March 26th, 2009

12:43

Yes! Nå har jeg løpt meg en runde og det er på tide å dra innover til byen for å treffe Magnus! Må en liten tur innom hittegods også, for jeg mistet jo mndskortet mitt i går. Får håpe en ærlig sjel har funnet det og levert det inn, would be nice.

I kveld må jeg pakke til i morgen, men jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg på lørdag kveld. Dresscoden er rosa, så jeg lurer litt på om jeg skal skeie ut med den lyserosa paljettkjolen min og noen røffe sko. Vanskelig å bestemme seg merker jeg. Tror vi drar oppover relativt tidlig i morgen, så det blir nok en tidlig kveld på meg i dag, men jeg må se Paradise Hotel, det er jo parsermoni i kveld, og det kan jeg ikke gå glipp av. Var det noen som sa tvslave?

10 Comments »

 • Så sporty du har blitt da:D Det er bra, men jeg skal bli mer sporty:)

  Comment by Ole — March 26, 2009 @ 12:59 pm

 • Oooh, fancy shmansy! ;) Jogge-Marie!

  Comment by Lene — March 26, 2009 @ 1:00 pm

 • Hvor skal du ut hen på lørdag?:)

  Comment by MADELEINE — March 26, 2009 @ 1:10 pm

 • Heisann!
  Jeg har tenkt til å begynne med nike + jeg også. Har fått smaken på løping i det siste, og ting blir så mye lettere når det handler om litt konkurranse.. Jeg har registrert bruker og er igrunnen helt klar, det eneste jeg mangler er sko, sender og muligens ipod.. Har den gamle ipod nanoen, den som er veldig lik den nyeste bare  to modeller tilbake pluss at jeg har Iphone 3G. Funker noen av disse eller må jeg kjøpe meg ny nano?
  Håper du kan hjelpe meg og svare på spørsmålene..

  Comment by Lene — March 26, 2009 @ 2:53 pm

 • Jadda, der var de brillene som jeg skulle få kjøpe av deg, men som jeg aldri fikk noe mer svar på!

  Comment by Anonymous — March 26, 2009 @ 3:20 pm

 • Lene;  Den gamle nanoen funker, emn det gjør ikke iPhone :) Lykke til :D

  Comment by Marie Amanda — March 26, 2009 @ 4:00 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon