February 19th, 2009

15:08

Min morgen. Jeg fikk Aftenposten på sengen, men soverommet var mørkt så jeg måtte sette meg i stuen, på tide å mate hjernen med litt nyttig kunnskap, å lese Donald og Topp er ikke den beste hjernetrimmen har jeg fått høre. Den nye telefonen min er til de som lurer helt fantastisk. Alt der mange av dere sa om at den ikke var noe tess, stemmer ikke i mitt tilfelle, jeg bruker den som et arbeidsverktøy og til det fungerer den som bare rakkern. Jeg sitter på Onkel Donald og jobber nå(og jeg har tresmak i rumpa, for jeg har sittet her i 2 timer), har ikke hatt mulighet til å sende mail ut de siste ukene, så nå har jeg endelig tilgang og da er det en del mail som skal besvares.

Jeg er veldig fornøyd med at jeg har en jobb som jeg kan ta med meg overalt, det er digg å sitt og trykke trynet fult av nachos mens man svarer på spørsmål om vekt, sminke og klær og litt annet stæsj. Har til og med rukket å ta sol på Sunfactory i dag, det er så deilig med et varmt solarium når det er bikkjekaldt ute. Rundt 4 skal jeg treffe en journalist fra VG på Emil&Samuel og så skal jeg hjem, hente Missi, og så på sleepover hos my dear Ida. Jeg har fått for øret at vi skal spise biff, og det passer meg ganske bra kan du tro!


Er det noen av dere som kan gjette hva som står på den nye tee’en min?

13 Comments »

 • Jeg lurer på det samme som Chris..

  Comment by Karoline — February 19, 2009 @ 3:32 pm

 • Hvilken redigeringsprogram bruker du ? :)

  Comment by Martine — February 19, 2009 @ 3:40 pm

 • biff er himmelsk

  Comment by Sandra Helen — February 19, 2009 @ 3:43 pm

 • hvor høy er du ?:)

  Comment by :D — February 19, 2009 @ 4:30 pm

 • Hei Marie. Ville bare fortelle deg at jeg som utrolig mange andre liker bloggen din utrolig godt. Jeg ville også vise deg en sang jeg absolutt elsker, på youtube   (The Saturdays - Issues) som jeg syns er så fin, kanskje du også syntes det?:)

  Ha en fin dag, du er søt!

  Ha en fin dag!

  Comment by Kine — February 19, 2009 @ 5:11 pm

 • Søte deg!: )

  Håper alt er bra med deg<3

  Comment by julie r — February 19, 2009 @ 5:19 pm

 • Tipper det står workaholic=D
  hehe! Flink du er, digger deg!
  Hvilke klær selger du?
  Jeg vil gjerne kjøpe =)

  Comment by Line — February 19, 2009 @ 10:32 pm

 • Mobilen ser utrolig kul ut! :) Bra du er fornøyd. Kule bilder, skikkelig businesswoman! ;)

  Comment by Lene — February 19, 2009 @ 10:39 pm

 • "HAH DU GJØR VEL DET DIN BLOGGDIVA MEN HVIS DU ER PÅ JOBB SÅ KAN DU VEL IKKE SVARE NÅR JEG HAR BEHOV FOR ET SVAR. MEN JEG SKAL NOK SENDE EN MELD DER FOR DET JA ELKSER BLOGGEN DIN FORESSTEN DET ER MIN NYE TOPP BLOGG FØR MA TIL OG MED"
  HAHA MARIE AMANDA, DU TAPER LESERNE DINE TIL MEG ELLER???????

  Comment by iidahelene — February 19, 2009 @ 11:18 pm

 • DET VAR FORRESTEN CHRISTINE SOM SKREV TIL MEG PÅ FACEBOOK. VI KRANGLER IKKE

  Comment by iidahelene — February 19, 2009 @ 11:19 pm

 • Iida; Eh, du er så blond, bleker du håret ditt eller?

  Comment by Marie Amanda — February 19, 2009 @ 11:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon