Annonse Marie Amanda » HVEM VAR DET SOM STJAL KAMERAET MITT I GÅR?
August 27th, 2009

14:54

Åh jeg elsker alt som skjer akkurat nå. Her om dagen fikk jeg mail fra en dame som vil at jeg skal være med på å fronte et nytt produkt som kommer i løpet av høsten. Jeg får ikke lov til å skrive hva det er eller noe enda, fordi jeg har fått beskjed av henne om det. Dette av konkurransemessige grunner. Håper dere skjønner det!

I kveld skal jeg på en kunstutstilling sammen med Christoffer, han er creative director i G.Management, og på denne kustutstillingen vil det være burlesquedansere osv. Jeg gleder meg skikkelig, for det er alltid så kjekt å være med på sånt og oppleve sånne ting.

I dag morges fant jeg forresten ikke kameraet mitt med en gang, jeg lette, og lette og lette og lette. Og tilslutt konkluderte jeg med at jeg måtte ha glemt det på Deli de Luca i går etter at jeg hadde vært på premierefesten til Upperdog. Jeg så for meg at jeg skulle ringe dit og spørre etter kameraet, og om de svarte nei skulle jeg kreve å få se overvåkingsvideoene. Jeg tenkte veldig mye rart, og jeg ble mer og mer irritert jo mer jeg tenkte på det. Tilslutt hadde jeg planlagt alt jeg skulle si, helt ordrett, og så gikk jeg mot sokkeskuffen for å hente strømpebuksen min. OG DER LÅ KAMERAET. Herregud, jeg er så flink til å trekke forhastede konklusjoner.

Til dere som lurer på hvordan filmen og festen var i går, så skal jeg skrive om det etterpå, jeg må bare få i meg litt lunsj og få sendt ut endel mail først.

10 Comments »

 • Hvilket kamera bruker du? :)

  Comment by Isabella — August 27, 2009 @ 16:15

 • så heldig du er:) 

  Comment by Margrethe FL — August 27, 2009 @ 16:30

 • Hei, MA. Vet du hvor jeg kan bestille hunter støvler? :-) ))))

  Comment by Ida Helene — August 27, 2009 @ 16:35

 • Ååånei :( Det camera var jo drit fint :(

  Comment by Vyvy — August 27, 2009 @ 16:45

 • liker bloggen din kjempe godt, du er så søt :)

  Comment by donnalilly — August 27, 2009 @ 16:58

 • vyvy; jeg fant det jo :) du må lære deg å lese hele teksten vettu

  Comment by Marie Amanda — August 28, 2009 @ 10:19

 • margrethe; hihi hvorfor det? :p

  Comment by Marie Amanda — August 28, 2009 @ 10:19

 • isabella; canon g9 powershot vel ;D

  Comment by Marie Amanda — August 28, 2009 @ 10:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment