Annonse Marie Amanda » Marianne Jemtegård – – Som et bilkræsj som man ikke kan la være å se på
August 19th, 2010
23:59

Jeg er dødssliten og mest lykkelig for at visningen til Nina Jarebrink var så insane bra. Var i tillegg innom butikkåpningen til Cecilie Melli, wow for en fin butikk! Nedturen klokken 21:00 på hovedarenaen til OFW har jeg lagt bak meg, rett og slett fordi jeg ikke gidder å tenke for mye på de smakløse klærne som ble vist der.

Jeg har kun tenkt til å legge ut ett bilde, det blir som et bytte mot goodiebagen jeg fikk.

Dette er Pia Haraldsens kolleksjon som vises under OSLO FASFHION WEEK. Pia sier at hun har tenkt til å ignorere all kritikk hun får fordi hun vil inspirere ungjenter, så da er det ikke noe vits for meg å skrive at jeg synes at det meste var totalt smakløst, at paljetter på hudstoff egner seg best til en freestyledrakt og at kombinasjonen av fløyel, silke og bling bling IKKE er fint.

Det eneste som fikk meg til å smile hele visningen var musikken, som egentlig ikke egnet seg på en visning, men hey, den fikk meg til å smådanse der jeg satt. Sånn ellers synes jeg at det er latterlig at folk sitter og ser på en kolleksjon bestående av dårlig søm og snitt, og later som at de synes at det er fint, kun fordi “kjendisnorge” er så uptight når det kommer til å være ærlige. Om ingen forteller dama at hull med paljetter nedover lårene og høyhalsede silkekjoler er harry, så kommer hun jo til å tro at det er hipt og trendy.

Marianne Jemtegård har kastet terning og skrevet litt om klærne.  Les HER.

42 Comments »

 • Åh, lord… Tror den eneste som kommer til å ville ha denne kolleksjonen er 90-tallet, som ringer og vil ha klærne sine tilbake!

  Comment by Lea — August 20, 2010 @ 00:05

 • Hadde sett kolleksjonen på nett, syntes det så ut som noe du kunne sett på Leatherman eller i en bod i Tyrkia, så du så jo meg idet jeg løp ut av lokalet for å heller stå en time ekstra i regnet oppe ved Steen og Strøm. :P

  Comment by metallicatrollet — August 20, 2010 @ 00:05

 • Jeg er så enig! Nå var jeg ikke og så på showet selv, men ut i fra de bildene jeg har sett, ser klærne helt jævlige og usmakelige ut. Hva faen er greia med de derre hullene? Det er jo så nittitalls (ikke at jeg har noe i mot retro, men de hullene ble glemt av en grunn liksom). Spyr litt inni meg når jeg ser bilder fra kolleksjonen.

  Comment by Hilde — August 20, 2010 @ 00:14

 • merker jeg blir flau, og merker jeg blir kvalm av at den dama jobber i den bransjen jeg kommer til å jobbe livet mitt for å komme inn i… huff :/

  Comment by Lille Caroline — August 20, 2010 @ 00:20

 • HJELP, glad jeg ikke var der for å si det sånn. HVA FAEN ER DET DER?

  Comment by confessions — August 20, 2010 @ 00:31

 • Hadde hun ingen til å hjelpe henne? Dette ser ut som noe en 15 åring på design og håndtverk kunne gjort.

  Comment by Ida — August 20, 2010 @ 00:33

 • Det var virkelig ILLE. Neste gang kan jo du hoppe opp på catwalken så smashing som du ser ut:-)

  Comment by Ingrid — August 20, 2010 @ 00:33

 • :) stakkars a pia. kan du ikke blogge om forskjellen mellom mote og hipsterstil og ØREDOBBER!

  Comment by nena — August 20, 2010 @ 00:41

 • nena; vil du at jeg skal blogge øredobber? :)

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:45

 • slutt å bølleringe, drittunger

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:46

 • iik. JA blogg om øredobber!

  Comment by nena — August 20, 2010 @ 00:48

 • ingrid; haha nei :P tror ikke jeg egner meg der oppe!

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:50

 • confessions; dette er mote. tulla

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:51

 • lille caroline; ja, det er helt forkastelig

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:51

 • Hilde; det er helt bak mål spør du meg. Det er synd på dama

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:51

 • metallicatrollet; hehe kom klokken 22:03 og fikk stå forerst så det gikk fint for meg :D

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 00:52

 • Nina Jarebrink var insaine ja..Jeg så deg stod å knipset,men kunne liksom ikke gape bort.Satt på tredje rad med poncho!

  Comment by Veronica — August 20, 2010 @ 01:35

 • Harryharryharry…og smakløst. Tenk å kaste bort muligheten til å designe og vise en kolleksjon på den måten der. *grøss*

  Comment by Kristine — August 20, 2010 @ 07:10

 • LOL… hørtes litt tragikomisk ut :p

  Comment by EllenPellen — August 20, 2010 @ 07:25

 • Jeg ble i vertfall kvalm nå, takk Pia!

  “Løse tråder, stoff så tynt at de stive underskjørtene nærmest stikker igjennom kjolefoldene, og topper med så dårlig passform at modellene måtte holde oppe bystepartiet for å hindre en mindre catwalk-katastrofe”
  Som Marianne sier!

  Comment by Juliane Olivia — August 20, 2010 @ 07:46

 • gleder meg skikkelig til det kommer ut på illusion.no… har satt meg på venteliste allerede! YAY! :D

  Comment by Dagens Outfit — August 20, 2010 @ 10:45

 • YOO du må legge ut bildet du tok av hun monsterLOL dama som smilte og pekte

  Comment by Maria Mercury — August 20, 2010 @ 12:26

 • gruuusom kolleksjon. æsj! hvis jeg ikke viste det var pia som hadde designet den ville jeg nok gjettet at det var en dame i 50-60 års alderen..

  Comment by lotte — August 20, 2010 @ 14:45

 • Er så enig, tenker på sånne typiske kinakjoler når jeg så den du posta, bare at de kinakjolene er myye finere, den oransje toppen er ikke penere den heller, lurer på hvordan Pia Harldsen hadde sett ut i sitt eget design og om hun hadde turt å gå med det på den röde löperen for så å bli slakta.

  Comment by Anita — August 20, 2010 @ 15:13

 • lotte: yeah det er det inntrykket alle sitter igjen med

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 16:21

 • Jeg skjønner meg ikke på kolleksjonen til ms Haraldsen. Ser ut som .. ja, ikke særlig bra.

  Comment by Karoline Madeleine — August 20, 2010 @ 17:36

 • karoline; du er ikke alene om å synes det!

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 17:52

 • syns klærne hun hadde designet var fine jeg,.. har alltid syns hun har vært flink med klær og kle seg..

  Comment by www.vogtene.no — August 20, 2010 @ 18:48

 • vogtene; Ja det synes du vel, og da vet du vel at det er en stylist som plukker ut alle klærne hun kler seg i, så det er ikke PIA som kler seg , det er stylisten som kler henne opp. Når det gjelder kolleksjonen prompa du nettopp deg selv i trynet.. for den er ikke fin, og det sier mer om deg enn om noen andre at du faktisk synes at den ser bra ut.

  Comment by Marie Amanda — August 20, 2010 @ 21:45

 • Omtrent like fint som bæsj, massemord og bananfluer. Vakkert Pia, vakkert.

  Comment by Don Berg — August 21, 2010 @ 12:13

 • Hjelpes, høres ut som du hadde en dårlig dag! høres nesten ut som du tok det personlig at kolleksjonen var stygg.. haha

  Comment by sfasdfs — August 21, 2010 @ 14:32

 • sfasdfs; Ja, jeg tar det ganske personlig at pia forsøpler catwalken med dritt, når jeg kunne sett på noe som faktisk var fint

  Comment by Marie Amanda — August 21, 2010 @ 15:03

 • sant det! klærne var jævlige, er med på den

  Comment by sfasdfs — August 21, 2010 @ 16:21

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment