May 19th, 2009

19:08

Jeg vet ikke om det er noen av dere lesere som har gjort at dagen min fikk en helt forferdelig start, men da jeg gikk innom butikken med den olajakken jeg har siklet på lenge, var den solgt. Nå etterlyser jeg derfor deg som kjøpte den. Jeg kan betale deg litt mer enn hva du betalte for den, eller så kan du få klær av meg. Jeg begynte nemlig nesten å gråte da mannen i butikken fortalte at noen kom og kjøpte den på fredag.
Så om du som kjøpte den leser dette, eller om noen kjenner personen, ta kontakt med meg på mail ;

Tusen takk.

Jeg endte opp med å trøsteshoppe, så jeg har kjøpt en annen jakke, en ullgenser, et par solbriller og en ny barnehagebag til lillesøsteren min, så nå føler jeg meg litt bedre. Jeg topper det hele med å spise kinamat med Erik om ikke så lenge. Viser dere hva jeg kjøpte når jeg kommer hjem jeg. Ha det fint så lenge.

21 Comments »

 • SV: Jeg skjønte det : ) Jeg er ikke sur heller. Bare later som. Neida. Måtte bare få det fram : )

  Comment by Tina Strømsvik — May 19, 2009 @ 7:34 pm

 • det var jeg som kjøpte den, og du får ikke den for alle pengene i hele verden. Hva skal du gjøre nå? er livet ditt ødelagt? LOL

  Comment by HAHA — May 19, 2009 @ 7:51 pm

 • Hvor blir det av konkuransen ? :-D

  Comment by Malene :- ) — May 19, 2009 @ 7:58 pm

 • Det var da også noe å gå helt over styr for :P

  Comment by Ingrid — May 19, 2009 @ 10:09 pm

 • know the feeling! Noen ganger MÅ man ha noe, koste hva det koste vil - håper du finner den!

  Comment by ceciliek. — May 19, 2009 @ 10:29 pm

 • Det verste er jo at når man ikke kan få noe, så vil man bare ha det enda mer! Får håpe den som har kjøpt den melder seg da :D

  Comment by Ann-Kristin — May 19, 2009 @ 10:46 pm

 • Du kler cap utrolig godt og burde bruke det oftere!
  Jeg har et spørsmål også.. du som har så langt hår. Hva er trikset? Er du sånn som klipper deg litt type hver 8.uke for at det ikke skal bli slitt også blir det langt på den måten? Eller er du mer sånn som venter leeeeenge før du tar deg en tur til frisøren?
  Jeg lenger sårt etter langt hår, ser du…

  Comment by jeg må bare si det! — May 19, 2009 @ 11:02 pm

 • Det er sikkert en slem leser som har kjøpt den..!
  Jeg hadde vært helt knust hvis det skjedde meg meg :-(

  Comment by Helene — May 19, 2009 @ 11:10 pm

 • Jeg må bare si det; takk takk :)  Jeg klipper 1 cm en gang i uken :) og kurer det med SASSON :)

  Comment by Marie Amanda — May 19, 2009 @ 11:48 pm

 • Ceciliek; takk for at du føler med meg. fler meg bedre nå!! :   ))

  Comment by Marie Amanda — May 19, 2009 @ 11:50 pm

 • herregud så tragisk. jeg bare ler når jeg sitter og leser det her. en veninne av meg har den jakka, men ikke f om hun selger den til en så dum person som deg

  Comment by marie og helene og maiken — May 20, 2009 @ 9:41 am

 • Marie; Det går helt fint, jeg har fått tak i den :)
  Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere på bloggen min, selv om jeg er så dum.

  kisses

  Comment by Marie Amanda — May 20, 2009 @ 9:46 am

 • haha marie amanda :D
  burn på marie
  bra du fikk jakka, den var dritkul!<3

  Comment by Runa — May 20, 2009 @ 10:24 pm

 • kjerring! du er da ikke en eneste som har lyst på en ting?? folk kjøper hva de vil, når de vil. alt dreier seg faktisk ikke om deg ;);) dessuten er du utrolig bortskjemt! ja, jeg vet dette høres ut som en klisjé, men hva med de som ikke har en dritt i livet? også blir dagen din ødelagt pga. en STYGG jakke? jævla drittkjerring. ikke er du noe pen, og stilen din er helt forferdelig. huff for et kvinnemenneske! 

  Comment by ,,,, — May 24, 2009 @ 4:58 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon