March 13th, 2009

10:12

Det å komme seg inn i et bra mønster når det kommer til leggetider kan være vanskelig, men de siste to dagene har jeg klart meg bra. Bare synd alt kommer til å snu i kveld når jeg skal være lenge oppe. Jeg får prøve å sove litt på bussen og toget i dag, skal inn til byen nå, for å leke sminkedukken til Magnus, og så må jeg rett hjem og fikse meg til i kveld. Skulle egentlig i et møte sånn midt mellom Magnus og middagsavtalen i kveld, men det ser dårlig ut, jeg kommer ikke til å rekke å gjøre alt på en gang. Skal spise middag med Massivfolkene hjemme hos Kristian, før vi drar ut på Cosmo.

I dag har jeg vært flink, jeg har spist, lest avsier, dusjet og kledd på meg før jeg begynte å blogge, vanligvis pleier jeg å blogge først, og da er jeg dritsulten når jeg først skal spise. Men i dag spiste jeg med en gang og jeg føler meg veldig mye bedre. Det er bra å få litt sånne vaner. Ganske deilig at jeg slipper å sminke meg før jeg går ut døren i dag også, skal jo bli sminket av Magnus når jeg kommer inn til byen, og det er jo bare tiltak å sminke seg nå da. Kanskje jeg får et par tips til hvordan jeg kan sminke meg i kveld også?!

Til dere som lurte på hva denne frokosten på H&M var, så var h&mbutikken på Oslo City åpen fra 8 til 10 for de som var inviterte, man fikk handle for 50% på valgfritt plagg og det var frokost i alle etasjene. Kaffe, juice, noe søtt og bakevarer. Kjempefin greie fra H&M sin side, gleder meg til neste gang.


Handleturen ble avsluttet med en latte, den smakte forresten skikkelig vondt og det smakte kaffegrut av munnen min etterpå.

6 Comments »

 • Hørtes herlig ut med H&M frokost! ;)

  Comment by Susann — March 13, 2009 @ 10:31 am

 • God morgen!

  Comment by Mira — March 13, 2009 @ 1:08 pm

 • "Til dere som lurte på hva denne frokosten på H&M var, så var h&mbutikken på Oslo City åpen fra 8 til 10 for de som var inviterte, man fikk handle for 50% på valgfritt plagg og det var frokost i alle etasjene. Kaffe, juice, noe søtt og bakevarer. Kjempefin greie fra H&M sin side, gleder meg til neste gang."

  Hvordan blir man invitert, da? Og hvilke er det som er invitert? (-: Super blogg, Marie.

  Comment by Celine — March 13, 2009 @ 3:31 pm

 • Hm-frokost… Høres så utrooolig gøy ut :)

  Comment by Line — March 13, 2009 @ 3:42 pm

 • Så utrolig morsomt at du får lov til å være med på sånne ting! du er heldig!

  Comment by Ingvill — March 13, 2009 @ 4:05 pm

 • http://www.miablomst.blogg.no

  Comment by Mia — March 13, 2009 @ 9:16 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon