May 4th, 2009

10:11

God morgen!
Etter å ha kommet meg i seng relativt tidlig i går kveld, var det ikke noe problem å stå opp tidlig i dag. Jeg var oppe i syvtiden og nå har jeg allerede rukket å se to episoder av my friend Betty, hun er da ikke stygg. Jeg er ganske sulten, og jeg skal komme meg i dusjen snart, men det er folk i huset her, så jeg venter med å stå opp og sånn til jeg får være alene på badet.
I dag skal Magnus, Kim og jeg på roadtrip, mulig vi stikker innom Kristin en tur, men vi skal i allefall kjøre en tur.  Nå skal jeg finne frem klær og se litt mer Ugly Betty. Ha det gøy å lenge, jeg kommer live klokken 12:00, ikke glem det.


Tilgi meg for at jeg bruker caps, det er bare fordi jeg ser dust ut på håret.

18 Comments »

 • Skjedd med stilen? Vært uten pc et par uker og plutselig var spennende inspirerende ma blitt overrocka med caps og t-shorte? Snufs - skuff.. Vært inspo lenge før dette hvertfall, takk for det som var :)

  Comment by Thea 23 — May 4, 2009 @ 10:25 am

 • Thea; Synd at du føler det sånn :) Bra jeg kunne være til inspirasjon en stund i allefall.. Takk for at du tok deg tid til å kommentere ;D

  Comment by Marie Amanda — May 4, 2009 @ 10:33 am

 • Jeg lurer på om du ikke blir akseptert jeg. man ser jo på stilen til de du henger med nå at du faktisk kler deg ut som dem og ikke deg selv..

  Comment by Anonymous — May 4, 2009 @ 10:47 am

 • Anonym; Please a, jeg hadde ikke tskjorte så jeg lånte magnus sin.. ^^hahaha, og capsen var da bare fordi jeg så shitty ut på håret ;D
   give me a break

  Comment by Marie Amanda — May 4, 2009 @ 11:02 am

 • Synes du er søt med caps jeg da :p

  Comment by Daniel — May 4, 2009 @ 12:44 pm

 • folk har problemer ass… du er forresten kjempekul ;D

  Comment by Jess — May 4, 2009 @ 1:47 pm

 • Er det aleksander fra Halden på det bildet der? :)

  Comment by karoline — May 4, 2009 @ 2:36 pm

 • Skifter du sttil etter hvilke gutter du henger med? Mer pynta da du hang med pyntegutter :D Liker det jeg, godt å skifte litt!

  Comment by ceciliek. — May 4, 2009 @ 9:37 pm

 • Forstår ikke hvordan du på så kort tid fikk denne "emo" looken. før var du casual-trendy-chic, noe du kler way better :) men men, liker dystre (utrendy) klær er det ditt valg :) håper du klarer å fortsette den samme gamle gode bloggen fordet :)

  Comment by Emilie — May 5, 2009 @ 1:14 am

 • Haha, har du manglet t-skjorte og hatt ekkelt hår ganske ofte i det siste da eller?? =p Det er jo ikke akkurat denne gangen du har gått sånn.. Men herregud, synes du det er kult er det da helt greit! Synes bare du skal stå for det ;)

  Comment by Camilla — May 5, 2009 @ 9:56 am

 • Herregud, som de over maser da..

  Comment by Mariadear — May 5, 2009 @ 9:52 pm

 • "dystre (utrendy) klær"Klarer ikke helt å skjønne hva som er dystert med fargerike t-skjorter og caps? Lol…

  Comment by Victoria — May 5, 2009 @ 11:02 pm

 • Går det ann å få en mer kjederlig blogg enn det her?
  Hundre bilder av deg selv, det er jo kjempe morsomt å sitte å se på det samme stygge annsiktet hvor enn man ser.
  Sitter forann bloggen din 24/7 og legger inn bilder og uintresangt fakta..
  KJEDERLIG

  Comment by Victoria — May 6, 2009 @ 9:02 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon