June 12th, 2009

18:49

Jeg dævver! Bena mine er ødelagte, converseskoene jeg trodde at var gode å gå i begynte å gnage så nå har jeg to store gnagesår. Hey fotbad! Møtte Henke i byen i dag, og sammen dro vi på en liten handletur, pluss at jeg dro en tur innom ShoeBar, og der fikk jeg ikke bare et men to par sko. Jeg skal vise dere etterpå, jeg må bare samle meg litt først. Kjøpte et par sko fra Bronx også, jeg har siklet på de en stund, og nå har de endelig fått inn et lass til og da hadde de riktig størrelse! De skoene er så deilige at jeg nesten ikke klarer å vente!

Hva jeg skal gjøre i kveld er skikkelig dilemma! Jeg skal enten møte Kim, eller så skal jeg ut på byen med noen jeg ikke har sett på lenge, eller så ender jeg opp på en privatfest et eller annet sted. Og nå fikk jeg beskjed om at jeg hadde å pelle meg på Revolver i kveld, så jeg aner ikke hva jeg skal gjør jeg. Egentlig vil jeg bare sitte i en myk sofa med deilig musikk og drikke!


Sjekk ut de søte jentene, og Henke da såklart!

25 Comments »

 • hei marie amanda :)
  jeg ville bare si at jeg var fast leser av bloggen din i fjor sommer, men så syntes jeg dem bare ble dårligere og dårligere så jeg slutta. men den siste måneden synes jeg du har fått en skikkelig bra blogg igjen! så nå skal jeg legge deg til på bloglovin.

  mvh eple <3

  Comment by Eple — June 12, 2009 @ 7:09 pm

 • Er ikke det Thuy som står ved siden av deg? Hvorfor gikk de med disse "kostymene"? He he…

  Comment by Mia — June 12, 2009 @ 7:36 pm

 • søtt bilde :D

  Comment by Anonymous — June 12, 2009 @ 7:47 pm

 • Så søt du var i dag! :) Koselig bilde… Gnagesår er aldri noe digg. Jeg har gått med sko uten hæl i over en uke nå, jeg kjøpte meg nye sko forrige uke og fikk to store gnagesår på begge hælene.

  Comment by Lene — June 12, 2009 @ 9:11 pm

 • Jeg jobber med dem :D 

  Comment by Magnus — June 12, 2009 @ 9:40 pm

 • hei!har ingenting med innlegget å gjøre, men lurte bare på hvor mye frakten kommer på fra gojane?også lurte jeg på om du kanskje kunne laget et innlegg med dine favoritter derfra?:D ellers en innmari fin blogg, stå på!

  Comment by pære — June 12, 2009 @ 10:09 pm

 • Hei! jeg så deg i byen isted, på h&m :D

  Comment by Synne — June 12, 2009 @ 11:07 pm

 • du lignet faktisk på hun til venstre! :)

  Comment by helene — June 12, 2009 @ 11:42 pm

 • jeg vil ha en sånn choose juicy t-shirt!!

  Comment by miaa — June 13, 2009 @ 12:41 pm

 • kan du ha spørsmålsrunde??=)

  Comment by Anonymous — June 13, 2009 @ 3:36 pm

 • Leit vi ikke fikk ut fingern i går!men i dag tar vi det igjen!

  Comment by Kim Andrè Skoglund — June 13, 2009 @ 3:44 pm

 • Henke er ekstremt mye tøffere enn deg, ble nesten litt skuffa når jeg så at han gidder å henge med en så stor taper som deg..

  Comment by A — June 15, 2009 @ 2:17 pm

 • A; Hva er problemet ditt? Må du komme inn her bare for å si det? Hold stygge ting for deg selv, er så drittlei sånne jævelunger som deg

  Comment by Marie Amanda — June 15, 2009 @ 2:18 pm

 • pære: søk på gojane i søkefeltet, ligger en guide der

  Comment by Marie Amanda — June 15, 2009 @ 2:24 pm

 • Mia; de jobbet tror jeg :) vet ikke hva de heter, vi bare gikk forbi de :)

  Comment by Marie Amanda — June 15, 2009 @ 2:33 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon