro på shopping i stedet for å blogge. Nå må jeg ut igjen, forjeg har lovt meg selv å jogge i parken i dag.

Forresten, dere som trodde at videobloggen til Maren og meg var seriøs, please, det var bare tull og vi gjorde narr av de som faktisk lager sånne videoblogger. Ha litt humor a dere, og om dere ikke har det, da vet dere jo selv at det er dere det er noe galt med.

Mens vi er så ærlige vil jeg bare kommentere animasjonen under. Av meg. Jeg har på meg en skjorte. Jeg har på meg en bikinitruse. Jeg kommer ikke til å fjerne bildene, uansett hvor teit dere synes at det er. Jeg er ikke billig, jeg likte bare bildene. Jeg gidder ikke ramse opp alle bloggerene som har lagt ut bilder av seg selv i bikini før meg. Jo mer dere maser om det, jo flere sånne bilder skal jeg legge ut, dere er så teite noen ganger. HER, HER og HER er det andre bloggere som har på seg bikini. Klarer dere å se hvem alle er?!

Nå stikker jeg ut, gleder meg til å komme hjem og lese masse hyggelige kommentarer for en gang skyld.


Jeg gleder meg til denne kjolen blir min.

11 Comments »

 • Du bør kanskje roe ned den attituden din ovenfor leserene dine. Det kler deg virkelig ikke. Den eneste som klarer det er Linnèa og du virker bare sykt teit når du prøver å være "kul". Haha..ler av deg

  Comment by Martine — September 8, 2009 @ 10:52 am

 • Martine; Jeg prøver ikke å være kul på noen som helst måte. Jeg er dønn ærlig, for jeg er drittlei av å bli slengt dritt til som jeg blir nå. Du kan gjerne slutte å lese bloggen min, for sånne som deg har jeg så jævlig lite til overs for. Ekle menneske.

  Comment by Marie Amanda — September 8, 2009 @ 11:18 am

 • Da jeg så det bildet av deg i skjorte og truse, tenkte jeg først "Drit kult bilde!", så tenkte jeg "Gud, hvor mange u-snille kommentarer hun sikkert får på dette..". Folk er så j***** trangsynte noen ganger, og er det noen som har lykkes litt bedre enn dem her i livet, (og kanskje ser litt bedre ut) så skal det rakkes ned på? Kan man ikke heller prøve å rose mennesker, selv om man kanskje blir litt sjalu over hvor herlige de er? Haterne kan få seg et liv, eller lese en annen blogg - hvis de bare skal spre sure miner her. Jeg elsker denne bloggen, rett og slett. Jeg har faktisk aldri kommentert noe her før nå, men nå måtte jeg bare. Jeg digger deg, MA, iallefall den personen jeg har oppfattelsen av at du er via denne bloggen. Jeg kommer ikke til å slutte å lese, kanskje jeg ikke kommenterer på alt, men jeg sprer iallefall ikke stygge kommentarer og lager dårlig stemning.
  Det er da ytringsfrihet her i landet? La mennesker få fritt rom til å være seg selv, vi må la mennesker få lov til å være seg selv - vi må drite i janteloven og lage rom for å være annerledes.

  YOU GO, MA.

  Hilsen (ikke-crazy) fan :)

  Comment by Hannah — September 8, 2009 @ 11:27 am

 • Forsett å legge ut sånne bilder. Elsker det. Attituden kler deg.

  Comment by Bonita — September 8, 2009 @ 2:09 pm

 • Så teit DU er. "Jeg gidder ikke ramse opp alle bloggerene som har lagt ut bilder av seg selv i bikini før meg" Øøh, ja vel da, så ramser du dem opp. Det bildet av Ulrikke er vel strengt tatt tatt for Nelly.com, men du har rett for hun har lagt ut bilde av seg selv i bikini. Hun har bare ikke puppene sine up for show, slik du har i bildet ditt i bare ei skjorte..

  Comment by Anonymous — September 8, 2009 @ 5:09 pm

 • En hilsen fra deg i bare trusa? Bevis det! :P

  Comment by Leonidas — September 8, 2009 @ 8:32 pm

 • "den eneste som klarer det er linnea" ?? haha, er ikke alle som liker henne. Velger MA anytime.. Jatakk til mer porno! :D

  Comment by Omana — September 9, 2009 @ 12:00 am

 • Synes annimasjonen var dritkul, og ble greit irritert over alle de negative kommentarene! Fortsett som du gjør, og attituden er bare tøff ;p

  Comment by AndreaPaprika — September 9, 2009 @ 6:39 pm

 • Vet du hvor man får tak i den svarte kjolen? ;)

  Comment by Rikke — September 10, 2009 @ 3:56 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment