Annonse Marie Amanda » Svar på spørsmål fra dere vakre skapninger
October 12th, 2010

Hvis du var kaptein på en baltisk rustholk kalt “Uljanov” og skulle ut på seilas i orkan i Nordsjøen; hvilke 5 personer ville du hyret inn for å klare oppdraget? Og hvilken av dine egenskaper ville du fått mest bruk for på en slik seilas? Jeg ville tatt med meg kjæresten min og hyret inn noen skikkelig flinke sjømenn, så vi kunne fått en liten ferie midt i orkanen. Den egenskapen jeg ville dratt frem under en sånn storm ville nok ha vært min evne til å slappe av, puste rolig inn og ut og bare nyte bølgene og stormen. hihi…

Har du laget pallebordet selv?? Hei! nei, det er det mamma og pappa som har laget til meg, men jeg vedlikeholder det selv, altså vasker og maler det når det trengs. Er kjempeglad for at mamma og pappa laget et pallebord til meg.


(det fine pallebordet mamma og pappa har laget til meg)

Hva ønsker du å gjøre videre i livet ditt? Videre ønsker jeg å leve, elske og ha det fint. Jeg vil spise god mat, sove lenge i et lunt soverom, i en varm seng, under masse varme dyner sammen med han jeg er forelsket i. Jeg vil jobbe med gøyale ting, prøve ut ting som gjør livet verdt å leve. Jeg lever ikke for å bli NOE, men for å bli noen, jeg vil oppleve og være med på masse gøyale ting videre og gå etter magefølelsen når det kommer til jobb.

Angrer du på at du ble med på Oslo Girls? Nei, det var en morsom opplevelse, jeg ble kjent med mange fine folk og så fikk jeg jobbe med masse kule personligheter. Det er jeg veldig glad for!

Hei på du ! Lurer på hvor det hvite bordet i stuen din er fra? Ganske stilig! Hei hei og takk for det! Det er det mamma og pappa som laget til meg da jeg flyttet for meg selv. Er de ikke flinke?

Kjente du Nathalie fra OsloGirls før innspillingen? Ja, det gjorde jeg.

Hvor ble du isåfall kjent med hun? Vi har endel felles bekjente og den jenta der går det ikke an å ikke like, hun er råsøt tvers igjennom og jeg hadde det veldig koselig med henne under innspilling.

Henger dere fortsatt sammen? Vi treffes nå og da og slår av en prat, men jeg har mine bestevenner Maren og Nancy&AD og kjæresten min som jeg henger mest med.


(yndlingsjakken for øyeblikket)

Hva er ditt favorittplagg? Akkurat nå er det saueskinnskåpen min fra BikBok som jeg fikk av de snille jentene på BikBok grensen i høstgave. Jeg har 3 fine vinterjakker nå, og det minner meg på at jeg skal ta bilder av endel av vinterjakkene mine og legge de ut for salg her på bloggen. Jeg har jo så himla mange vet dere.

Hvorfor var du ikke på den permierefesten til OsloGirls? Jeg var i Costa Rica og dessverre var premierefesten akkurat da. Jeg skulle ønske at jeg var der, og synes at det er synd at det er så mange spekulasjoner i hvorfor jeg ikke kom, men det var enkelt og greit bare fordi jeg fikk en gratistur til costa rica.

Har du kjent han lenge? Jeg har kjen han en god stund nå, og blir mer og mer facinert over hvor herlig han er hver dag. I dag har han gitt meg sommerfugler i amgen fra jeg sto opp, og nå er jeg ikke med han en gang og likevel kiler det i magen. Det er ekte kjærlighet det.

Trener du ofte? Nei, jeg løper litt innimellom, men det er faktisk veldig sjeldent. Må sparke meg selv litt i stumpen etterpå tror jeg.

Kunne du meldt deg på noe annet reality program? Nei, og hadde jeg visst at Oslo Girls skulle bli fremstilt som reality på en sånn måte som det har, hadde jeg nok ikke gitt så mye av “meg”. Det var jo gøy da!

Er ikke kjæresten din noe interessert i å vises på bloggen? Har aldri sett et bilde av han, men det kan jo være jeg som ikke har følgt godt nok med.. Du har nok helt rett, han har ikke vært på bloggen(eller jo en gang på et bilde av vinduskarmen min, for der er det et innrammet bilde av oss). Jeg liker å holde han anonym, men den dagen jeg får verdens beste grunn om hvorfor jeg skal gjøre det så ja…kanskje jeg skal gjøre det.

Hvor gammel er kjæresten din? Han er 22 år.


(kjærestens og mine noodles)

Du er blitt så tynn kjære deg <3 Har du noen tips på hva du har spist og trent for å bli så fin? Et trenings/kosthold innlegg hadde vært supert. Jeg spiser masse mat, i går spiste jeg andebryst, kylling, poteter, ost, jordbør, blåbær og kaffe hos mamma og pappa. Og dagen før det spiste jeg pølse, kjeks, kjærlighet på pinne, potetgull og drakk brus. Skjønner du hva jeg mener? Jeg spiser bare dritt, sånn som gjennomsnittsmennesket, men jeg holder meg i aktivitet. Har begynt å gå endel med lave sko, så jeg går minst 6-7 km hver dag ettersom jeg nesten aldri rekker bussen eller trikken. Elsk, lev & spis.

Hvordan får du råd til alt du kjøper, leilighet, reisene osv?
Jeg jobber da, og mange av reisene mine får jeg gratis. Stcokholmsturen var gratis, Costa Rica var gratis, Skopelos fikk jeg av mamma og pappa, Nicaragua betalte jeg selv med oppsparte penger og der nede brukte jeg sparepengene mine. Når jeg skal til Stockholm igjen i November er et også gratis, så jeg er vel bare heldig tror jeg.

Jeg lurer på hvor langt håret ditt har blitt der du barberte det tidligere? Det har blitt ca 1/3 av hårlengden min, og det gror veldig fort, får alt opp i hestehale nå og det synes ikke i det hele tatt. Hihi, husker de som sa jeg kom til å angre og at det kom til å ta 100 år. Det var jo null stress!


(her hadde jeg sidecut, dette var november 2009)

Har du en buddha figur/statue/pynteting i leiligheten din?
Nei, har masse rart, men ingen Buddah dessverre.

Hvor høy er du? Jeg er 157 cm.

Hvor stor er leiligheten din?
Leiligheten min er ca 76 eller 78 kvadratmeter.

Hvor lenge har du spart for å få så langt og sykt fint hår?
Tusen takk for det. Jeg har spart hele livet pleier jeg å si. Egentlig vet jeg ikke hvor lenge jeg har spart, eller om det har noe å si for andre, fordi alles hår vokser forskjellig og mitt vokser veldig fort og jeg har veldig mye og veldig tykt hår så det tar ikke lang tid før det er langt igjen etter at jeg har vært hos frisøren, men så tar jeg godt vare på det også. Bruker både hårkur, og varmesprayer og mousse til håret.

Hvordan ble du valgt ut til serien?
Nini som er regissør spurte meg om jeg ville være med. De hadde funnet de andre jentene, og alle de søkte om å få være med. Da Nini spurte meg hørtes det kult ut og hun fortalte meg at hun kun ville mitt beste og at de skulle vinkle meg som den jenta jeg egentlig er. Men så kom innspilling og ting gikk litt skeis og dermed utfallet, men det er jo bare kjempegøy!

I den nyeste episoden av Oslogirls bruker du og Nathalie ordet ‘liksom’ 35 ganger i løpet av samtalen deres. Sto det i manus, eller er det bare et ord ikke tenker over at du sier så ofte? Jeg vet ikke med Nathalie, men jeg sa det med vilje, liksom. ;-D

Kan jeg få se noen av skoene dine?
Here u go sweetheart. Skal ta flere senere i kveld jeg.


(noen av mine søte små sko)

Hvor finner du inspirason til å fortsette og stå på til tross for mye motgang?
Jeg har en herlig kjæreste som jeg er så heldig at jeg får våkne opp ved siden av neste hver dag. Det hjelper meg opp av senga på dager som ikke føles så bra. Ellers er jeg veldig flink til å drømme og skrive ned drømmene mine. Det har alltid hjulpet meg. Når jeg har hatt lyst på noe eller rett og slett baer forandring, setter jeg meg ned med google og macen og ser på inspirerende bilder og så drømmer jeg meg vekk til en annen virkelighet. Ofte deler jeg det med dere som dere sikkert har sett. Det er veldig deilig å kunne gjøre det og jeg anbefaler alle å prøve.

Hva er det beste å gjøre når man skal gjøre ting man er litt usikker på. (F.eks dra til utlandet aleine i ett år…) Jeg synes at du skal veie for og imot. Skriv ned en liste med fordelene med å reise og en med ulempene. Tenk dypt og vær kritisk til deg selv. Finner du opp ulemper selv om du egentlig ikke trenger det bare fordi du er redd? Finner du på fordeler for å kunne komme deg vekk fra en virkelighet som ikke egentlig er så ille? Vær ærlig mot deg selv og finn deg et mål, da blir alt lettere.

Har kjæresten din vært på Oslo Girls? Nei, han fikk spørsmålet, men han takket nei. Han advarte meg også mot å bli med på det, jeg jeg har blandt mange ting lært at jeg skal høre på han innimellom, selv de gangene det føles som at jeg har rett. Ikke undervurder kjæresten din!

Kan du legge ut details fra huset ditt og kan du legge ut masse skarpe, fine bilder av rommet ditt? Hei du, bare gå på kategorien “interiør” så finner du nok mange godbiter. Kan legge ut et par stykker til deg under her også, men mesteparten ligger på “interiør” på høyre side.


(stuen min)


(lysekronen på rommet mitt)


(prøver å alltid ha friske blomster på stuebordet og sålangt går det ganske bra, her er rosene mine)


(jeg synes at det er veldig koselig med godteri til gjestene mine, så i den ene vindueskarmen min står det flere skåler som er fylt til randen med godsaker. om jeg skal ta en selv, må jeg putte på minst 5 kr på sparebøssen ved siden av skålene, så det blir penger av det og gitt)


(den søte pyntekaninen fikk jeg av min bror, petter, på nudie)

15 Comments »

 • du har så fuckings god smak

  Comment by Tuva — October 12, 2010 @ 17:44

 • Fine svar forresten, du er flink til å svare leserene dine reflektert og flott.

  Comment by Tuva — October 12, 2010 @ 17:45

 • Morsomt med spørsmål og svar! :) Lærer noe nytt hver gang. Digger forresten stua di! :)

  Comment by Lene J — October 12, 2010 @ 17:47

 • FinFine svar og fint hjem vakra

  Comment by rabbittttt — October 12, 2010 @ 17:50

 • Lene J; hihi kult at du lærer nye ting. Hva lærte du for noe nytt nå da? :) <3

  Comment by Marie Amanda — October 12, 2010 @ 17:53

 • Tuva; hehe jo takk skal du ha du !! :D

  Comment by Marie Amanda — October 12, 2010 @ 17:53

 • Hei! Før viste du oss så masse kult fra adidas… Savner det! Har du mista interessen? :) Klem

  Comment by Tone — October 12, 2010 @ 18:15

 • Oj er du kun 157cm, alltid trodd du var sånn 170cm eller noe jeg. Kunne forresten drept for håret ditt, det er så nydelig! <3

  Comment by Katrine — October 12, 2010 @ 19:13

 • Aw du svarte på spørsmålene mine! hehe :-D
  Mye jeg ikke visste her men som var morsomt å lese. Og kjempesøte sko du har! Virker som om du er ganske ærlig og oppriktig i svarene dine noe jeg synes er kjempebra!

  Stå på videre :-D

  Comment by Guro — October 12, 2010 @ 19:40

 • Unnskyld mig, men hvordan vaager De at fornærme en person af den Sociale og Culturelle Overklascen paa den Maade du gør med mit spørgesmaal? Det er virkelig forbi min ævne til at forstaa.

  Men seriøst lzm. Dagens beste og klart mest interessante spørsmål blir rotet bort i åndstomt snakk om sjømenn. Den latviske befolkningen lurer på hvilke personer du ville tatt med, unge pige!

  Mvh
  Jānis Dūklavs

  Comment by Jānis Dūklavs — October 12, 2010 @ 19:45

 • Kjekt å lese!:) Kommer det flere svar? tror ikke mine spørsmål ble besvart.

  Comment by Luisa — October 12, 2010 @ 20:30

 • veldig bra svart! positivt overrasket ++

  Comment by hanne m — October 12, 2010 @ 21:39

 • JEG HAR ET EKSTRASPRØSMÅL? føler du at du blir fremstilt riktig på Oslogirls?

  Comment by kristine — October 12, 2010 @ 22:54

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment