Annonse Marie Amanda » You don’t need drugs to be dope
May 18th, 2009

23:09

Hvorfor stresser du alt? Ta det med ro, pust og tenk deg om, hva er det du driver med egentlig? Hvordan kan du sove om natten? Eller du sover kanskje ikke? Du bare drømmer om han? Gjett hvor mange andre jenter som er i din situasjon da, på grunn av han. Ingen er så manipulerende og skremmende som han. Han skremmer vettet av deg for han styrer deg, han bestemmer hva du skal ha på deg og hvordan du skal ha håret ditt. Når du ikke går med håret som han liker det, passer han på å sende deg blikk som tilsier at du er død for han. Han får deg til å tro at du ikke betyr noe, men når han har tråkket deg langt ned i jorden, så plukker han deg opp som et lite barn og trøster deg. Du biter på det hver gang, for han får deg til å tro at det er din skyld at du ikke lever opp til hans forventninger.

Det finnes ingen oversikt på hvor mye unødvendig tid du har brukt på han, han har stjålet så mye tid fra deg, tid du kunne brukt på noen som betyr noe. Så kan sitte og se på han hele dagen, hele han er helt fantastisk. Du vil ta han med deg ut i regnet og kysse han, men snart må du faktisk få opp øynene og innse at han ødelegger deg. Du kan ikke løpe til han gang på gang, og du må ikke tro at han kommer til å være der for deg for alltid.

Det er så vanskelig å motstå han, øynene hans hypnotiserer deg, og du klarer ikke si nei til han. Han får sine feil til å virke som at det er du som er problemet, men det er du ikke, det eneste problemet med deg er at du ikke klarer å gjennomskue han. Gi slipp da, la han leke leken sin med andre jenter som er like dumme som deg.

26 Comments »

 • Den traff:/

  Comment by Maya — May 18, 2009 @ 23:48

 • Du skriver gripende vakkert, Marie. Virkelig.

  Comment by Elle — May 18, 2009 @ 23:58

 • Fikk meg til å tenke over personen jeg nettopp sa hade til i telefonen.. Du setter utrolig bra ord på ting!!

  Comment by Sophie — May 19, 2009 @ 00:08

 • ‭Ja lovar, det finns flickor som göra samma sak mot killar.

  Comment by Ove — May 19, 2009 @ 02:17

 • :(

  Comment by May-Linn — May 19, 2009 @ 04:56

 • Utrolig bra skrevet.

  Comment by Jadey — May 19, 2009 @ 07:16

 • Du skriver vakkert :)

  Comment by Lena — May 19, 2009 @ 08:03

 • Sophie; jeg bare skriver ned tankene mine jeg

  Comment by Marie Amanda — May 19, 2009 @ 10:08

 • Sykt bra skrevet, Marie :)

  Comment by Sara — May 19, 2009 @ 11:04

 • Føler du alltid setter ord på hvordan jeg føler det.. Hihi, du skriver utrolig bra!

  Comment by sandra — May 19, 2009 @ 12:04

 • du skriver så bra!!

  Comment by Iromie — May 19, 2009 @ 14:21

 • Kjenner igjen den,ja..

  Comment by Thea — May 19, 2009 @ 14:48

 • Du klarer virkelig å få følelser på papiret, altså. Kjempefint skrevet. Jeg vedder på alle har/har hatt en sånn i livet..

  Comment by Martine — May 19, 2009 @ 15:18

 • åh, du gjer meg så misunnelig. Du er fantastisk flink å skrive, og eg blir like glad kvar gang du skriv sånne små tekstar.

  Comment by Sunniva — May 19, 2009 @ 17:05

 • Som om jeg skulle sagt det selv. Det der har jeg faktisk opplevd og nå begynner jeg å komme på god vei til å skli unna det. Men gutten er der fortsatt og tror at jeg fortsatt forguder han. Helt kvalm at både jenter og gutter kan være slik mot en person, og dessverre for de som går på det.

  Comment by Blogglesern — May 19, 2009 @ 18:13

 • Som om jeg skulle sagt det selv. Det der har jeg faktisk opplevd og nå begynner jeg å komme på god vei til å skli unna det. Men gutten er der fortsatt og tror fortsatt at jeg forguder han. Helt kvalm at både gutter og jenter kan være slik mot en person, og dessverre for de som går på det.

  Comment by Blogglesern — May 19, 2009 @ 18:17

 • Det er så sant! Kjenner meg igjen, men nok er nok..! Du er utrolig flink til å skrive ;)

  Comment by Heidi — May 19, 2009 @ 19:32

 • Utrolig bra skrevet!!!

  Comment by Jea — May 20, 2009 @ 17:36

 • skriv flere sånne her innlegg, det var utrolig bra!

  Comment by Amanda — May 21, 2009 @ 14:05

 • åå, du skriver så bra innlegg : ) elsker å lese innlegg som det her, for det er jo faktisk sant, noen gutter er sånn. og jenter blir lurt

  Comment by Maren — May 22, 2009 @ 17:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment