December 15th, 2008

16:29

Vi forflyttet oss inn, det var kjempekaldt ute så derfor har vi nå bestilt
pannekaker som vi skal kose oss med. Man må kunne unne seg selv litt
comforting food i ny og ne og i dag føles det som en perfekt dag for nettopp det.
Jeg har blitt så utrolig glad i Alexander, han fullfører setningene mine. Han
godtar også at jeg sitter med nesen ned i macen når jeg egentlig burde sett ham
dypt inn i øynene, for så å le av at han har drukket chailatte for første gang i dag.

Har dere en sånn person i livet deres? En mannlig versjon av deg selv(om du er jente såklart),
som ler med deg når du driter deg ut og ler av deg resten av tiden. En som kan si så
mye rart og stygt han vil om deg, men du vet at han innerst inne elsker deg og alt
du gjør og får til? En som lar deg være deg selv, og blåser i hva alle sier.
Alexander er fantastisk…og det er det én grunn til…. GAY

3

51 Comments »

 • Er det nå man skal klø seg i hodet og si "herregud"?

  Comment by Guro — December 15, 2008 @ 4:50 pm

 • Har nå en sånn person i mitt liv også ;p Hyggelig det da :)

  Comment by Katerina — December 15, 2008 @ 4:54 pm

 • La meg si en ting. Hvor er Marie Amanda på date? Hvor er Marie Amanda ringer? Hvor er alt du har lovet oss? Du blogger nesten aldri lengre, og det du blogger om virker som du skriver i farten. Rettogslett uintressant. Vi vil ikke høre om chai latte og byturer. Vi vil ha noe intressant. Det virker som du prøver å få livet ditt til å virke så sinnsykt intressant. Men det blir veldig enfoldig, for du blogger kun om hva du gjør, og du gjør det samme hver dag. "Idag drakk jeg en herlig chai latte, mmm! Så spiste jeg middag på Egon resturant. På kvelden drakk jeg herlig kakao, og så på gossip girl! Nå er jeg virkelig kjempesliten etter ALT det morsomme jeg har gjort idag."         -_- Folk blir jo lei av det.

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 4:56 pm

 • Og har hørt om alle profilene dine på deiligst.no , myspace osv. Din tøs! Legger ut lettkledde bilder av deg selv osv. Tilogmed på bloggen! Jeg blir så flau over sånne som deg. Prøver å framstå classy men er egentlig noen løse jenter innerst inne. :)

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 4:57 pm

 • En siste ting. Du godtar ikke komentarene da man sier noe stygt om deg, men når folk sier noe stygt om vennene dine godtar du? gad.. Du lar sikkert ingen av komentarene mine bli publisert engang. For du tør ikke å la folk se hva andre/de fleste egentlig syntes om deg. du har jo løyet deg til topps. Du har løyet med marie amanda ringer, marieamanda på date osv, ALT kun for å få flere besøkstall. Men bloggen din har virkelig tapt seg.

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 4:58 pm

 • Hvor er ballkjolen på forrige blogg, fra?:D

  Comment by Linda — December 15, 2008 @ 5:07 pm

 • Wow.Sykt hvor obsest man kan bli av en enkelt person som blogger. Ta det med ro, og lev livet. Ingen tvinger deg til å lese bloggen!

  Comment by kristin — December 15, 2008 @ 5:15 pm

 • Anonymous du glemte en ting: Julekalenderen og ugg som hun skulle kjøpe for oss som ville ha de litt billigere.

  Comment by Biatch — December 15, 2008 @ 5:18 pm

 • anonymos, marie amanda på date ble aldri noe av, det har hun jo skrevet:-p tror kanskje det var for det beste! jeg tror det ville blitt litt pinlig for alle parter, spesielt henne.

  Comment by Helene — December 15, 2008 @ 5:29 pm

 • Kanskje litt meningsløst å klage på denne måten som mange her gjør? Jeg bare stiller spørsmålstegn. Men det går ann å kommentere, jeg reagerer jeg også, men det kan jo være grunn til at det er som det er, hva vet vi?

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 5:31 pm

 • Hei Marie Amanda, jeg lurer på en liten ting. Hvordan synes du det er å være en "offentlig" person? Det er jo sikkert mye press og både bra og dårlige kommentarer fra lesere. Jeg har jo sett noen mindre fine kommentarer her, hvordan synes du det er?

  Comment by ina — December 15, 2008 @ 5:31 pm

 • oi..  "anonymous" hadde virkelig mye negativt på hjertet.. men uansett hvor mye jeg digger deg marie amanda og uansett hvor frekk jeg syns "anonymous" var, må jeg likevel si meg enig i en del av det han/hun sa.. jeg elsket bloggen din før, og var innom her flere ganger daglig, men nå glemmer jeg til og med at den eksisterer når jeg er på pcn.. du hadde alltid så mange interessante konurranser, innlegg osv.. hvor blir det av alt? du fullfører jo ALDRI noen av tingene? og julekalenderen? du har hatt 7 luker ellernoe, og idag er det 15 des? jeg vet at du driter i det jeg sier, fordi jeg skjønner at du har et liv bortsett fra dataen og alt det der.. I KNOW, søta.. men likevel, når du først legger inn ett innlegg er det rett og slett uinteressant og kjedelig.. før ble jeg så utrolig glad bare jeg kom inn å så at du hadde lagt ett innlegg, men nå er jeg her så vidt lenger.. du har sikkert flere tusen lesere hver eneste dag, men nå har du nok mistet en god og trofast leser.. jeg vet dette er frekt, men jeg må bare si at; husk at blogging er jobben din a.. det er så og si vi som skaffer deg pengene.. (ikke på den måte, men du hadde jo ikke tjent penger på blogging, hvis vi ikke hadde lest den, om du skjønner) menja… sorry for en lang og TEIT kommentar, men jeg måtte bare få det ut. lykke til videre i livet 

  Comment by Marlene Wige — December 15, 2008 @ 5:42 pm

 • Haha, whyyy cares.. Livet ditt ekke no fett å lese om liksom.. At du drakk ditten og datten å var samme med han eller HUN…ZZZ BORING… Men har et liv jeg da, så driter egentlig i det..HAVE FUN

  Comment by issA — December 15, 2008 @ 5:53 pm

 • hvis bloggen er så jævlig, hvorfor leser dere den da? dumme unger…

  Comment by #1 — December 15, 2008 @ 6:52 pm

 • Marie, hvor har du kjøpt den "fjellraven" jakken din? :)

  Comment by M — December 15, 2008 @ 7:12 pm

 • Klart jeg her en sånn person i livet mitt, takk som spør.

  Comment by M* — December 15, 2008 @ 7:19 pm

 • Jeg syns du gjør en utrolig fin jobb med bloggen, og jeg skjønner du har lite tid til å oppdatere intressante innlegg hver eneste dag. Men stå på! Du har kommet lenger enn de fleste av leserne har gjort ; )

  Comment by Nathalie — December 15, 2008 @ 7:27 pm

 • Synes bloggen er veldig bra jeg!: ) 

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 7:43 pm

 • Skulle tro dere ble tvunget til å lese bloggen til MA. La være da vel, om hun bare lyver og er så dårlig. Hvis hun vil skrive om chai latte, så gjør hun det. Det er hennes blogg..

  Comment by metallicatrollet — December 15, 2008 @ 8:07 pm

 • Pretty as always :- )

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 8:17 pm

 • Håper han syns det er greit at du skriver at han er gay på bloggen din iallfall. Selv om de fleste kanskje ikke ser det siste ordet som er skrevet med hvit skrift :)

  Comment by Frøken Høiby — December 15, 2008 @ 8:25 pm

 • Frk Høiby; Såklart vet han det, vi lo godt da jeg gjorde det :)

  Comment by Marie Amanda — December 15, 2008 @ 8:27 pm

 • Anonym; tusen takk skal du ha :D
   eller mente du kanskje alexander? :)

  Comment by Marie Amanda — December 15, 2008 @ 8:27 pm

 • Metallicatrollet ; Hihi :) jeg tvinger alle til å lese den da :D

  Comment by Marie Amanda — December 15, 2008 @ 8:28 pm

 • Om dere ikke liker bloggen til MA - hvorfor da lese den og bruke tid på å kommentere og skrive en lang kommentar? Jeg ser virkelig ikke poenget. MA må også få lov å slette det hun vil av kommentarer osv. Skjerpings!

  Comment by T — December 15, 2008 @ 8:28 pm

 • Anonym; Det gjelder å sette pris på det man får :D

  Comment by Marie Amanda — December 15, 2008 @ 8:38 pm

 • jeg er veldig fornøyd med bloggen din MA:) men er denne alexander kjærsten diin?

  Comment by kaja — December 15, 2008 @ 8:49 pm

 • Jeg synes kurven på denne bloggen går brått nedover, men håper det kan snu snart. Var så gøy å lese bloggen din "før",  MA.

  Comment by Carina — December 15, 2008 @ 8:55 pm

 • ER så lei av designet på bloggen din og headeren!.. kan du ikke skifte snart? kanskje lage en slik konkuranse du hadde med headeren før ;)

  Comment by Belinda J — December 15, 2008 @ 9:06 pm

 • Vi sier jo ikke at vi tvinges til å lese bloggen, bare at vi savner den gamle..  Hvis du fortsetter å skrive om chai latte, så kommer folk for utseenet ditt og ikke det du skriver om… men hvis det er det du vil, så go a head.. vet i hvert fall om flere jeg kan telle på som har sagt det samme, vi bare hinter til at det kanskje er nok KLISJÈ BLOGGING: i dag var jeg på cafe, i dag var jeg med ida + litt reklame om nordic treat så jeg får litt cash….

  Comment by Stine — December 15, 2008 @ 9:18 pm

 • Stine; Ok, du vet HVA du ikke vil lese om, men du skriver ikke noe konkret om hva du faktisk vil ha mer av her. Kom med 6 punkter med ting du vil lese om og gjerne link opp til innlegg du liker som jeg hadde før jeg ble så dårlig som jeg er :)

  Forresten så får jeg ikke penger for å skrive om produktene fra Nordic Treat, jeg får bare masse produkter :) og det er jo flott er det ikke? :D

  Comment by Marie Amanda — December 15, 2008 @ 9:25 pm

 • hvor er den blå ballkjolen i forrige blogg fra :D?

  Comment by Linda — December 15, 2008 @ 10:00 pm

 • haha, GAY i hvit skrift ja :p
  pen du er Marie :)

  Comment by MayLiinn — December 15, 2008 @ 10:05 pm

 • hva er vitesen med å kritisere så, marie amanda er en flink blogger som har kommet langt.. tror hun gjør sitt beste! noen ting Anonym kan man holde for seg selv, se heller på alt det posetviet på den bloggen her!:) stå på marie ! liker bloggen din, er innom den hver dag, å er korselig å se på innlegg du legger ut, uansett hva det er :)!

  Comment by Tine — December 15, 2008 @ 10:09 pm

 • Teit at du ikke godkjenner kommentarene mine!!…

  Comment by Anonym!! — December 15, 2008 @ 10:11 pm

 • Du er utrolig pen, men jeg synes bloggen var bedre før. Bare om livet ditt liksom ,med masse bilder, ikke masse om "de store folka".  jaja, jg leser den i håp for at den skal bli bedre igjen…

  Comment by Julie 13 år — December 15, 2008 @ 10:40 pm

 • Jeg blir så forbanna lei av folk som klager og syter hele tiden.!! Føler bare det kommer drit ut av de fleste nå!! :S  Marie Amanda denne Bloggen er kjempe bra, det må du vite ;)

  Comment by Linda Therese — December 15, 2008 @ 11:53 pm

 • chai-latte<333333333333333333

  Comment by Anonymous — December 15, 2008 @ 11:59 pm

 • jeg har en sånn person i livet mitt<3  han heter Øystein, og vi ha vært sammen i 8 mnd. det er så herlig!

  Comment by Julianne — December 16, 2008 @ 10:06 am

 • er det tull, eller er han faktisk gay? :P

  Comment by Nina — December 16, 2008 @ 3:23 pm

 • hvorfor skulle det vært tull at han er gay? det er han, har personlig erfart hans innpåslitne masing. take a hint:) … ja er GAY selv, det er da ikke noe big deal

  Comment by Anonymous — December 16, 2008 @ 7:18 pm

 • Ja, det har jeg (en slik venn, altså).
  Han heter Jørgen og er homo å det fant jeg ut for rundt to måneder siden da han kom ut av skapet.

  Vi er hele tiden på kafe og i snakker
  om nye band/artister/sanger, bøker vi har lest og filmer vi har sett. Vi kjøper kinderegg og lyser opp i ekstase når vi får se hva slags leke vi har fått i egget.
  Alt i alt, så har vi det helt fantastisk når vi er sammen.

  Comment by Synnøve — December 17, 2008 @ 8:03 pm

 • Liker bloggen din veldig godt jeg :) Leser den hver dag. Stå på!

  Comment by Emma — December 17, 2008 @ 11:13 pm

 • du er heldig! :)

  Comment by Julie — December 19, 2008 @ 12:03 pm

 • Er du og Aleksander sammen? :)

  Comment by Silje — December 19, 2008 @ 4:47 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon