March 18th, 2009

11:32

Det er alltid gøy å se hvilke venner man har til felles med folk på facebook, men ikke alltid like gøy når man ser at folk man ikke har noe til overs for ligger på vennelisten din. Jeg kikket gjennom hvilke venner jeg hadde til felles med en annen blogger og da fant jeg noe som fikk meg til å begynne å grine. Hun som alltid skriver dritt her inne på bloggen, ligger på min venneliste. Ikke rart hun “vet” mye om meg, hun sjekker jo facebooken min. Plutselig slo det meg….hva faen gjør hun på min facebook? Så jeg slettet hele kjerringa.

Når det gjelder på Barbeint på torsdag vet jeg fortsatt ikke hva jeg skal ha på meg. Fikk en kjole fra GoJane i går, men den ligger i bilen til mamma, så jeg får ikke vist dere den enda. Mulig jeg tar den på meg på premierefeten til Yatzy i kveld, om jeg rekker å dra. Det er vist en “hemmelig” fest etterpå, vel, hemmelig er den vel ikke, men i invitasjonen sto det ikke hvor det var, men at vi blir kjørt dit. Scary. Håper jeg rekker det. Mats kommer jo i kveld for å fikse macen, pluss at jeg har endel andre ting som MÅ prioriteres i kveld.

13 Comments »

 • patetisk med folk som slenger dritt

  Comment by puddy — March 18, 2009 @ 12:16 pm

 • både du og ida wulf bør serr get over yourselves. alle har fått en invitasjon til kinoen og festen etterpå.. get over it! forresten litt lættis at bestevenninna di skal på kino med ida i kveld da, sikker på at hun er bestevenninna di? ingen bestevenninne ville valgt en annen person ovenfor bestevenninna si… kanskje på tide å revurdere vennskapet.

  Comment by REALIST — March 18, 2009 @ 2:55 pm

 • skjønner ikke helt poenget ditt med å godta slike kommentarer, MA. Alle leserene dine har i allefall skjønt hvem du snakket om! Hehe. Slike mennesker er ikke verdt å ta vare på!

  Comment by Jenny Marie — March 18, 2009 @ 4:15 pm

 • Jenny; Nå skjønner jeg ikke helt hvilken kommentar eller hvem du snakker om :9

  Comment by Marie Amanda — March 18, 2009 @ 4:17 pm

 • realist; nu vel, håper jeg får se deg der da :) hadde vært koselig. når det gjelder min bestevenninne og meg vet jeg ikke….om er er enig eller uenig med deg, alltid fint å få seg nye venner vet du ;)

  Comment by Marie Amanda — March 18, 2009 @ 4:18 pm

 • Marie, ring meg så raskt så mulig, ang. i morgen! Gleder meg<3

  Comment by Marie — March 18, 2009 @ 5:23 pm

 • er du ikke venn med ida lenger heller nå?:)

  Comment by Maria — March 18, 2009 @ 6:00 pm

 • Maria; Min ida? Hvorfor tror du at vi ikke er venner? :)

  Comment by Marie Amanda — March 18, 2009 @ 6:04 pm

 • Haha, jeg syntes det er så morsomt at du skal selge kjolen som du har sølt en vinflaske over. haha:)

  Comment by Karianne Lopez — March 19, 2009 @ 3:22 pm

 • få henne bort, facebook skal være et sted for venner :)

  Comment by Chalten — March 19, 2009 @ 5:53 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon