Annonse Marie Amanda » Nye ting og Upperdog
August 27th, 2009

16:56


Jeg var som nevnt på Upperdog i går, en helt fantastisk film. Jeg elsker den og jeg kan sikkert se den 20 ganger til, for det var virkelig utrolig. Martin var så snill, så jeg fikk være med han og se den. Etter filmen dro vi på premierefesten og der ble jeg til langt på kveld. Vel, jeg dro hjem relativt tidlig da, men likevel.

Anbefaler den filmen på det sterkeste, for dette er virkelig norsk film på sitt beste spør du meg.

Ellers kjøpte jeg en kjole, en ring og en topp i går. Har på meg toppen i skrivende stund og kjolen hadde jeg på meg i går kveld. Det ble dritfint. Nå sitter jeg forresten midt i en aldri så liten krise, jeg satt nemlig fra meg TopShopbootsene mine i en skobutikk i går, og da jeg ringte butikken i dag viser det seg at de har kastet skoene, eller så vet de rett og slett ikke hvor de er. Litt teit spør du meg, ettersom damen i kassen sa at jeg bare kunne sette de der til i dag. Hun skrev til og med en lapp. Åh, jeg blir bare mer og mer irritert, det er jo yndlingsskoene mine.


PS; jeg lurer på om det er noe galt med kommentarfeltet mitt. For jeg får kommentarer(får mail om det), men de dukker ikke opp her på bloggen. Veldig rart. Kanskje dere vet hva som er galt?

11 Comments »

 • Hei:) Jeg vet ikke om det er noe galt med dette kommentarfeltet, men da du hadde liveblogg så gikk det i hvertfall ikke an for alle å logge inn på chatten… Jeg hadde tenkt til å spørre om du kunne anbefale et utested for 19åringer i Oslo… Kunne du være så snill å gjort det? :)

  Comment by fanny elise — August 27, 2009 @ 17:32

 • Det kan hende du har tatt på noen innstillinger så du må godta kommentarene eller noe.

  Comment by Ingvild — August 27, 2009 @ 18:46

 • hun har sikkert tatt skoene selv, den sniken

  Comment by sol — August 27, 2009 @ 20:27

 • Ikke noe galt her.

  Comment by Sara — August 27, 2009 @ 20:54

 • Sara; jo for kommentaren din kom ikke opp :)

  Comment by Marie Amanda — August 28, 2009 @ 09:26

 • fanny; jeg går ikke ut på 18års steder lenger :P

  Comment by Marie Amanda — August 28, 2009 @ 10:04

 • Du er pen! :D

  Comment by Pia — August 29, 2009 @ 03:32

 • Verste jeg har hørt kaste de flotte skoene.
  Så de brukt ut i det hele tatt?
  Menneh hvorfor tok du dem ikke med videre selv egentlig ?
  Håper du får kompenesasjon fra butikken, siden de hadde lovt ta vare på dem for deg .

  Comment by Hmmf — August 30, 2009 @ 23:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment