June 5th, 2009

08:15

Oh dear for en herlig morgen! I dag er det en hel del som står på dagsplanen, men siden jeg var så flink til å legge meg tidlig i går, kunne jeg med god samviittighet ovenfor kroppen min stå opp grytidlig i dag! Det føles så utrolig bra! Jeg har nettopp dusjet for å våkne, og tatt på meg joggedressen min, tenkte å jogge meg en tur før jeg gjør noe som helst annet denne fredagen, bra idé eller hva?! Jeg har innsett hvor viktig det er å ta vare på kroppen sin, og dette er dag 1. av et nytt og bedre liv.

Under ser dere litt av spillelisten jeg jogger til.

6 Comments »

 • kult=) deilig å stå opp grytidlig, man har liksom hele dagen fremfoir seg:D
  skal laste ned de sangene, du har så bra musikksmak:) hvor laster jeg ned slagsmålklubben?

  Comment by thea — June 5, 2009 @ 8:55 am

 • Så bra at du legger ut spillelista di på Spotify! Sånn liker faste lesere vettu :D

  Comment by Hege — June 6, 2009 @ 4:30 pm

 • Endelig en blogger med bra musikksmak!!! Herlig!

  Comment by Renate — June 8, 2009 @ 9:53 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon