February 25th, 2009

12:45

Jeg er midt i en krise i dag.
Sjefen i huset har jo som nevnt stukket av med modemet så jeg har ikke internet med mindre jeg bruker mobilen som modem. Derfor har jeg bestemt meg for å ta med meg Missi en tur til sentrum, jeg tror at handleterapi er stikkordet når man er sur og irritert over at man ikke har internett. Jeg har en pakke jeg må hente på posten også, men hva som er i den aner jeg ikke, men jeg gleder meg til å se. Fredrik kommer hit etterpå, vi skal nemlig se Ski revyen sammen, det blir hyggelig.  Forresten holder jeg på å lage et skjerf, det blir faktisk ganske kult, gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet jeg.

14 Comments »

 • Ikke internett er kjipt, gleder meg til og se skjerfet  :- )

  Comment by Ida Kallmyr — February 25, 2009 @ 12:33 pm

 • Hoho gleder meg :)

  Comment by Fredrik — February 25, 2009 @ 12:48 pm

 • Hadde dødd uten internett jeg! Men shopping kurerer alt :D

  Comment by deadbarbie — February 25, 2009 @ 1:04 pm

 • stakkar! drygt uten internett ja=(

  Comment by Annika — February 25, 2009 @ 1:23 pm

 • Jeg elsker t-skjorten din! Og deg selvsagt..

  Comment by Karoline — February 25, 2009 @ 1:41 pm

 • du er så pen :-D jeg er så misunnelig på deg, du er jo perfekt!

  forresten, er ikke du venn med alexander krag lenger? altså, det skjønner jeg godt egentlig, men han har skrevet på bloggen sin “jeg er bare venn med ekte personer” eller no sånt? hva faen mener han med det? ;s

  Comment by #1 — February 25, 2009 @ 4:10 pm

 • Jeg får litt småpanikk når jeg ikke har internett.. hihi, muligens litt avhengig :)

  Comment by Mira — February 25, 2009 @ 6:25 pm

 • Var uten internett i fire dager - holdt på å gå på veggene! Kan nok trygt si jeg er avhengig :s

  Comment by Arielle — February 25, 2009 @ 7:59 pm

 • hvor har du kjøpt brillene? digget de!!

  Comment by fan — February 25, 2009 @ 8:50 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon