Annonse Marie Amanda » Forbidden
June 28th, 2009

15:19

Det er noen gutter man skal holde seg unna, og jeg skulle ønske at jeg hadde en alarm som stoppet meg de gangene jeg går på denne smellen, for det skjer 9 av 10 ganger. Hvordan gutter dette er?! Jo, det skal jeg fortelle deg.

1. Gutt med kjæreste. Han sjarmerer deg, han flørter med deg og når du har falt for han forteller han at han har kjæreste og at dere to kan fortsette å treffes, men i smug.

2. Gutt som holder på med flere jenter samtidig og som vil ha deg med som en av jentene som kjemper om beinet. Med mindre gutten gir fullstendig faen, så må du holde det hemmelig at dere treffes og dere kan ikke møtes i offentlighet. Litt surt, men det kan også være spennende, om det kun er en helge/ukesgreie.

3. Gutt som vil ha deg, men han har en sjalu ekskjæreste som ble dumpet av han og som gjør alt hun kan for å ødelegge mellom dere. Hun logger seg på facebooken hans, og skriver stygge ting til deg, og hun oppsøker han når hun vet at dere skal være sammen og får akutt kjærlighetssorg og sier at hun trenger han.

4. Gutt som vil ha deg, men har en eiesyk ekskjæreste som helst vil være singel, men som snurrer han rundt lillefingeren hver gang hun ser at det er en ny jente i livet hans. Hun lover at hun skal ta ham tilbake og han biter på og dumper deg til fordel for henne.

5. Gutt som bare bruker deg for å komme seg over ekskjæresten.

6. Gutt som er så fantastisk at alle jentene sikler på han, og selv om han kun bryr seg om deg, klarer du ikke å legge fra deg tankene om at han treffer de bak ryggen din.

7. Gutt som er å fantastisk at alle jentene sikler på han, og selv om han har deg, så vil han ha de også, men han holder det hemmelig for deg, selv om jentene han treffer vet at han er utro. Når du treffer jentene på fest, ser de rart på deg, hvisker om deg og ler av deg fordi du ikke vet at typen din er utro mot deg.

Jeg misunner jenter som har vært sammen med kjæresten sin siden 8.klasse, de trenger ikke tenke på ekskjærester som er ute etter å ødelegge, og “alle” vet at de er sammen, så det er ikke ofte at noen gidder å prøve seg på typen deres.

Jeg kan jo prøve å lete etter en fyr som aldri har hatt kjæreste og som ikke har noen jenter diltende etter seg, men det kommer til å bli umulig og jeg ender antageligvis opp med å være singel og desperat resten av livet. Hvorfor er dette med gutter så vanskelig?

32 Comments »

 • Er ikke alle gutter som er slik, og jeg er sikker på at du kommer til å finne en super gutt som kommer til å vær glad i deg og ikke har en mongo ex etter seg!.. :)

  Comment by Hege — June 28, 2009 @ 15:25

 • jeg har gitt opp, tror jeg..

  Comment by maddiiee — June 28, 2009 @ 15:29

 • Fortell meg om det! Traff en herlig fyr for ikke så lenge siden, og alt klaffa bare med en gang – selvom han bodde på andre siden av landet.

  Han var morsom, snill og veeeldig interessert i meg. Han kom å besøkte meg, og introduserte meg for familien sin og så videre. Plutselig finner jeg ut at, joda, han driver på med ei til ei! Og der satt jeg, følte meg bare sinnsykt dum, og sinnsykt lurt! Han gadd ikke en gang å ta seg bryet for å beklage, og jeg dumpa ham til syvende og sist over msn (teit, men kjente bare ikke jeg orka å ringe fyren). Fikk ikke svar hos ham en gang. Så da ser man hvor mye man betyr ;)

  Comment by Maia — June 28, 2009 @ 15:50

 • *

  Comment by Victoria — June 28, 2009 @ 15:52

 • **

  Comment by Victoria — June 28, 2009 @ 16:07

 • *

  Comment by Victoria — June 28, 2009 @ 16:16

 • For de guttene du beskriver der opp har ikke vert den rette for deg. For snart to år siden tenkte jeg akuratt som deg, men plutselig kom han inn i livet mitt. Jeg møtte han selfølgelig en kveld jeg helst vil glemme, men han glemte ikke meg. Etter hva han sier, så fikk han en trang til å vite hvordan jeg var, for jeg virket som en vill og frisk jente.

  Han har også sagt at han hadde bestemt seg for å finne seg en rolig kjæreste, etter det ble slutt mellom han og eksen. Men det funket tydligvis ikke, eller jeg er jo blitt roligere. Etter vi ble sammen, og jeg vet han er den rette. Den du klarer å bestige alle hindringer med. Så ikke gi opp, din gutt kommer til å dukke opp i livet ditt når du minst venter det! Du må bare være åpen, leve livet og være klar over at det kan være hvem som helst!(:

  Comment by maria — June 28, 2009 @ 16:57

 • åh. nå ble jeg enda mer glad for at jeg har kjæresten min. det dukker nok opp noen for deg også, marie! liker navnet ditt :)

  Comment by Marie — June 28, 2009 @ 17:09

 • Ja, hvorfor skal det være så vanskelig? Elsker følelsen av å være sammen med han jeg liker, men hater følelsen jeg sitter igjen med etterpå. Å vite det at det ikke er bare meg han har på listen sin..
  Men er man dødsforelska så klarar man å holde liv i håpet likevel. Det logiske og smarte er jo å gi slipp, men det er jo ikke det man egentlig vil.

  Comment by randi — June 28, 2009 @ 17:30

 • Hvorfor svarer du meg ikke?

  Comment by Victoria — June 28, 2009 @ 17:48

 • absolutt gutter en vil holde seg unna…

  Comment by Chalten — June 28, 2009 @ 18:58

 • marie; ja, vær glad for at du har kjæreste :)

  Comment by Marie Amanda — June 28, 2009 @ 19:07

 • maria; følte meg brått litt bedre:P

  Comment by Marie Amanda — June 28, 2009 @ 19:07

 • jeg har vært sammen med typen min siden 8. kl. og er nå 16.. vi har vært sammen i 2 år og snart 9 mnd. det er trygt og koslig, du kan prate med han om alt, og du trenger aldri å være redd for at noen prøver seg, for da vet man hvor man har hverandre, og andre jenter gir opp bare de hører 2 år og 8 mnd. det er det som er positift. men det finnes nok av negative grunner også! - det er overhode ikke like spennede- man savner å være sikkeli nyforelsket, og ikke kjenne personen- kjenner hverandre så godt at det gjør vondt til tider- misunner alle andre fordi de kan farte rundt, uten og ta konsekvensen av det, fordi man sårer noen eller ikke..

  Comment by sara — June 28, 2009 @ 19:08

 • ***

  Comment by Victoria — June 28, 2009 @ 19:09

 • maaddiiee; ikke gi opp :( du må aldri gi opp

  Comment by Marie Amanda — June 28, 2009 @ 19:09

 • Finn deg en mann i stedet for en gutt!

  Comment by Anonymous — June 28, 2009 @ 19:46

 • møter du gutter med kjæreste i smug? gahh

  Comment by sofie — June 28, 2009 @ 20:11

 • jeg sov over hos en gutt (uten å ha se, vi bare snakka å klina hele natta), og han sa at han ikke ville at jeg skulle dra og at jeg måtte komme til han me en gang jeg kom hjem. jeg skal være bort en måned, nå har jeg vært bort en uke og han har allerede fått eksen sin dit. også har han klokka mi og et smykke som er mitt…. faen ass

  Comment by #1 — June 28, 2009 @ 21:20

 • Sats på killar som lider av “nice guy syndrom”.

  Comment by Ove — June 28, 2009 @ 22:30

 • Pus. <3

  Comment by Tor-Arne — June 29, 2009 @ 05:31

 • Jeg er nok den heldige som har hatt min kjæreste siden 8 klasse. Har det kjempebra og hele pakka. Men det har vært tider der kameratene hans ville ødelegge for meg og han, bare fordi de ikke liker meg. Skjønner ikke helt hvorfor siden jeg har ikke gjort noe galt mot han, men vi holder sammen og driter i hva kompisene hans prøver å få til – for uansett hvor mye de prøver så kan de ikke klippe istykker et bånd som jeg og min kjæreste har.

  Comment by Weronika Ellen Irena — June 29, 2009 @ 16:18

 • Du må bare prøve å være sterk. Ikke let etter en kjæreste, han kommer når tiden er inne. Jeg gikk å leita før, men helt plutselig når jeg hadde gitt opp leitinga så møtte jeg kjæresten min :)

  Comment by Ia Karita — June 29, 2009 @ 17:37

 • Heihei, du burde kanskje lese boken "He’s Just Not That Into You". (Filmen som gikk på kino er basert på den, men ikke i nærheten av så bra som boken). Jeg vil putte den i kategorien selvhjelp. Det er utrolig hvor mye jeg lært av den, og jeg kommer aldri til å gjøre samme feil igjen. Bare et tips, den er morsom også! ;)

  Comment by Maria — June 30, 2009 @ 23:48

 • Jeg var 18 år, hadde aldri hatt kjæreste (siden jeg var 12.. Det teller liksom ikke helt) og trivdes godt som singel, selv om jeg av og til kunne tenkt meg en kjæreste. Det er sant som Maria sier, når du minst venter det dukker han opp. Nå har jeg og min kjære vært sammen i et halvår (det er lenge for meg haha!). Det er viktig å være åpen for det.. Men rett og slett bare slappe av. Jeg skjønner ikke helt den med at alle stresser sånn etter å få seg kjæreste, spesielt ikke du, som er .. hva, 19 år gammel? Hadde du vært 39 og desperat etter barn kunne jeg kanskje forstått det..

  Comment by EM — July 1, 2009 @ 15:06

 • Jeg er bare 16, men har allerede hatt utrolig mange teite gutter som har vart i max en måned. Trodde aldri jeg skulle finne meg en ordentlig gutt, men rett før jul møtte jeg derimot den perfekte gutten, og vi er fremdeles sammen. Har aldri hatt det så bra, er håp for alle, inkludert deg :-)

  Comment by christine — July 2, 2009 @ 03:43

 • Jeg har erfart at de bra guttene enten er homo eller opptatt. Eller i mitt tilfelle, bor 30 mil unna. Også sitter man igjen i storbyen og føler seg kjempeliten for den delen av deg selv som du liker så godt, forelskelsen,  den delen tok han og knuste i småbiter fordi "vi bor r30 mil unna hverandre, la oss ikke være idioter"

  DERFOR har jeg nå innsett at livet er til for å leves og at jeg på ingen måte gidder å haste. Ja, det er koselig og våkne ved siden av en som gjør deg glad, en som overrasker deg med en kjempeliten gave. Men alt i alt så blir jo livet det du gjør det selv til?

  Jeg syns du bare skal heve hodet og finne på ting du kan gjøre alene, eller med en god venninne. :)

  Comment by Thea Margrethe — July 2, 2009 @ 09:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment