March 13th, 2009

14:39

hei verdens beste blogger! kan du please trykke dette spørsmålet?
På søndag skal jeg på date med en jeg nettopp har blitt sammen med. han elsker å stå på ski, og være ute i naturen, jeg er ikke helt skimenneske men jeg vil ta han med på skitur men jeg orker ikke gå så langt. har du noen idÈer om hva jeg kan finne på som unskyldning til hvorfor jeg ikke vil være med? Help me please! Emma

Hei Emma! Så gøy at du vil ta han med på noe han liker, selv om du ikke er så glad i det. Hadde jeg vært gutt hadde jeg blitt glad for atdu i det hele tatt foreslår en skitur. Om du har ski synes jeg at du skal ta han med på en kort tur, og du trenger ingen unnskyldning for at du ikke orker å gå langt. Ta med 3 vedkubber, litt avispapir, noen pølser og fyrstikker og si at dere skal grille når du er sliten. Det er veldig typisk om han ikke spiser pølser, så sjekk det ut på forhånd, og hvis han ikke gjør det, tar du med en termos med varmt vann, to kopper og et par pakker med rett i koppen.  Ta med et sitteunderlag som er akkurat stort nok til begge rumpene deres, så dere kan sitte tett og holde varmen. Vinterpiknik er alltid kos, spesielt om dere drar rett før det blir halvmørkt, da kan dere grille i solnedgangen. Romantisk? YES!

16 Comments »

 • Tror ikke han fokuserer så veldig på at dere skal gå den lengste turen heller.. Han an er nok like mye ute etter at dere skal få en fin dag sammen… :) 

  Comment by Trine — March 13, 2009 @ 3:05 pm

 • Tror ikke han fokuserer så mye på at dere skal gå så langt på turen:) Han er nok like mye opptatt av at dere skal få en fin dag sammen:)

  Comment by Trine — March 13, 2009 @ 3:06 pm

 • "Har du hairextentions, hvis ikke, hvordan har du klart og få så langt hår uten at det blir flisete og slitt? Nei det har jeg ikke. Putter olivenolje i håret en gang i uken og lar det være sitte i i ca 10 minutter og klipper meg selv hver 2. uke.
  "
  Kan du fortelle hvordan du tar i olivenoljen i håret ? det hjelper jo :)

  Comment by Stine — March 13, 2009 @ 6:55 pm

 • Er ikke ærlighet en av stikkordene til et bra forhold? Hvis du bare sier at du ikke vil gå så langt så synes han sikkert det er helt greit :)

  Comment by Greta — March 13, 2009 @ 7:52 pm

 • Hva kostet den hvite kjolen du kjøpte fra HM, i innlegget nedenfor her?

  Comment by :) — March 13, 2009 @ 11:07 pm

 • Du er snill som tar deg tid til å svare på mail fra leserne dine :)

  Comment by Krystiana — March 14, 2009 @ 8:23 am

 • han blir sikkert kjempeglad uansett om dere går langt eller ikke :D

  Comment by KristineB — March 14, 2009 @ 10:50 am

 • hhei. hva slags prog bruker du til å redigere header og bilder?

  Comment by Stine — March 14, 2009 @ 2:23 pm

 • jeg har linket deg.herlig å møte deg. 

  Comment by Magnus — March 14, 2009 @ 3:15 pm

 • Magnus; tusen takk skal du ha :) ringer deg etterpå :)

  Comment by Marie Amanda — March 14, 2009 @ 5:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon