February 23rd, 2009

00:55

Hadde det ikke vært for at jeg nå ransaker internett for bidler og filmer av mitt nye crush
, hadde jeg tatt nattbilder nå, i stedet for dere nøye dere med disse som er noen dager gamle. Jeg har som mange av dere har fått med dere, sett Twilight i dag, og jeg har i likhet med nesten alle andre tenåringer blitt avstandsforelsket i Edward Cullen. Jeg har en ting for gutter med mørk personlighet kjenner jeg, rart at de bare finnes på film.

En dag får jeg ta saken i egne hender, og i mellomtiden skal jeg fortsette med livet mitt, men om noen tilfeldigvis snakker med han, kan dere jo sende han innom her før han drar videre. Nå er det bedtime, tror jeg skal sovne til Vanity Fair, har nemlig hørt rykter om at han spiller der.
Ha en god natt skjønninger, i morgen skal jeg ut og handle enda mer klær.

2 Comments

  • Du er så utrolig pen, kjempefine bilder!:D

    Comment by Lisa Mari — February 23, 2009 @ 11:25 am

  • Du er nydelig!

    Comment by Karoline — February 23, 2009 @ 11:46 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

Navigasjon