March 17th, 2009

13:49

La oss snakke om realiteten, det som faktisk er viktig. Nei, jeg snakker ikke om krig og fred og sånt, jeg snakker om det å følge en blogg, det å være en bloggleser, blogghater eller bloggfan.

Du kan velge om du vil elske meg eller hate meg, du kan faktisk velge om vennene dine skal elske eller hate meg også. Du kan gå til mine venner og si at jeg har gjort noe forferdelig, og automatisk vil det som pleide å være mine venner, bli dine venner fordi du har løyet. Du kan si til kjæresten din at han skal slutte å se på meg, men han vil likevel snakke om meg med kompisene sine når du ikke er der. Du har tapt.

Venninnene dine leser kanskje bloggen ofte, de snakker om den, men selv tåler du ikke trynet på meg, for du skulle ønske at du var 19 og fikk feste med folk som du bare har sett på tv. Nei, jeg er ikke kjepphøy, men i dag er jeg realistisk. Jeg ser kommentarer om at jeg er overfladisk og kjedelig, men det er vel øyet som ser, er det ikke? Hvorfor skriver man en kommentar på en blogg om man ikke interesserer seg i temaet på noen som helst måte? Det må jo bare bety at jeg har gjort noe som treffer deg på en eller annen måte, og det er jo mitt mission.

Jeg sier ikke at jeg vet mye. Jeg kan 4-gangen i blinde, og leser kanskje gresk på en god dag, men hvis noen spør meg om hvor mye jeg faktisk vet, og ikke kan, svarer jeg at jeg ikke vet, for jeg hater virkelig når folk later som at de har peiling på noe de aldri har hørt om.

Hvorfor leste du dette? Herregud, det var jo bare masse meningsløs svada. Men du må, for vennene dine kommer til å snakke om det neste gang dere treffes, og du vil være oppdatert, selv om du kanskje ikke tør å si at du har lest om deg selv i dag.


Du vet at det er feil, men må må bare gjøre det.

56 Comments »

 • Hahaha hahahah ahahahah :D

  Comment by Anonymous — March 17, 2009 @ 1:55 pm

 • Vel, helt sant! Vet om folk på min skole som sitter og leser bloggen din sammen og bare snakker dritt. Hvorfor? Jo, fordi de er noen misunnelige jævler som ikke har bedre å gjøre. Så kjedelig er livet dems! Hvorfor ikke snakke pent? "Haha, Marie Amanda er så morsom da" … istedenfor å si det motsatte når de fleste egentlig er misunnelige  på deg fordi du er morsom, kreativ, søt og blabla!! :P … jaja… stå på du!:) ..får sånne rabiate kommentarer jeg også, men jeg vet at det er folka på skolen fordi jeg kjenner ip’n!

  Comment by Maria — March 17, 2009 @ 2:02 pm

 • Utrolig bra.. Likte dette, og du har jo så utrolig rett! Men jeg kan si en ting sikkert, det er at jeg elsker å lese bloggen din, og hvertfall fortelle andre om den!

  Comment by Kjetil — March 17, 2009 @ 2:19 pm

 • Du vet også at det er for at de egentlige er intresserte. Du vet det er for at de misunner deg, og ønsker å være akurat som deg. De ønsker at det var dem som gjorde akurat det du gjorde, eller sa akurat det du sa. Men de tør ikke å stå frem som den de er, de må lage en maske og late som de ikke liker deg. :-)

  Comment by Sandra — March 17, 2009 @ 2:20 pm

 • Jeg leser egentlig bloggen din fordi jeg går media og har x antall timer til blogglesing, og du er en av norges få bloggere som skriver ordentlig norsk. -Og du er søt. Rætt og slætt.

  Comment by Pørni — March 17, 2009 @ 2:23 pm

 • O-K

  Comment by Kristin — March 17, 2009 @ 2:29 pm

 • Bloggen din er flott, Marie!
  Misunnelse og drittslenging finner man alltid og overalt. Men her sitter i allefall ei som elsker å lese det du skriver!

  Det er ikke lenge siden jeg var i mattetimen og hørte ei av jentene i andre enden av klasserommet prate dritt om bloggen din. Var ingen andre som hadde hørt om den, så tipper du fikk et par nye lesere den dagen ;D

  Comment by Christine — March 17, 2009 @ 2:32 pm

 • aldri hør på drittunger, bloggen din er fantastisk, marie!

  Comment by Pernille :) — March 17, 2009 @ 2:36 pm

 • Kjempebra skrevet!!

  Comment by Isabell — March 17, 2009 @ 2:45 pm

 • HAHAHA! Det er faen meg det dummeste jeg har lest på lenge.. Realistisk? Du har virkelig en merkelig oppfatning av deg selv.

  Siden denne kommentaren var kritisk, så regner jeg med at den heller blir erstattet med en av de mange kommentarene du selv poster om hvor flott du er.

  Comment by Tine — March 17, 2009 @ 2:47 pm

 • Støtter du Spiritsilje eller MIRa craig?

  Comment by Nico — March 17, 2009 @ 2:49 pm

 • HAHAHA! Det er faen meg det dummeste jeg har lest på lenge.. Realistisk? Du har virkelig en merkelig oppfatning av deg selv. Siden denne kommentaren var kritisk, så regner jeg med at den heller blir erstattet med en av de mange kommentarene du selv poster om hvor flott du er.

  Comment by Tine — March 17, 2009 @ 2:49 pm

 • Gud for et deilig blogginnlegg! Blir stolt av deg, alt for mange blogglesere er idioter og er kun ute etter faenskap fordi de selv holder på å råtne av misunnelse.

  :)

  i like u.

  Comment by Belinda — March 17, 2009 @ 2:52 pm

 • Tror du faktisk alt du skriver selv, eller? Om du faktisk tror at folk ikke liker deg fordi de vil være deg, så tar du nok grundig feil. Nå kjenner ikke jeg deg, men har ikke noe til overs for deg pga. det jeg hører du har gjort, og ikke noe annet. At du går rundt å tro at du kan drite deg ut gang på gang på jævla gang, og så si at folk hater deg pga. at de vil være deg, eller liker deg er jo helt hinsides.

  ta gjerne kontakt på mail om du vil :)

  Comment by Jonne — March 17, 2009 @ 3:00 pm

 • Kjære Jonne. Hvor har jeg skrevet at jeg tror at grunnen til at ALLE ikke liker meg er på grunn av at de vil være meg? Jeg har aldri sagt det, men det kommer frem i ufine kommentarer at de egentlig skulle ønske at det var de som var i mine sko. DU skal få hate meg så mye du vil, eller mislike meg om du liker det ordet bedre, fordi JEG vet at du aldri har truffet meg og når du gjør deg opp en mening om folk før du har blitt kjent med de, så er ikke du en av de jeg vil ha noe med å gjøre uansett. men du skal få lov til å lese bloggen min, og det gjør du jo…OG du kommenterer… jeg har oppnådd det jeg ville oppnå :)

  ha en nydelig dag

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:04 pm

 • Tine; Hvorfor skal jeg ikke legge ut kommentaren din.  Du beviser jo poenget mitt, og det er jo bare bra ! :D  Takk for at du hater bloggen min, og meg, men likevel leser den ! <3 love u

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:05 pm

 • Nico; Jeg støtter Silje, fordi jeg vet hvor gal Mira kan bli :)

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:05 pm

 • No wonder why I love you..

  Comment by Karoline — March 17, 2009 @ 3:06 pm

 • Isabell; tusen takk for gode ord, det varmer :D

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:06 pm

 • kjempebra skrevet :-D du får meg til å smile ihvertfall

  Comment by #1 — March 17, 2009 @ 3:06 pm

 • pernille; Joda, man må høre på drittungene, for før man vet ordet av det kommer det en drittunge med noe som faktisk betyr noe :) men det er ikke ofte. HAHA :D

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:07 pm

 • christine; Neheei? Så gøy :D ^^ Jeg sier ikke at alle er sjalue og vil være som meg, men jeg sier at når en jente på 15 skriver; "FY FAEN MARIE AMANDA, DU GJØR SÅ JÆVLIG MYE FETT.. HVORFOR FÅR IKKE VI ANDRE VÆRE MED PÅ SÅNT" den ene dagen, og dagen etterpå skriver den samme jenta; "ÆSJ ASS…. DU HADDE IKKE NOE PÅ DEN FESTEN Å GJØRE. LA OSS ANDRE FÅ VÆRE MED PÅ MOROA I STEDET FOR DEG." ….

  2+2REGELEN ER FIN :)

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:08 pm

 • Kristin; O-K hva da?
   Liker du Kristin Halvorsen du eller?

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:08 pm

 • Kjetil; Åh, tusen takk skal du ha. Så utrolig nydelig du er <3

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:11 pm

 • Maria; veldig mange glemmer helt bort at ipadressen blir lagret. Bra for meg, dumt for de

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:11 pm

 • Spør igjen, hvor/i hvilke ufine kommentarer ser du at folk vil være deg? Gi meg noen eksempler så jeg skjønner deg, så skal jeg kanskje prøve å forstå.

  Comment by Jonne — March 17, 2009 @ 3:12 pm

 • Jonne; jeg har nettopp gitt et eksempel over her :)

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:18 pm

 • Det innlegget her var veldig bra skrevet av deg! Jeg er helt enig i det du skriver. Det jeg virkelig irriterer meg stort over, er påvirkelise. Hvordan mine ord, f.eks. kan påvirke mine venner - eller omvendt. Tenk at noen kan hate et annet menneske på grunnlag av at venninna sa "herregud, du kan da ikke like henne :-s" Det er litt sykt hvordan mennesker tenker…

  Comment by Ane — March 17, 2009 @ 3:20 pm

 • haha, du ER overfladisk og kjepphøy. Jeg ville aldri ha drømt om å være som deg. :-)

  Comment by fetto — March 17, 2009 @ 3:28 pm

 • jeg syns du er søt og morsom, og jeg tror du er veldig glup. noen ganger er innleggende dine veldig morsomme, mens andre ganger er de kjedelig. men du er veldig flink til å skrive:) men jesus christ så mye klær du har, skjønner ikke at du har så mye glede i klær og utseende og sånt…:p jeg mener, det digg å føle seg pent kledd, men bruke så mye penger på slikt noe..

  Comment by serena van der woodsen — March 17, 2009 @ 3:35 pm

 • Serene; tusen takk for gode ord. Men jeg synes ikke at det er galt å ha mye klær :)

  Comment by Marie Amanda — March 17, 2009 @ 3:36 pm

 • nei, det er ikke galt, men for min del syns jeg det er galt å bruke så mye ressurser på det da. men så er jo jeg fattig!

  Comment by serena van der woodsen — March 17, 2009 @ 3:38 pm

 • Du får gi en lyd når du kommer ned på jorden igjen da…
  Og NEI, jeg er ikke misunnelig.

  Comment by Silja — March 17, 2009 @ 4:12 pm

 • du er da aldri med folk fra tv. Bare noen fra mess-tv, eller hva det nå er.  Så ja, du var kjepphøy. ikke realistisk.

  Comment by laila — March 17, 2009 @ 4:12 pm

 • Haha, jeg vet ikke om noen som leser bloggen din, men jeg kan snakke om det likevel:) Er nesten ikke noe bloggmiljø hos oss, selvom jeg prøver å få folk til å lese - og skrive blogg:)

  Comment by Ole — March 17, 2009 @ 4:19 pm

 • Jeg skjønner jo at folk er missunnelige på deg, og det er vel bare positivt det, for da liker de deg. De som slenger dritt, slenger dritt kun for at de kunne tenkt seg å vær DEG. Du er jo ei digg jente, du ser bra ut, og du har kommet langt med bloggingen din! Respekt.

  Comment by Tonje Holm — March 17, 2009 @ 5:05 pm

 • Likte alt unntatt "Du kan si til kjæresten din at han skal slutte å se på meg, men han vil likevel snakke om meg med kompisene sine når du ikke er der. Du har tapt.". Den var litt for innbilsk for meg, for det kan du jo ikke VITE. :P

  Comment by Birgitte — March 17, 2009 @ 5:08 pm

 • Likte dette innlegget her! :=)

  Comment by Lisa Marie — March 17, 2009 @ 5:24 pm

 • Du har vært heldig.  ligger det så mye mer bak deg?

  Comment by Madeleine — March 17, 2009 @ 5:24 pm

 • "Men jeg synes ikke at det er galt å ha mye klær"Jeg tror ikke du kommer på at det faktist er noen der ute som ikke har klær…Jævla egoist

  Comment by Ragnhild — March 17, 2009 @ 6:10 pm

 • Er dette innlegget rettet til en annen blogger? :)

  Comment by Isabella — March 17, 2009 @ 6:25 pm

 • jeg digger bloggen din jeg MA :D

  Comment by puddy — March 17, 2009 @ 6:34 pm

 • Hei :) Jeg syns fortsatt du skriver kjempebra, og jeg er fortsatt innom her mange ganger om dagen. Og jeg skjønner meg virkelig ikke på de drittungene som skriver over her og bare kritiserer deg når de ikke en gang har møtt deg.. Jeg får meg virkelig en kjempe god latter av de. Skjerp dere, ikke rakk ned på folk dere ikke kjenner!

  Stå på, Marie Amanda! :) 

  Comment by Siv-Julie Berntsen — March 17, 2009 @ 6:58 pm

 • Haha, utrolig bra sagt! jeg må si meg uenig med alle som slenger drit om deg og din blogg. Jeg kaller slik for misunnelse. enkelt og greit. For all del, jeg er misunnelig jeg og, men jeg digger deg! jeg syns du har en super blogg og jeg leser den hver dag! jeg er kanskje ikke av de flinkeste til å kommentere, men jeg får ihvertfall med meg oppdateringene dine : )
  Klem fra meg : )

  Comment by Kristina — March 17, 2009 @ 7:17 pm

 • jeg syns det var bra skrevet. Men de som slenger dritt er bare misunnelige! Jeg leser bloggen din hver dag og syns du er veldi flink til å skrive.. noen av vennene mine slenger dritt om deg, men de leser bloggen din forde.. patetisk

  Comment by madeleine — March 17, 2009 @ 8:23 pm

 • merkelig at så mangen folk tyr til et så sterkt ord som hater?Et festlig innlegg! ser hvorfor folk reagerer, dog det var underholdene:)Noe som irriterer meg, er alle tilhengerene til bloggere(får vel kanskje nevne deg også, som første bloggerske ut med denne påstanden) sier at folk er missunnelige og vil være deg(eller ullrikke,ida, etc. alt etter som hvilken blogg) fordi de slenger dritt?  JA dere er pene, har mye klær og agendaen full av morsomme ting, men man trenger ikke å være SJALU av den grunn av at man slenger litt god gammaldags dritt? Jeg kommenterer ofte på blogger jeg missliker samtidig som jeg liker de fordi de er så provoserende-motstridene? ja.. Alt handler om å engasjere seg:)  

  Comment by maja — March 17, 2009 @ 8:42 pm

 • Interessant;)

  Comment by Melinda Christin — March 17, 2009 @ 10:59 pm

 • noen dager elsker jeg å lese, andre dager hater jeg det. jeg gidder ikke å kommentere når jeg ikke liker det, fordi det er hvordan du er og din blogg, ingen tvinger meg til å lese

  Comment by sandra — March 18, 2009 @ 12:25 am

 • Er ingen hater og er ingen fan, men bloggen din er et fristed fra hverdagen. De tingene du gjør, gjør meg ørlite granne misunnelig. Men mest så er jeg imponert over hvor reflektert du er og hva du har fått til. Det at du er så pen at øyene mine blir glade er selvsagt en stor bonus. Du gir mye av deg selv som skriver så mye her, folk har å sette pris på det eller drite i å lese

  Comment by Martin — March 19, 2009 @ 2:18 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon