February 18th, 2009

07:04

Det er lite jeg irriterer meg skikkelig over som kommer ut på bloggen, men er det bare meg eller er folk som maser overdrevent mye litt slitsomt? Jeg synes at det er utrolig stressende å ha noen hengende over skulderen når jeg blogger, eller når jeg leser mail eller når jeg sjekker facebook. Noe som er minst like stressende er folk som finner på unnskyldninger for å ringe deg, når de vet innerst inne at du ikke vil snakke med de.

Likevel må de absolut si, “Nei du, jeg må legge på jeg….eller vent.. fortalte jeg deg om den gangen..” eller “Vet du hva jeg kjøpte i dag?”, bare for å dra samtalen litt lenger. Jeg har ikke hjerte til å avvise sånne samtaler, men når det skjer ofte, begynner man å lure på om personen i andre enden er veldig ensom. “Jeg skal legge meg nå jeg”, popper opp på telefonen min i form av en sms. “Ok! God natt, sov godt”, svarer jeg, i håp om at jeg endelig skal få fred. “Hva skal du drømme om i natt da? Si at du skal drømme om meg a”, etterfulgt av; “Hallo? hvorfor svarer du ikke? Var jeg dust nå? Svar da, hvis ikke får jeg ikke sove.” .

Jeg vet ikke hva som er værst, at den litt over middels slitsomme personen ikke får sove fordi jeg har ignorert smsene eller at jeg kommer til å bli tvunget til å forklare hvorfor jeg ikke svarte når personen finner på å ringe meg igjen i dag.

Puh, godt det er en ny dag i dag, kanskje alt er glemt.

22 Comments »

 • Hehe,vet åssen det er,er ofte at jeg kan være den litt plagsome å,hehe.

  Comment by Gina — February 18, 2009 @ 7:51 am

 • Kanskje den andre personen virkelig setter pris på deg, selvom personen er irriterende :)

  Comment by Yvonne:) — February 18, 2009 @ 8:49 am

 • Det hørtes litt plagsomt ut ja! :/ Utrolig stilig bilde med kul effekt! :D

  Comment by Lene — February 18, 2009 @ 8:58 am

 • det er plagsomt (A)
  grattis med dagen på etterskudd

  Comment by sanne — February 18, 2009 @ 9:45 am

 • Jeg HATER at folk henger over meg når jeg blogger eller leser mail. Det er så utrolig frustrerende! Har sagt flere ganger til noen visse personer at jeg ikke klarer å blogge når de ser på, men det blir jo ikke respektert. HUFF. 

  Comment by deadbarbie — February 18, 2009 @ 10:08 am

 • Det må være ganske slitsomt ja! :)

  Comment by Tor-Arne — February 18, 2009 @ 10:12 am

 • haha , genial blogg !

  Comment by emma .. (L) — February 18, 2009 @ 10:21 am

 • Jeg vet akkurat hvordan du har det, og det er skikkelig kjedelig! Uff:/ Men du er så bra du, så alle vil snakke med deg hele tiden <3

  Comment by Ida — February 18, 2009 @ 10:55 am

 • utrolig slitsomt med slike mennesker… det virker som om du er snillere enn meg, for jeg ignorere bare meldingene og svarer ikke på oppringningene :P Veldig effektivt ;)

  Comment by KristineB — February 18, 2009 @ 10:57 am

 • Det bildet var dritkult redigert! Header-materiale, kanskje? ;)

  Comment by Stine Helene — February 18, 2009 @ 11:05 am

 • slitsomt -.-

  herregud, går det ann å være så pen.

  Comment by synne — February 18, 2009 @ 1:07 pm

 • hurra for slitsomme personer (:

  Comment by Sandra Helen — February 18, 2009 @ 1:24 pm

 • uffja, det er vel et slit for deg tenker jeg

  Comment by Martin — February 18, 2009 @ 2:00 pm

 • haha, jeg henger over deg når du blogger/facebooker/Mailer …………………………………………<3

  Comment by Ida helenbe — February 18, 2009 @ 2:10 pm

 • Hah, kjenner meg igjen!

  Comment by lise — February 18, 2009 @ 3:05 pm

 • du er ikke tilfeldigvis i familie med DeAnna som var med i ungkaren?:p Dere er litt like, samtidig som begge er greske på ett vis. Så jeg måtte bare spørre ;)

  Du virker som ei veldig søt jente, Marie Amanda :)

  Comment by Vilde — February 18, 2009 @ 3:23 pm

 • og du tenker ikke over at denne personen mest sansynelig leser bloggen din? så skriver du at du egentlig ikke vil snakke med h*n, smart

  Comment by Anonymous — February 18, 2009 @ 5:23 pm

 • aah .. jeg skjønner deg så sykt godt! har en venninne som gjør slike ting ofte. hvis vi f.eks. skal sjekke facebook og msn og slikt, så gjør hun seg ferdig på to sekund (kanskje fordi hun ikke har så mange venner? ikke vet jeg …) så sitter hun og stirrer på alt jeg skriver til folk osv osv. jeg klaaaarer det ikke :p og samme jenta tar virkelig ikke hint heller .. Men det som er med den jenta, er at hun er veldig glad i meg, noe den personen sikkert gjør med deg og .. men huff, det er frustrerende, selv om de kanskje bare mener det godt(?) .. hehe :)

  Comment by Yvonne Nicole — February 18, 2009 @ 5:30 pm

 • Er helt enig med deg, at det er stressende å ha noen hengende over skulderen når man blogger, leser mail osv. Hehe.  Kjempekult bilde forresten!

  Comment by Nina Yasemin — February 18, 2009 @ 5:47 pm

 • jeg har en sterk mistanke om at du poster en del kommentarer selv, under falskt navn med digging av deg selv. for helt ærlig talt - du er jo ikke så jævlig pen som sååå “mange” her skal ha det til. dessuten ser man jo at du er jævlig glad i deg selv - er det faen meg nødvendig å poste 39203203929 bilder av deg selv på hvert innlegg, uansett hva de handler om? jekk deg ned, kvinnfolk. du har en blogg norske fjortiser av en eller annen grunn leser som du likevel må lyge på deg besøkstall på, du er ikke noen ztjerne av den grunn.

  Comment by "beundrer" — February 19, 2009 @ 5:57 am

 • Sikker på at det ikke er deg selv du snakker om i dette innlegget?

  Comment by :) — February 19, 2009 @ 6:06 pm

 • Enig med "beundrer" jekk deg ned, du ser helt vanlig ut. Men det er utrolig usjarmerende  med jenter som skriver slike innlegg. Tenk litt over at den personen du snakker om nå kanskje leser bloggen din å blir såret. Du kan heller fortelle denne personen det gjelder ansikt til ansikt om hva du mener om dette, men å legge det ut på bloggen din? fryktelig unødvendig.

  Comment by Camilla — February 19, 2009 @ 6:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon