Annonse Marie Amanda » Irritasjon
October 4th, 2007

Hva er greia med å adde fok du ikke kjenner på msn?
La oss si at du sitter hjemme hos en kompis, og så ser ut at det er en jente på msn’en hans som du vil snakke med, du memorerer msnadressen, og adder den når du kommer hjem.
Eller du ser et bilde av en jente på pcen til en kamerat, og du får msnadressen som du så adder når du kommer hjem. Begge deler er like teit, spesielt når jenta du adder spør deg om hvem du er.
Så svarer du bare helt tamt.

La meg komme med dagens eksempel, siden dette skjedde i dag:
FrEdRiK sier: Heisann
Marie Amanda<3 || sier: Hvem er du? FrEdRiK sier: du kjenner nok ikke meg, satt med en venn i sta, så la jeg deg til… Marie Amanda<3 || sier: Hvem er vennen din? FrEdRiK sier: hehe, en fra skolen… Marie Amanda<3 || sier: Hva heter han da? FrEdRiK sier: så han hadde et pent bilde av deg på pcen, og han ville ikke at jeg skulle si det. Marie Amanda<3 || sier: Ok, men jeg sletter deg jeg :) FrEdRiK sier: for å være helt ærlig, så husker jeg ikke navnet han, går på ingeniør linja med han… Marie Amanda<3 || sier: Hade FrEdRiK sier: du er redd for ukjente gutter? Så endte han opp sånn her:
(blokkert)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment