March 24th, 2009

17:43

Yesda! Nå har Toro og jeg spist på Onkel Donald og vi skal ta turen nedom kontoret hans og hente noe greier før vi skal til Eplehuset og kjøpe iPod og litt utstyr så vi kan komme ordentlig i gang. Vi spiste deilig mat på Onkel Donald, men nå er jeg så mett at jeg ikke helt klarer så se for meg at jeg skal ut å løpe etter dette måltidet. Skulle egentlig i to intervjuer i dag, men det ene er utsatt til i morgen og det andre tar jeg på vei hjem! Håper solen fortsetter å skinne resten av dagen, det er så deilig å sitte i solen!


YUM!

9 Comments »

 • koselig :D

  Comment by emilia — March 24, 2009 @ 6:08 pm

 • Hvorfor leker du så model på alle bildene dine? Poseringer på hvert bilde jo..

  Comment by Julia — March 24, 2009 @ 6:09 pm

 • http://www.nathalienathalie.blogg.no - skriver om voldtekt, rettsak, politiavhør Osv..

  Comment by moii — March 24, 2009 @ 6:15 pm

 • vær så snill, gjør om designet ditt. vet ikke hvorfor, men jeg blir gal av det.

  Comment by Thea — March 24, 2009 @ 7:03 pm

 • skal du være live i kveld også?

  Comment by :) — March 24, 2009 @ 7:10 pm

 • Når blir neste gang du er live?

  Comment by Anonymous — March 24, 2009 @ 7:39 pm

 • ååh, så sykt digg ut den maten der :P

  Comment by KristineB — March 24, 2009 @ 7:39 pm

 • Det så godt ut :)

  Comment by Mira — March 24, 2009 @ 8:41 pm

 • Liek seriously, hvis du skal klare deg som veggis så MÅ du få i deg proteiner. Du blir syk senere om du skal være vegetarianer for livet, og ikke får i deg proteiner. Jeg kan mye om kosthold - tro meg, og jeg er vegetarianer. Tofu f.eks, smaker ingenting (så du må tilsette smak), det har alle aminosyrene kroppen trenger, nedsetter kolestrol, er bra mot kreft, tar 3 minutter å steke, kan spises rått, fåes kjøpt billig på innvandrerbutikker og til mye penger på butikker som ULTRA (30kr per 300gram er litt mye, syns jeg)… Jessda… Tofu er enkelt. Og står du over det alternativet, kan du jo kjøpe vegetarnuggets, vegetarkjøttboller, vegetarburgere osv på butikker som Coop Obs, Ultra, Meny, Ica Maxi osv. Bønner har også mye proteiner. Nei, du fiser ikke av det hvis du bare bløtlegger bønnene natten over og koker dem sakte… Spis ellers mye frukt og nøtter (proteiner og omega 3 og omega 6), og få i deg melk og egg om du absolutt ikke kommer til å kjøpe naturlige proteiner.

  Comment by Kylie-chan — March 25, 2009 @ 11:30 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon