April 6th, 2009

18:09

Gledelig nyhet folkens, jeg fikk nytt treningstøy i dag, så nå skal jeg ut og prøve det. I dag er det mye som skjer, det kommer både sminkevideo og spørsmålsvideo og så skal jeg ha en konkurranse enten i dag eller i morgen, så da er det bare å følge med. Nå venter jeg på at Thomas skal ringe meg, og snart må jeg pakke litt, skal nemlig til Sindre i kveld, sammen med TA, det kommer til å bli superkoselig.


Det er helt latterlig hvor dårlig jeg ligger an i forhold til Toro. Haha, flaut.


Hentet mitt nye treningstøy i dag, fikk de av Nike/Heidi, livet er herlig skal jeg si deg.


Jeg blir for pokker ikke noe bedre trent av å løpe, bare rumpa, lårene og leggene som får gjennomgå, det er ikke noe håp for resten av kroppen min.

60 Comments »

 • hvor er halsen din blitt av? du må ikke legge ut sånne bilder! uff.. trodde ikke du var sånn. 

  Comment by Isabella — April 6, 2009 @ 6:15 pm

 • Jeg trodde ikke du ville gå så langt at du legger ut bilde av deg selv i BH.
  Jeg vet det er veldig likt bikini, men det er liksom BH. Du er forbilde til utrolig mange jenter så ikke legg ut sånne bilder som dette. Vell, nå var jo ikke det bilde her så veldig alvorlig men livevell. Ellers ha en strålende påske søta! ;D

  Comment by smilefjes — April 6, 2009 @ 6:15 pm

 • Hadde du vært feit hadde det vært ok å legge ut sånne bilder, men det er ikke greit når du er veltrent… tenk på alle de som føler seg stygge nå

  Comment by Stine Mariell — April 6, 2009 @ 6:19 pm

 • skjerp dere folkens, om jeg hadde like bra kropp som MA skulle jeg faan meg lagt ut BH bilder selv. HAHA. sleng dere i en vegg, MA ruler :)

  Comment by puddy — April 6, 2009 @ 6:43 pm

 • Mener du det virkelig alvorlig "OMG" at du sammenligner en middelmådig norsk blogger med en rekke internasjonale kjendiser?

  Comment by Kristine — April 6, 2009 @ 6:52 pm

 • Utrolig bra blogg!
  Du ser også veldig sporty og veltrent ut! + utrolig god stil :)

  Comment by Selma — April 6, 2009 @ 6:58 pm

 • Du får da ta deg noe trening på overkroppen også da :) Syns du er kjempe flink uansett! Men er sikkert kjempe god motivasjon den der konkurransen.

  Comment by Ellenpellen — April 6, 2009 @ 7:03 pm

 • Hun viser magen. Wow, internasjonal synd! Dramaqueens.
  God løpetur på etterskudd =)

  Comment by Stine — April 6, 2009 @ 7:14 pm

 • I alle dager, så mange useriøse kommentarer. En BH har strengt tatt samme funksjon som en bikinioverdel, bortsett fra at den ikke tåler vann. MA, du ser kjempesunn ut som du er. Synes overkroppen ser like veltrent ut som resten av kroppen din. :) Tullete mennesker.

  Comment by Linn — April 6, 2009 @ 7:32 pm

 • Dere som kommenterer stygt, har et utrolig stort fritidsproblem!

  Comment by Anne — April 6, 2009 @ 7:36 pm

 • herreguud! =p Blir så oppgitt over sånne trangsynte fitter som må finne noen feil hele jæævla tia!!

  Comment by smiiia — April 6, 2009 @ 7:52 pm

 • Jeg har ligget med foreldrene dine… det er bare rykter da, men det tror vi jo på

  Comment by Hmm — April 6, 2009 @ 8:06 pm

 • HALLLAAAAAAAAA du er digg babyyyyyyyy

  Comment by øivind ekaas — April 6, 2009 @ 8:47 pm

 • Hmmm; get over it a :) Det var du som gjorde det, ikke jeg ;*

  Comment by Marie Amanda — April 6, 2009 @ 9:22 pm

 • Hvor blir det av video aa?

  Comment by Martin — April 6, 2009 @ 9:53 pm

 • Oi, trekker inn magel litt? hahaha!!!

  Comment by Anonymous — April 6, 2009 @ 10:06 pm

 • Oi, trekker inn magen LITT? Ha ha ha ha!

  Comment by ha ha — April 6, 2009 @ 10:07 pm

 • hahahaha.. drit i de teite kommentarene, folkens, det sier bare at dere er misunnelige . :)

  Comment by Siv-Julie Berntsen — April 6, 2009 @ 10:56 pm

 • Som lovet!: Video takk!

  Comment by Martin — April 6, 2009 @ 10:57 pm

 • det er kanskje litt drøyt, men hun viser jo såvidt magen og hun har visket vekk puppene, så hvorfor skal dere drive å rakke ned på henne?Er jo flott at hun tørr, det betyr jo bare at hun er fornøyd med kroppen sin. Voks opp, dere kan heller la vær å skrive dritt. Blir rett og slett kvalm av dere.

  God påske Marie!

  Comment by Nora — April 6, 2009 @ 11:25 pm

 • Kult av deg å legge ut et bilde der hele verden kan se hvor tynn og deilig du er, slik at resten av av verden befolkning får om mulig enda dårligere selvtillitt. Og atpåtill påstår du at du ikke er tynn!

  For all del: du er nydelig, men jeg syntes dette blei litt feil.

  Comment by Helen — April 6, 2009 @ 11:57 pm

 • Hvor ble det av sminkevideoen og sånt? ;/

  Comment by Roshiel Angela — April 7, 2009 @ 12:16 am

 • hvor blir det av videoene dine?

  Comment by karoline — April 7, 2009 @ 12:23 am

 • åå urettfærdig at du får alt:(
  eg vil åg ha nike + joggesko å sånnai brikka så eg kan bli me:( hehehe:D

  du er fantastisk ut:)

  Comment by marthe — April 7, 2009 @ 12:31 am

 • du er så sykt pen! føler meg dum, men ja, du er det!:D

  Comment by Sigurd JL — April 7, 2009 @ 1:12 am

 • Hvor ble det av filmene du LOVET ! ?:D

  Comment by Vegard — April 7, 2009 @ 3:43 am

 • Skal du legge ut sminkevideon i heller?!!!!

  Comment by Mira — April 7, 2009 @ 8:41 am

 • Hei, jeg lurte på om den nike konkurransen var gratis? :) Får man tilsendt dte man trenger ?:D

  Comment by Emilie — April 7, 2009 @ 9:11 am

 • Hvor er SMINKEVIDEOEN og SPØRSMÅLENE du lovet? :)))

  Comment by Sandra — April 7, 2009 @ 10:57 am

 • Det hjelper faktisk på magen og løpe og. Trodde det ikke sels, men sies så :)

  Comment by helene — April 7, 2009 @ 12:57 pm

 • Ikke vondt ment… men, ribbeina dine stikker ut.. og armene dine er ganske så tynne. Så ikke klag ;) Du har en fin kropp :)

  Comment by Anonymous — April 7, 2009 @ 1:58 pm

 • Synes egentlig ikke at verken du eller Toro imponerer så veldig i den konkurransen…. På tide å løpe litt nå! ;)

  Comment by Kristin — April 7, 2009 @ 2:31 pm

 • Du trekker jo inn magen da :p
  Gaad, elsker håret ditt sånn :D

  Comment by Anonymous — April 7, 2009 @ 3:17 pm

 • Herregud hon har ju fan censurerat det till och med vilket hon inte skulle behöva göra om det inte fanns människor som ni. Sjalu much?

  Comment by Markus — April 7, 2009 @ 4:14 pm

 • SHOW TITS

  Comment by rofl — April 7, 2009 @ 5:42 pm

 • Blir av sminkevideoen a?

  Comment by ... — April 7, 2009 @ 6:01 pm

 • Liker treningstoyet :)
  (mangler norske bokstaver….)

  Comment by MiaLAMPE — April 7, 2009 @ 6:42 pm

 • … ; rart at du nevner det, den ble ikke godkjent av youtube, fordi jeg hadde med en sang som ikke var lov. :)

  Comment by Marie Amanda — April 7, 2009 @ 8:27 pm

 • Anonym JEPP jeg trekker inn magen, hvis ikke ser jeg jo ut som en hvalross :D

  Comment by Marie Amanda — April 7, 2009 @ 8:43 pm

 • kristin; hadde du vist hvor støøøøl jeg er hadde du ikke sagt noe :D

  Comment by Marie Amanda — April 7, 2009 @ 8:46 pm

 • Seriøst gi dere!
  Har ikke ord jeg

  Comment by Martin — April 7, 2009 @ 10:09 pm

 • Synes det er litt umodent å klage på at kroppen din er lite trent og "at det ikke er noe håp," for så å legge ut et bilde av deg den delen av kroppen det ikke er "noe håp for." Minner meg litt om når jeg gikk i 1. klasse å sa at tegningen min var stygg slik at de andre i klassen skulle si den var fin. Men ellers hadde du vertfall fått deg fint treningstøy.

  Comment by anne — April 7, 2009 @ 10:38 pm

 • Jeg tror veldig mange glemmer at man alltid er ekstra kritisk til seg selv. Det gjelder for veldig mange, iallefall. Hun må kunne si det på bloggen sin hvis det er det hun føler.

  Comment by Linn — April 7, 2009 @ 10:57 pm

 • anne; Åja, kanskje vi gikk i samme klasse på barneskolen.. i 1.klasse? for jeg hadde en i klassen som var sånn :( nei vent, jeg gikk aldri i 1.klasse :)

  Comment by Marie Amanda — April 7, 2009 @ 11:01 pm

 • herregud da ;-P  er det virkelig mye forskjell på en bikini og en BH? NEI. jeg skjønner virkelig ikke hvorfor dere driver å holder på sånn når det gjelder dette bilde. jeg synes MA ser kjempe sunn ut,akkurat som hun er. så slutt å hakk ned på henne pga bildet. dere virker bare misunnelige :-)  Marie Amanda, du ruler ! :- D

  Comment by therese — April 8, 2009 @ 3:06 pm

 • Hei! Vil bare si at jeg alltid har trodd at du var en veldig oppegående jente med noe i hjerna. Det synes jeg fremdeles at du er, det er jo derfor jeg er en av dine faste lesere. Men da jeg så dette bildet må jeg si at jeg ble så sint og lei meg på dine veine at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Du har brukt mye tid på å redigere et bilde der du legger ut at du ikke liker kroppen din ? det er så klart lov å være missfornøyd, men når du legger ut et bilde av kjempe tynne deg, tenk litt over hva det forteller andre. Jeg har selv hatt anorexia i 3 år før jeg klarte å bli kvitt det etter mye hjelp. Sånne bilder som dette her kunne være ødeleggende for dagen min! Hva slags signaler sender du ut til dine yngste lesere som ser opp til deg ? å nå tenker jeg spesiellt på jenter! det er hundre ganger mere press på jenter og utseene deres enn noen gang før! du har sjansen til å påvirke og du legger ut et slikt bilde ?! hva forteller det da jenter, at man må ha utstående ribbebin og alle de rett klærne for å være verdt noe her i verden ! jeg vil bare si at dette her var utrolig barnsli, noe slikt hadde jeg ikke forventet av deg. Du har kjempe mange unge lesere som ser opp til deg, vær litt mer bevisst over hva du legger ut når det gjelder kropp, og spesielt din egen! De 3 årene med anorexia ønsker jeg virkelig at andre slipper å oppleve! 

  Comment by T — April 12, 2009 @ 7:53 pm

 • hahaha sug inn magen litt mer da! korte kroppen

  Comment by Anonymous — April 13, 2009 @ 12:57 am

 • Hvorfor er den sensurert? *snufs*

  Comment by TM — May 19, 2009 @ 3:06 pm

 • Anonym/Sindre/Jørgen/whatever; HAHAHAHAH sug inn magen ja

  Comment by Marie Amanda — June 1, 2009 @ 3:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon