July 7th, 2009

10:46

Jeg fant nettopp ut at jeg var i Dagbladet FREDAG for noen uker siden. Sitter på kontoret, så jeg løp ned og hentet det i arkivet. Ganske kul greie. Likte spesielt godt at Madeleine sa at hun ble oppringt og at jeg fortalte henne om min frokost på sengen og om at jeg hadde fått dusje. Egentlig var det en invitasjon til at hun kunne få komme på rommet mitt og vaske seg og spise digg frokost men men…
Enda bedre var det da de skrev “Bloggen hennes(Madeleine) har ikke så mange lesere, men hun er venninne med Marie Amanda Agapi Smedbakken, en av “VIBene”, som linker til bloggen hennes av og til.

I dag er det en  ”av og til” dag, så HER er bloggen til Madeleine. Sjekk den ut da vel.

Forresten er jeg veldig fornøyd med hvordan hele greia ble vinklet, jeg likte meg på bloggcamp, og det var store forskjeller mellom de som var VIBs og de andre. Selv fikk jeg høre av en annen blogger at det var så fint at jeg satt sammen med de og snakket med de den ene kvelden på Kick. De sa at jeg ikke var så “overfladisk” som de andre VIBsene. Hvorvidt dette er sant eller ikke vet jeg jo ikke, de andre hadde kanskje en god grunn til å ikke menge seg med resten, men jeg er et menneske på lik linje med alle andre bloggere. Ingen av oss er bedre enn hverandre, selv om det ofte kan føles sånn.

Jeg har fått erfare at ting som skjer mellom bloggere ofte kan bli vridd på fra alle parter. At jeg blir hetset for ting jeg skal ha sagt og gjort, som jeg kanskje ikke har gjort men som har blitt misoppfattet av noen andre, er ikke ukjent for meg. Men når sånne ting skjer, og når uenighetet oppstår fra filleting, så kan du jo spørre deg selv om det egentlig var grunnen til at det ble uenighet i første omgang. Selv tror jeg at visse personer bare går og venter på å få være drittale mot hverandre, og de griper hver eneste sjanse de har til å skape kvalm. Men til syvende og sist vil det jo sannheten komme frem, og jeg er glad for at jeg, i det minste, sitter med rent mel i posen, i allefall i de fleste situasjoner.

Puh, da fikk jeg sagt det og.

Denne bloggen skrev et innlegg om bloggcamp, synes at dere burde lese det.

15 Comments »

 • Jeg synst du virket mer jordnær enn de andre, jeg ble kjempe glad da du snudde deg og sa hei til meg vertfall, eller mimet (: Du har også virket jordnær så lenge jeg har lest bloggen din. Du er vertfall min nummer en når det gjelder bloggerere, og det kommer du nok til å fortsette å være (:

  Comment by maria — July 7, 2009 @ 11:37 am

 • Du har så rett, det at ida w klaga på den artikkelen var bare teit. hun er og blir teit. spesielt etter det hun anklaget deg for. herre jemini for en oppblåst tøyte

  Comment by Anonymous — July 7, 2009 @ 12:08 pm

 • sdfsdf

  Comment by Anonymous — July 7, 2009 @ 12:25 pm

 • Latterlig hvordan ida wulf blåser opp denne artikkelen, hun driter seg ut spør du meg.

  stå på, bra du inrømmer at dere ble forskjellebehandlet, for det ble dere. bare synd at ikke ida og thoro kan tilstå det.

  Comment by Karin — July 7, 2009 @ 12:26 pm

 • Har faktisk hørt at flere andre av de andre VIB’sene var overlegne. Men ikke du gitt. Ilu<3

  Comment by Karoline — July 7, 2009 @ 12:43 pm

 • haaha du er søt pus, takk :D men det var ikke jeg som sa jeg ble oppringt, det endret de på selv, just fyi ;) 

  Comment by maddiiee — July 7, 2009 @ 1:07 pm

 • Jeg var også i dagbladet her om dagen! Så det så. Hahaha. 

  Comment by Johanne — July 7, 2009 @ 2:03 pm

 • […] jeg sagt det og. Denne bloggen skrev et innlegg om bloggcamp, synes at dere burde lese det. Read the whole story at Marie Amanda Leave a comment Related posts or videosNo Related Post No comments […]

  Pingback by knukk.com » Dagbladet FREDAG — July 7, 2009 @ 2:05 pm

 • det er klart jeg skal linke deg! all done. your there! 

  Comment by Johanne — July 7, 2009 @ 2:10 pm

 • Heisann, fine du:-) Jeg sendte mail til deg for en stund siden, men fikk aldri svar så spør om det samme her: den kjolen din fra Ladiesroom, er den stor i strl, eller? hvilken strl har du i din? Og er den sånn litt justerbar under puppene, eller?? Håper på svar:-)

  Comment by Anonymous — July 7, 2009 @ 2:38 pm

 • You go girl….

  Ida Wulff sitter jo på sin høye trone og forlanger at hun skal behandles som en rosa prinsesse…

  Elsker bloggen din. :)

  Comment by Therese — July 7, 2009 @ 4:17 pm

 • Therese; Alle jenter er prinsesser, ingen som er mer prinsesse enn andre

  Comment by Marie Amanda — July 7, 2009 @ 7:57 pm

 • anonym; har small i min og den er ganske stor :P

  Comment by Marie Amanda — July 7, 2009 @ 8:04 pm

 • Godt det fortsatt en noen mye-leste bloggere som ikke lar seg prege av suksessen sin på en negativ måte! :D

  Comment by Lisa — July 10, 2009 @ 11:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon