June 13th, 2009

20:08

O hoi.
Beklager at jeg ikke har oppdatert på et døgn nå, men jeg må bare fortelle dere at jeg lever og at jeg nå skal ture videre ut. Skal treffe Kimsko i Oslo, og vet ikke hvor jeg ender opp i kveld. Skulle egentlig på en moteevent, men jeg rakk det rett og slett ikke. Men håper at de som er der har det gy i allefall. Har hatt en helt utrolig digg morgen og formiddag, begynte dagen ute i solen og har faktisk fått litt farge. Jeg ble sittende ute på verandaen med verdens fineste utsikt. Skal vise dere bilder senere, men nå må jeg løpe for å rekke trikken. Ha en nydelig lørdag folkens.


Se på dette søte bildet jeg fikk av en leser. Takk Hilde.

9 Comments »

 • Ikke glem oss helt da, susa ;)

  Comment by RJ — June 14, 2009 @ 6:33 am

 • Det er Hilde, og ikke Heidi.

  Comment by Anonym — June 14, 2009 @ 10:48 am

 • Hey:)
  Kan jeg be deg om en stor tjeneste? Please:) Jeg har tenkt til å prøve å lage en dokumentarfilm om dopmiljøet i byen jeg bor(bor i en liten by,men overflod av dop her), og i dokumentaren vil jeg også ha med filminga av folk når dem snakker om synet sitt på ungdom og dop, press, eller i det hele tatt synet på dop generelt. Og det hadde vært så sinnssykt kult hvis jeg kunne ha fått med en liten film av deg hvor du sier noe om det:) I og med at du er en kjent blogger også, så er det bra å ha en kjent person som sier noe imot dop:) (aka bra forbilde)

  Comment by Gina — June 14, 2009 @ 1:21 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon