Annonse Marie Amanda » skopelos by night
July 20th, 2008

mariebarpinablogg.jpg

I går holdt jeg og Pete Kostas med selskap mens han jobbet og da han var ferdig dro vi ut til en bar som ligger helt på andre siden av
byen. Det var skikkelig koselig der, vi hadde DEN utsikten og jeg traff Tracy som jeg ikke har sett siden i fjor.
Det er rart hvordan noen folk aldri forandrer seg, men det er vel sånn det skal være her på øya.
Vi satt og pratet og lo, og hadde det innmari koselig, og da alt stengte klokken 3 tok vi turen til gamle Metro.
Herlighet, de endrer navn på klubbene annenhvert år og interiøret er aldri det samme.
Jeg hadde derfor ikke snøring på hvor toalettene var og derfor måtte jeg tisse på gulvet.

mariekostasblogg.jpg

metracyatbar.jpg
Haha, neida.

Det er supervarmt i dag, og vi skal dra på stranden hvert øyeblikk.
Dumme dumme meg har brukt en annen bikini enn trekantbikini, så jeg har skille herfra til månen,
IKKE å anbefale for når jeg i dag skal ha på meg trekantbikinien så ser jeg ut som at jeg har en sykdom på overkroppen.
I dag skal jeg mao kjøpe en ny bikini, selv om jeg hadde LOVT meg selv å ikke kjøpe fler her nede.

22 Comments »

 • Håret ditt ser veldig gult ut

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 11:20

 • Så utrolig pen du er Marie : )

  Comment by Mathea Nathalie — July 20, 2008 @ 12:17

 • hei marie amanda:)må si dette til deg,syns du ikke kler blondt hår i det hele tatt:(syns eller du er veldig søt når du har litt mørkere hår.kos der videre:)

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 13:19

 • Ja, håret ditt har virkelig ikke blitt pent etter all stripingen. Du kler mørkt hår kjempebra, men det ser ikke så fint ut med gule og hvite striper her og der, og mørkt nederst. Bare et tips.

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 14:19

 • Ååå, så nydelig du er!

  Comment by Marte Madèleine — July 20, 2008 @ 14:43

 • Jeg synes håret ditt ble kjempe fint :-)

  Comment by Linda — July 20, 2008 @ 14:54

 • hårfargen din var veldig rar :s
  oransje, gule og mørke flekker..hadde vert finere om du ikke hadde bleket det før du dro, sån at det blir bleket i solen heller det er finere.

  Comment by kaja — July 20, 2008 @ 15:48

 • håret ditt var veldig rart nå, oransje, gule og brune flekker. du burde ikke bleket det før du dro, hadde vert finere om du hadde latt det bleke naturlig i solen. det er finere :) men ellers så er du jo veldig pen da.

  Comment by kaja — July 20, 2008 @ 15:50

 • Hvorfor skriver du i ett inlegg at du hater fjortisser som hjemmebleker håret sitt og ikke har råd til å gå til frisøren, når du gjør det noen dager etter på selv ? tragsikt !

  Du kommer uansett ikke til å poste dette, for du godtar jo ikke at andre har meninger om bloggen din..

  Comment by susanne — July 20, 2008 @ 16:38

 • Hei Susanne, veldig trist at du tror at jeg ikke godtar at folk har meninger om meg og bloggen min, Jeg synes at det er gøy å lese om alt som bare er helt absurd. Men for å svare deg… jeg STRIPET det hjemme.. med H&Mfarge, ikke fordi jeg ikke har råd til å dra til frisøren men simpelten fordi jeg 1. boikotter frisører etter hva de gjorde sist og 2. jeg har aldri uttalt meg om at hjemmestriping er galt. Mitt ble vel relativt mislykket, men det løser seg nok skal du se. takk for at du drar opp besøkstallet mitt :) <3 koos

  Comment by Marie Amanda — July 20, 2008 @ 16:48

 • synes håret ditt er riktig morsomt jeg, kanskje for mitt er omtrent  samme slaget! farget ettervekst etter striper i dag, og oppdaget etterpå litt mørke flekker i nakken! alle bahøver vel ikke være superperfekte. !  ;)

  Comment by sid — July 20, 2008 @ 19:00

 • Du kler det blonde håret :)

  Comment by Amalie — July 20, 2008 @ 20:07

 • jeg skjønner ikke hva de tenker med de som har kommentert først! håret ditt ble så faen ikke mislykket, MA :-D
  du er helt nydelig uansett hvilken hårfarge du har. <3

  Comment by #1 — July 20, 2008 @ 20:25

 • Syns du passet håret jeg :D det ble kult ^^

  Comment by Kaaeen — July 20, 2008 @ 23:34

 • nei men det ser jævlig ut.

  Comment by Nr1fan — July 21, 2008 @ 01:56

 • Den der blonderingssprayen du har kjøpt er virkelig ikke et lurt valg. Ikke fordi det vises på håret ditt ellernoe, bare fordi at det generelt bare ødelegger håret. Det finnes tilfeller hvor jenter har kjøpt akkurat den samme sprayen og brukt den, ødelagt håret, forså at det har falt av. :) bare et tips

  Comment by Anonymous — July 21, 2008 @ 04:47

 • Hei!
  Jeg så nettopp på bloggen din og tittet jo samtidig på bildene, og jeg må nesten si meg enig med noen her. Du kledde det mørke håret så mye bedre. For du har ikke fått striper i hele håret, men det ser ut som om du har et blondt/gult overlag, og brunt under og nederst. Det ble ganske så mislykket med andre ord. Men du er jo søt altså;) Men hvis du hadde beholdt din ordentlige farge, så hadde solen tatt seg av blekingen slik at det hadde sett fint og naturlig ut:) Er ikke for å være bitch at jeg sier det, men for å hjelpe. Peace out

  Comment by Carina — July 21, 2008 @ 13:51

 • :) Næmmen, jeg har nylig kommet hjem fra Hellas selv! Var en uke i Skopelos (boring) og en uke på Skiathos! På Skiathos var det mye mer liv! Har dere leid bil i Skopelos? Det måtte vi, stranden var veldig langt i fra byen. Men veldig pent der da=)

  Comment by Idapida — July 21, 2008 @ 16:17

 • syns du er bra superfin uansett hva du gjør forno med håret ditt jeg! merker ikkeno stygt der jeg nei ;) alltid like fresh spør noen meg!!! søta <3

  Comment by Mariann — July 26, 2008 @ 06:07

 • alltid like fresh, ser vel ut som håret ditt har blitt bleket av sola, sporty det a ;)

  Comment by KINE — July 26, 2008 @ 06:09

 • Oh LORD ;) hehe, må le litt av alle som bryr seg sånn om Marie Amanda`s hår. Søtere jente fins vel ikke. Nå har jeg for øyeblikket faktisk på meg brillene mine og jeg innbilder meg disse "gule" (?) stripene er noe du trygt kan våge deg ut med. Sola bleker kanskje bare på toppen uanz ? Velvel. Krig&fred&sånn :) GOD SOMMER søte du!

  Comment by cec — July 26, 2008 @ 06:16

 • oh LORD! sommertid og agurknytt… må jo le litt av alle som bryr seg slik med Marie Amanda`s hår ;) synes nå du trygt kan våge deg ut med dette håret ditt jeg da! ;) som sagt før her; du er jo alltid like fresh og ei supergo` jente igjennom bloggen din <3 syne je ama

  Comment by cec — July 26, 2008 @ 06:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment