Annonse Marie Amanda » Spørsmål og svar
Spørsmål og svar
July 28th, 2009

Her kommer enda flere spørsmål med svar. Fikk endel spørsmål på mail nemlig.

Hvorfor startet du med blogg? Finner aldri noe bra svar på denne. Har du kjæreste? nei men jeg har lyst på! Hva liker du best med deg selv? Vet ikke – hater det spørsmålet . Hva liker du best med sommeren? Bading, soling og festivaler. Hvor gammel er moren din? Mellom 35 og 45 . Hvor gammel er faren din? Mellom 35 og 45 han og.

Hva vil du bli når du blir stor? Jeg vil bli psykolog.

Kan du lage fler v.blogger? Når jeg får inspo til det skal jeg gjøre det. Når jeg flytter for meg selv kommer jeg nok til å gjøre det masse..

Bruker du mye sminke? Nei, mascara og rouge her ! Hvor bor du? Ski, snart Løkka. Hvorfor er du så kewl? Haha. Er jeg ikke vel. Favorittslektning? Alle. Favoritt klesbutikk? Veeet ikke helt jeg. Jordbær eller vannmelon? Saftige jordbær og digg og søt vannmelon. Sommer eller vinter? Sommer uten tvil. Sjø eller vann? Er ikke det det samme? Salt eller klor. Salt!

Høst eller vår? Høst. Erik eller Kriss? Erik . Er du sammen med han kjekke? would be nice.  Hvor gammel er Marlene? 19 og fyller 20. Har du fått mensen? Nope. Ikke enda . Barberer du bena? Yes.. Hvorfor blogger du? Liker det vel. Hvor høy er du? 1.57. Liker du kinamat? Jada! :) Liker du å være i syden? Ja det gjør jeg. Har du hatt en fugl? Nei. Men har hatt kaniner. Pati og Dora.

Liker du lakris? Ja!
Er du soss? Hah. nei. Hva i alle dager får deg til å tro det?
Liker du å se på waschera?
Ser nesten ikke på det. 
Liker du hip hop?
jada. Er du farge-elsker? Farger er bra.
Er du en jente som hater dyreplageri?
Uten tvil! Har du noen forbilder? Noen ja.

Kulepenn eller blyant? Begge. Liker du dyr? Ja! Er du redd for å dø? Er Nei, for jeg vet hva som er på den andre siden. Barberer du deg der nede på tissen din? For et spørsmål. Hvor ofte onanerer du? Aldri!  Vil du ha piercing noe sted? Nei, har de jeg vil ha. Drikker du/fester du? En gang i blandt ja. Hva drikker du, hva liker du best? White Russian.  Hvilken BH størelse bruker du? 70A. Er du forelsket? Betatt.

Liker du Jonas? Jonas Brothers? Vet du at du er uberfet? Tss? Nei?  Hva gjør du nå? Svarer på spørsmål. Hva skal du etterpå? Shoppe bort 4000,-med Marlene. Tørr du å si din aller største hemmelighet på bloggen? Nope. Snuser du? Nei. Er du avhengi av blogg? Er veldig glad i det i allefall. Hvordan sa du til foreldrene dine at du hadde begynnt å blogge? Husker ikke jeg vel.

Hvem liker du right now? En søt en ! Når begynnte du å kle deg i fargerike klær? Da jeg var 4 år. Når begynnte du med sminke? 5. eller 6.klasse. .Hvorfor bruker du extensions? Jeg har da ikke extentions jeg vel.  Hva synes du om folk som hermer? Jeg synes at “herme” er et stygt ord. Vask munnen din. Hvor har du kjøpt extensionsene dine? JEG HAR IKKE EXTENTIONS.

Har du touchet en pikk noengang? Æsj? Guttelus. . Din favoritt frukt? Ananas kanskje?

Hvilken dato har du bursdag? 17 februar. Hvis du fikk tre ønsker, hva ville du ønsket deg? At jeg kunne få selvvalgte superkrefter. Hvorfor er du så lite aktiv på bloggen din nå for tiden? Fordi det er sommer og jeg prøver å nyte den uten pc. Men får litt dårlig samvittighet da. Digger dere jo.

9 Comments »

  • Morsomt, du har bursdag samme dag som mamma :P

    Comment by Malin Roer — July 28, 2009 @ 15:33

  • elsker måten du er så sarkastisk på.. u make me laugh ! :D  

    Comment by marthe — July 28, 2009 @ 17:03

  • hey hey, jeg har også bursdag 17. februar :-)

    Comment by embla — July 29, 2009 @ 00:24

  • har du helt seriøst ikke fått mensen enda?!

    Comment by Anonymous — July 29, 2009 @ 00:41

  • anonym, hørt om ironi?

    Comment by Anonymous — July 29, 2009 @ 01:25

  • Jeg har bursdag 17februar jeg å : -)

    Comment by trine — July 29, 2009 @ 09:58

  • Omg ceff har hun mensen da lol !

    Comment by Whatever — July 29, 2009 @ 10:56

  • du har bursdag på samme dag som paris hilton :)

    Comment by frida — July 29, 2009 @ 19:45

  • NOOO! du må ikke flytte fra Ski!!:(

    Comment by ANNE!!1 — July 31, 2009 @ 17:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment