February 23rd, 2009

21:52

Det er ikke ofte jeg bruker alarmen som er på telefonen min, men de gangene jeg faktisk gjør det glemmer jeg helt hvordan alarmtonen min høres ut, så jeg får nesten hjerteinfarkt når den skriker til meg halv 6 på morgenen. I mange år har jeg vært på leting etter den perfekte alarmlyden, men jeg klarer aldri å finne den. Den ene ekskjæresten min hadde tidenes mest irriterende lyd, og en annen hadde en så skummel alarmtone at jeg nesten tisset i sengen når det var på tide å stå opp. Den mest irriterende alarmen jeg har vært borti var snorkingen til en gutt, jeg trengte ikke sette på alarmen på mobilen for snorkingen holdt meg våken hele natten. Jammen godt jeg kvittet meg med han, for han prompet i søvne også. Ikke alle er like sjarmerende når de sover.

Jeg vil ikke bli en gammel dame som har en gammeldags vekkerklokke, det er ikke rart at de bruker tena lady når lyden som kommer ut av klokken nesten er som å bli påkjørt av et tonedøvt skolekorps uten dirigent. Jeg er glad for at mamma aktivt har jobbet for å holde meg unna skolekorpset. Jeg var faktisk på én korpsøving, eller hva det kalles, men jeg skjønte fort at det ikke var stedet for meg. Kjerringa lot meg verken spille tverrfløyte eller klarinett og da hun foreslo althorn eller trombone pakket jeg sakene mine, og lot noteheftet som allerede var dekorert med g-nøkler og noter ligge på pulten.

Men tilbake til alarmer, jeg har funnet tidenes beste alarmtone, sjekk ut videoen under så skjønner du hva jeg mener.

34 Comments »

 • Jeg har en Enya-sang som vekkelyd. Veldig behagelig!

  Comment by Mira — February 23, 2009 @ 10:11 pm

 • Jeg har verdens verste vekkeklokkelyd. Blir skikkelig skremt når den ringer, og får i allefall ikke lyst til å stå opp!

  Comment by Elise — February 23, 2009 @ 10:12 pm

 • herlig alarm! den skal jeg fikse meg snarest!

  Comment by christina — February 23, 2009 @ 10:13 pm

 • Cute sang da! <3 =D

  Comment by Tor-Arne — February 23, 2009 @ 10:15 pm

 • Concrete Angel - Martina McBride : )
  fineste sangen

  Comment by Heleneee — February 23, 2009 @ 10:17 pm

 • Martina McBride - Concrete angel
  fineste sangen <3

  Comment by Heleneee — February 23, 2009 @ 10:18 pm

 • Min vekkerklokke er sommersang med fuglekvitter :P ganske kos å våkne til, men om morgningen, når ser at det er grått og kaldt ute, blir jeg like skuffet hver gang

  Comment by Mote med stor M — February 23, 2009 @ 10:19 pm

 • ikke diss skolekorps, så sykt trangsynt av deg. stfu

  Comment by mie — February 23, 2009 @ 10:19 pm

 • Mie; Ja, det er helt sykt trangsynt av meg, men også akkurat det jeg mener om skolekorps. Jeg elsker å høre på korpset på 17.mai og på 15 og 16 mai når de øver utenfor huset mitt. Det er skikkelig stemning, men korpset var aldri noe for meg :)

  Comment by Marie Amanda — February 23, 2009 @ 10:23 pm

 • crazy crazy nights - kurt nilsen ! helt utrolig go start på dagen !

  Comment by Anonymous — February 23, 2009 @ 10:26 pm

 • crazy crazy nights - kurt nilsen ! helt utrolig go start på dagen ! !

  Comment by Anonymous — February 23, 2009 @ 10:27 pm

 • crazy nights - kurt nilsen! den er utrolig god å vokne til!

  Comment by Frida :)) — February 23, 2009 @ 10:30 pm

 • Jeg bruker Avril Lavinge - The Best Damn Thing som alarmringetone. Har hatt den siden jeg begynte på skolen etter sommeren 08. Jeg er sykt lei av sangen og vil bytte, men bytter jeg nå vil jeg ikke klare å våkne uten å bli totalt forvirret på hvor lyden kommer fra. Skulle gjerne våknet til den sangen som du har her HVER dag men da hadde jeg ofte forsovet meg. :P

  Anbefales å bruke : Avril Lavinge - The best damn thing . (hvertfall et halvt år før den går deg totalt på nervene) ;P

  Comment by Amanda x. — February 23, 2009 @ 10:39 pm

 • jeg må ha en skikkelig bråkete alarmtone, for å i det hele tatt høre den, jeg.

  Comment by Charlotte — February 23, 2009 @ 10:50 pm

 • Herlig sang, perfekt som alarmtone !:)

  Comment by Rebekka — February 23, 2009 @ 11:01 pm

 • aaaaw, den reklamen/sangen elsker jeg og kjæresten min :D

  Comment by skypus — February 23, 2009 @ 11:06 pm

 • Jeg bare lurte på hva Idas dans handler om? : - )
  elsker bloggen din forresten, er fast leser! :D

  Comment by Marthe — February 23, 2009 @ 11:12 pm

 • noe som får meg til å tisse meg ut, er den reklamen du har på siden der :’)

  Comment by ingrid — February 23, 2009 @ 11:16 pm

 • Jeg er ikke fan av korps jeg heller. De øver rett utfor huset mitt i hele mai (føles det ut som). Lker de 17 . Mai da;)
  ps. jeg skjønner jo at de faktisk må øve, men det betyr ikke at jeg liker det:P

  Comment by Sara — February 23, 2009 @ 11:40 pm

 • Eyh!  Ikke diss skolekorps ^^,    (selvom jeg forstår at det er noe drit å høre på øvinga vår før 17.mai)    Korps er gøy skjønner dere!
  Forresten Marie,  du har en veldig fin blogg! :D

  Comment by Martineee — February 24, 2009 @ 12:13 am

 • Eyh!  Ikke diss skolekorps ^^,    (selvom jeg forstår at det er noe drit å høre på øvinga vår før 17.mai)    Korps er gøy skjønner dere! Forresten Marie,  du har en veldig fin blogg! :D

  Comment by Martineee — February 24, 2009 @ 12:14 am

 • Hvis du vil våkne til den sangen, laster du den bare ned på mobilen og gjør den om som alarmtone ;- ) Jeg våkner til en fredelig sommersang hver dag !

  Comment by alice — February 24, 2009 @ 12:35 am

 • Litt flaut, men jeg har Max Mekker med "Digger, digger, digger, digger deg, digger deg, digger deg"  som alarmtone hver morgen. Får en fabelaktig start på dagen hver gang jeg våkner til den;)

  Comment by Carina Isabell — February 24, 2009 @ 1:31 am

 • alarmlyden min er en brannbil-syrene-lyd eller noe sånt, blir skremt hver gang, men fortsetter å ha den, for da er det garantert at jeg står opp :D

  den samme lyden har jeg som ringetone når mamma eller pappa ringer, som en slags advarsel, haha :D

  Comment by emilija — February 24, 2009 @ 9:49 am

 • martine; jeg sa bare at det ikke var noe for meg :)

  Comment by Marie Amanda — February 24, 2009 @ 12:17 pm

 • ingrid; kanskje du bør få deg tena lady du og :)

  Comment by Marie Amanda — February 24, 2009 @ 12:17 pm

 • jeg våkner til sangen Bubbley av Colbie Calliat. Den er kjempebehagelig å våkne til! :)

  Comment by Anonymous — February 24, 2009 @ 5:16 pm

 • Jeg spilte klarinett i 4 år .. også slutta jeg xD IKKE noe for meg lenger :}

  Comment by Jenny x3 — February 25, 2009 @ 6:48 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon