Annonse Marie Amanda » badedag = deilig
July 20th, 2008

leahmaja.jpg

J
eg har nettopp kommet fra stranden, og jeg merker at fargen begynner å ta mer og mer form.
Det er siste dagen til mams, paps og Leah her nede, så vi har kost oss masse på stranden i dag.
Pappa og jeg dro ut for å dykke, ikke lurt med tanke på min dårlige hørsel, jeg hører ca 20% på hvert øre.

metimeskop.jpg

Det er synd på meg, så derfor så bruker jeg de neste timene til å pleie meg selv med ansiktmaske, deilig krem og
hårprodukter som får håret mitt til å skinne!

Ha en flott kveld alle sammen, jeg kommer tilbake med oppdateringer til dere!

24 Comments »

 • hører du så dårlig? ;s

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 15:48

 • Ah, det vannet så bare herlig ut! :D

  Comment by Lena — July 20, 2008 @ 15:52

 • Så herlig ut!
  Er Leah halv eller helsøsteren din? Dere er så ulike i utseende, hehe.

  Comment by Therese — July 20, 2008 @ 16:12

 • Det var et utrulig koslig bilde av deg og Leah! Hu var bare heilt fantastisk skjønn!:) Du må kosa deg masse på ferien din, såg ut som ett lite paradis:) Forresten: utruli bra at du oppdatere bloggen din så ofta, lese an kvar dag!:)

  Comment by Guro — July 20, 2008 @ 16:25

 • Anonym; ja hører dødsdårlig for tiden.. :(

  Comment by Marie Amanda — July 20, 2008 @ 16:30

 • Therese; leah er helsøsteren min :)

  Guro; takk skal du ha. hun er helt utrolig nydelig :) godt at du leser den ofte :) ^^kos

  Comment by Marie Amanda — July 20, 2008 @ 16:31

 • Hei Marie Amanda!
  jeg digger siden din og er på den så ofte jeg kan :-) en ting jeg lurer på er hvor du har kjøpt den oransje capsen som du har på deg på noen bilder lengre nede i bloggen din. Den var sinssykt kul! Du er forresten drit pen! Stå på videre og blogg ofte! hihi..

  Comment by Andrea Bakke — July 20, 2008 @ 16:40

 • Hei Marie Amanda! Først vil jeg si at jeg er superfan og digger bloggen din! Jeg er inne her så ofte jeg kan :- ) Det er bra at du oppdaterer den så ofte! Men det er en ting jeg lurer på. Hvor har du kjøpt den oransje capsen som du har på deg på noen bilder lengre ned i bloggen? Den var sinssykt kul!
  Stå på videre pene jente!

  Comment by Hege Maria — July 20, 2008 @ 16:44

 • Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 17:02

 • hahaha… hva skjer med at hun jenta der opp har skrevet samme innlegg to ganger, men med to forskjellige navn :p

  Comment by Myhre — July 20, 2008 @ 17:04

 • Så utrolig søtt bilde av dere to <3 :D
  Kos deg masse i syden !

  Comment by Kaaeen — July 20, 2008 @ 17:54

 • Kan du forklare meg ang. det som står i Glabladet marie amanda? Jeg tror ikke du er en person som har satt deg ned, og planlagt at nå skal du lure hele Norge for å få flere lesere (noe som er sleipt, men muligens genialt?).

  Når man blir kjent så vil det alltid være folk som sprer rykter om deg, og ikke alltid vil ditt beste. Dette synes jeg er forferdelig trist.

  Er dette løgn eller sant? eller er det en plass i gråsonen..?

  Er det bare ett nett av løgner, misforståelser osv. som har blitt en litt for populær debatt? Glabladet har ikke lagt ut noe navn, men de fleste av oss skjønner jo hvem det er siktet til.

  Men dette høres ut som et virrvarr. Vil bare advare deg, vet du hva du gjør når du er i ferd med å gjøre deg selv til en kjendis? (via bloggen, tv og intervjuer).

  Ellers håper jeg du storkoser deg i Hellas, ikke lenge til jeg skal nedover selv nå.<3

  Comment by Ingvild — July 20, 2008 @ 18:18

 • Hei!
  Er du halvt gresk? :)

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 18:54

 • Heter lillesøsteren din Leah? Lillebroren min hete Leo :) Har dere feriehus i hellas?

  Comment by maria — July 20, 2008 @ 20:22

 • Har du atopisk eksem eller veldig sensitiv hud?
  Jeg bare lurer siden den A-derma kremen er laget spesielt for atopisk eksem og sensitiv hud…

  Comment by Anonymous — July 20, 2008 @ 21:49

 • Comment by Anonymous — July 21, 2008 @ 00:05

 • Utrolig herlig bilde av deg og Leah :)

  Comment by Erik — July 21, 2008 @ 00:45

 • Uæh, den ansiktsmasken er fæl ;s

  Comment by Thea — July 21, 2008 @ 03:40

 • Ingvild, det er nok beklageligvis slik at noen blir veldig lei seg når de m¨mase for å få kontakt og derfor sprer stygge rykter om andre som ikke er sant. Jeg leste artikkelen for noen minutter siden, og det viser jo bare hvor lavmåls bloggeren er. Jeg står for det jeg har sagt og jeg har ikke på noen måte tenkt til å gå videre med dette. Jeg er vandt med at folk slenger dritt og har ikke tenkt til å stoppe av den grunn. Det jeg synes at er forkastelig er det faktum at forfatteren av det innlegget faktisk legger ut kommentarer hvor det er skrevet mye direkte pisspreik om meg som sværter mitt rykte både ovenfor meg selv og mine venner. Jeg vet heldigvis at de fleste av mine faste lesere stoler på meg og overser den "artikkelen" . Jeg har ikke tenkt til å uttale meg noe videre om saken, men tilfeller jeg har kommet over i forhold til den artikkelen som går på direkte trakkassering og personangrep vil bli politianmeldt så fort jeg kommer hjem fra ferie. For NÅ skal jeg nemlig slappe av og kose meg de siste 3 ukene jeg har her nede.

  Kommentarer med link til siden vil ikke bli lagt ut, så ikke ork.

  Ellers er helt som vanlig her nede, og jeg har ikke tenkt til å la en liten gnom av en gutt ødelegge ferien min bare fordi jeg ikke liker han personlig og har gitt uttrykk for dette ved å ignorere han i forkant av det innlegget han skrev om meg.

  Klem til dere alle.

  PS: i dag skal jeg til frisøren :D ^

  Comment by Marie Amanda — July 21, 2008 @ 09:29

 • Forresten har jeg aldri løyet meg til topps :) Jeg er jo ikke på toppen en gang ;*

  Comment by Marie Amanda — July 21, 2008 @ 09:30

 • Har vært innom bloggen din litt, synes den er flott. Litt morsomt at min datter på 5 mnd heter Leah Marie (da du heter Marie til fornavn og lillesøsteren din, som forresten er helskjønn, heter Leah). Nydelige navn :) Kos deg videre i Hellas. Hilsen Ella (17) og min lille Leah Marie :)

  Comment by MammantilLeahMarie — July 21, 2008 @ 13:46

 • Det så deilig ut :-)

  Comment by Kamilla — July 21, 2008 @ 14:59

 • hva har du på hodet på bildet? hårbånd? Det så hvertfall genialt ut! Hvor får man kjøpt det a ? :p

  Comment by martine elise — July 22, 2008 @ 01:20

 • Hei Marie :D Jeg bare lurte på om du kan fortelle hvilke hårpleieprodukter du har på det bildet? Ser at det ene er Lee Stafford, som er produkter jeg elsker :D Fikk lyst til å prøve de andre produktene der oogså og se om jeg liker dem :) Hva heter de? Klem fra Amalie som er fast leser av bloggen din, og syns du er en herlig jente!

  Comment by Amalie — August 12, 2008 @ 17:54

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment