May 23rd, 2009

12:32

Når jeg tenker meg om er det ganske deilig å ikke ha rettatang, for da slipper jeg å slite på håret, og jeg får prøvd ut nye hårfrisyrer. Heldigvis har nesten alle jeg kjenner rettetang så jeg låner når jeg har muligheten. Hvorfor kan jeg ikke bare kjøpe en? Jeg er så kresen, så jeg vet ikke hvordan jeg vil ha enda, må lete litt til tror jeg.

I mens jeg venter på å finne “the one” har jeg god tid til å kure og pleie håret mitt, jeg fikk en hårkur fra SASSON i posten for litt siden, den er fin å ha nå, så den skal jeg prøve ut i dag. Litt senere skal jeg treffe Marina i Ski, og så skal jeg innom Ida. Gud som jeg savner Ida.

Forresten har jeg laget en liste over ting jeg SKAL gjøre i dag, og jeg får ikke legge meg før alt er gjort.
*Twitter
*bloglovin’
*Rydde rommet…litt
*Ta bilder av meg selv ute
*Kjøpe et CE smykke


Har forresten klikket hjem et par nye solbriller, de brune til venstre. Gleder meg til å få de.

 

 

 

Ikke glem å delta på konkurransen HER, du kan vinne et CEsmykke som er verdt rundt 2000,- .

7 Comments »

 • Drit fete solbriller. Har du en liten solbrillefetish?

  Comment by Live — May 23, 2009 @ 1:07 pm

 • Live; Mja, kanskje ikke fetish, men jeg er veldig glad i solbriller ;D

  Comment by Marie Amanda — May 23, 2009 @ 1:29 pm

 • Jeg har krøller. Det er døden selv!:P Freshe solbriller! Hvordan går det med konkurransen? Vinner jeg (A)!?

  Comment by Kristoffer — May 23, 2009 @ 2:22 pm

 • Savner Ida, dere så hverandre jo på tirsdag!

  Comment by Anette — May 23, 2009 @ 4:02 pm

 • Håret mitt ser ikke ut idag, hadde blitt smigret om noen kalte det en høysåte :P Blir nok litt kur utpå dagen. Ellers, hvilke blogger har du på bloglovin? Hadde vært moro med en post om dine favs :)

  Comment by ceciliek. — May 24, 2009 @ 11:07 am

 • Ghd, beste rettetangen =)

  Comment by Anonymous — May 27, 2009 @ 10:30 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon