March 12th, 2009

14:42

Hallo! Er en jente på 16 som sliter veldig med dårlig samvittighet oven for alle heile tida. Egentlig vet jeg ikke om det er dårlig samvittighet, men jeg får vondt i magen hele tiden når jeg kommer i rare sitvasjoner. Når folk sier noe til meg som jeg ikke er enig i og jeg vil si min mening så stopper mage-følsen meg, fordi jeg er redd for at de skal plage meg for det jeg har sagt. Har du noen tips og råd til hva jeg kan gjøre? Digger bloggen din, leser hver dag og setter pris på om du svarer. Klem fra Moccababe

Hei hei! Tusen takk for ros, det er sånt som får meg til å ville fortsette. Det er ikke gøy å slite med dårlig magefølelse, noen ganger kan det komme av uro og andre ganger kan det faktisk komme av angst. Mitt beste råd til deg er å lære å kjenne deg selv, lytt til kroppen din. Når du merker at du får vondt i magen fordi du ikke vil si hva du mener, må du få hjernen din til å overbevise magen om at det ikke er den som skal styre hvilke beslutninger du skal ta. Du må også huske på at du ikke alltid kan glede alle, uansett hvilke valg du tar vil det alltid være noen som ikke er fornøyde, sånn er det bare. Du kan ikke ta stilling til alt og du kan faktisk ikke redde alle, selv om det kanskje føles som at du kan det. Selv om det ofte er greit å ta del i en beslutning, kan det også lønne seg å ikke allitd prøve å gjøre alt perfekt, noen ganger er det faktisk best å bare sitte og observere så du vet hva du skal gjøre neste gang. Det er ikke galt å ha egne meninger, selv om ikke alle er enige med deg, er det din mening og det bør alle respektere. Ikke vær redd for hva folk synes.

Lurer du på noe? Send en mail til

6 Comments »

 • Synes du er veldig flink til å gi folk råd, tross din unge alder! Kanskje dette blir en spørsmål-spalte etter hvert :) Jeg drar på firmatur på høyfjellshotell i morgen! Juhuuu! Stå på! klem fra Cella

  Comment by CeLiNe — March 12, 2009 @ 2:45 pm

 • Hvor har du kjøpt jakken på bildet?

  Comment by Ine — March 12, 2009 @ 2:56 pm

 • Celine; Tusen takk for rosen :) Så søt du er ! :D Kos deg på tur

  Comment by Marie Amanda — March 12, 2009 @ 3:44 pm

 • Så flink du er til å komme med råd da!:) Liker disse mailene du svarer på!:)

  Comment by Ole — March 12, 2009 @ 4:04 pm

 • hvem har laget ditt design?

  Comment by martej — March 14, 2009 @ 3:42 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon